What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
1. α, ναι? και γιατι δεν το σταματησε, αφου νιωθει 99% νιγηριανος? ισα ισα του αρεσει και το "φορεσε".
οι ριμες ειναι το πιο ευκολο. να, εγω που ειμαι ποιητης σου πεταω ενα για πλακα: Giannigerian.

2. oι λαοι δεν εχουν γενικα χαρακτηριστικα, διαφωνω καθετα οριζοντια και ξαπλωτά. θα πεσουμε στο τριπακι οι εγγλεζοι ειναι ετσι, οι πυργιωτες ειναι ταδε, οι πατρινες ειναι δεινα κλπ.

ο γιανναρος δεν μεγαλωσε με καμμια ελληνικη νοοτροπια... ο γιαννης μεγαλωσε με τις αρχες και τις αξιες της οικογενειας του, που δεν με νοιαζει ουτε τι χρωμα εχει, ουτε απο που καταγεται, ουτε που βιοποριστηκε. καταλαβαινω οτι ειναι μια εξαιρετικη παστα ανθρωπων που του εδωσαν τον χαρακτηρα, την προσωπικοτητα και την κοσμοθεωρια που εχει και αυτο μου αρκει. αληθεια δεν δινω ενα ιπταμενο σκατο γι αυτα περι ελληνα και νιγηριανου. βλεπω εναν ολοκληρωμενο ανθρωπο κι αυτο μου φτανει . _

3. γιατι να μ ενδιαφερουνε? διαχρονικα, τα τελευταια ξερω γω 50 χρονια, τι επηρεασαν απ την ζωη μου? η απ τα ελληνικα "εθνικα θεματα" και συμφεροντα? ισα ισα, όποτε ειδαν να φευγει λιγο η χωρα απ την αμερικανικη ομπρελα, οι εκαστοτε προέδροι τους μας εφεραν στον "σωστο" δρομο με ωμες παρεμβασεις στην εθνικη κυριαρχια μας.

και αληθεια τωρα? ειναι η δαμάλα πολεμοχαρης κι ειναι ο νοναλντ περιστέρης? να κραταει το κοκινο κουμπι ο σχιζοειδης πορτοκαλομαλλιάς και να κοιμαμαι ησυχος? α, καλα. θα χτισω καταφυγιο σαν του νιτρου και θα εγκατασταθω εκει με πατατακια, πεπσι και το πισί μου.
win - win, εν τω μεταξυ. μετα το πυρηνικο πανηγυρι θα βγω εξω και θα εχω απειρα καπακια πεπσι και θα ζησω σαν κροισος το φωλαουτ ονειρο.

Sugamoto Panagia

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
τλκ με ποιους ειμαστε? θυμαμαι μονο οτι καποιοι του φορουμ ηταν τραμπικοι για καποιο λογο.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
ιδεολογικα στηριζω μπερνι σαντερς. αν δεν τον ξερεις, φαντασου ειναι κατι σαν τον κουτσουμπα ή παλιοτερα τον κυρκο ή τον κωστη στεφανοπουλο.
δηλαδη ειναι δημοφιλης και τον αγαπανε ολοι μεχρι να φτασουν πανω απ τις καλπες. εκει τον φτυνουνε και μετα τον ξαναγαπανε.

δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος ωστοσο, γιατι εμπαινα καμαλα κι αυτο οσο ναναι θολωνει την κριση μου.
ναι ξερω, ακουγεται καπως σαβουρογαμικό, αλλά ιτ ιζ γουωτ ιτ ιζ. δεν θα λογοκρινω τις ορμες μου, επειδη σας φαινεται κοτάρα και ανοργασμικη. παλιάτσοι, ολοι σας δω μεσα! νιωστε λιγο. αλλά τι ακρη να βγαλω με αθρώπους που βρισκουν ερωτικη την ευα γκρην με το κεφαλι καζανι...?? (καιρο ειχαμε να μπηφαρουμε λιγακι γι αυτο το καυτο θεμα...)

Last edited:

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Ας περάσουμε σε κάτι ελληνικό και καθημερινό θα ελεγα

Eaglos

Mind-flayer
ιδεολογικα στηριζω μπερνι σαντερς. αν δεν τον ξερεις, φαντασου ειναι κατι σαν τον κουτσουμπα ή παλιοτερα τον κυρκο ή τον κωστη στεφανοπουλο.
δηλαδη ειναι δημοφιλης και τον αγαπανε ολοι μεχρι να φτασουν πανω απ τις καλπες. εκει τον φτυνουνε και μετα τον ξαναγαπανε.
Νομίζω μετά το ξεφτυλίκι και το διασυρμό από τους ίδιους του δημοκρατικούς στις παλαιότερες εκλογές, όπου μετά έσκυψε το κεφάλι και μπήκε η ουρά στα σκέλια, δεν κάνει ούτε για φτύσιμο ο Μπέρνις.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Οι New York Times αρχίζουν να γέρνουν προς Τραμπ πάντως.

nyt-trump.png

Γενικά όλοι περιμέναμε πως το πράμα θα κριθεί σε Πενσιλβάνια, Ουισκόνσιν και Μίσιγκαν, αλλά προς ώρας ο Τραμπ αναπάντεχα προηγείται στην Virginia στο 56% των ψήφων, και αν όντως πάρει την πολιτεία τότε δε χρειάζεται καν τις 3 παραπάνω. Αλλά έχει δρόμο ακόμα.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Αυτή την στιγμή ο Τραμπ είναι το πολύ μεγάλο φαβορί. η Χάρις ψάχνει πολλαπλές μεγάλες και δύσκολες ανατροπές σε κρίσιμες πολιτείες.

vlad

Umber Hulk
Approval of the Admiral

Μας συμφέρει είπαμε η νίκη της Καμάλας ε;

erevos

Blackguard
Μας έρχονται εικόνες από το Κρεμλίνο:
67395421[1].jpg

Epitaph

Death Knight
Νομίζω μετά το ξεφτυλίκι και το διασυρμό από τους ίδιους του δημοκρατικούς στις παλαιότερες εκλογές, όπου μετά έσκυψε το κεφάλι και μπήκε η ουρά στα σκέλια, δεν κάνει ούτε για φτύσιμο ο Μπέρνις.

Ακριβώς. Πόσα χρόνια έχεις να ακούσεις τον Σάντερς ρε Strider; Ο τύπος πια υποστηρίζει όλη την πολεμική κρεατομηχανή και είναι αυτό που είπε ο Ήγκλος. Έγινε κακολντ και απλά συμφωνεί με όλο το βαθύπουστέ κράτος των ΗΠΑ.

Επίσης σουγκαμόταθεία ωραίες οι ειρωνείες, αλλά δεν είναι τόσο ο Τραμπ που υποστηρίζουμε (που κατά 80% λέει λογικότατα πράγματα και έχει θέσεις αλλά και έργο να επιδείξει όταν ήταν στην διακυβέρνηση), αλλά οι τύποι γύρω από τον Τραμπ. Tulsi Gabbard, RFK Jr. και Vivek Ramaswamy . Αυτοί είναι για μένα οι 3 καλύτεροι. Εσείς όμως ασχολείστε με ότι πλασάρει ο ΣΚΑΙ και το MSDNA «Ω μλκ δες τι είπε ο Τραμπ για τον Αντεντοκούμποοοοο».

Και τέλος για να το κλείσουμε ρε Χειρομαλάκτη. Λες ότι δεν δίνεις ένα ιπτάμενο σκατό (Αμερικανοποιημένη έκφραση για να μαστε επίκαιροι;) για το αν είναι ο Γιάννης Έλληνας ή όχι. Και το τι νιώθει και τι λέει ο Τραμπ και για να τοποθετηθεί και η κυρία Θρασκιά επί του θέματος και μπλα μπλα μπλα. Και συμφωνώ. Λίγη σημασία έχει.
Όμως προφανώς σε πείραξε πάρα πολύ για να κλείσεις τελείως το βίντεο αμέσως μετά.
Ο Αντεντοκούμπο έχει βοηθήσει την Ελλάδα στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης (βέβαια δεν θα μπορούσε να αναδειχθεί τόσο με την εθνική της Νιγηρίας ή κάνω λάθος; Με μια πολύ πρόχειρη ματιά η Νιγηρία στους Ολυμπιακούς αγώνες δεν έχει πάρει μετάλιο).
Θα μπορούσε βέβαια να επιλέξει εθνική ΗΠΑ και δεν το χει κάνει. Αντ' αυτού μάχεται στο πλευρό της Ελλάδας και μπράβο του, γιατί τουλάχιστον έχει το σκεπτικό του «μάχομαι με κάποιον που δεν είναι τόσο ισχυρός».

Παρομοίως όμως δεν μπορούσαμε να πούμε ότι και ο Τραμπ είναι στο πλευρό της Ελλάδας και κατά συνέπεια νιώθει Έλληνας; Κάποιοι θα φέρουν ως παράδειγμα αυτού, ότι ματαίωσε τα σχέδια για να πουλήσουν οι Αμερικάνοι τα αεροπλάνα στους Τούρκους το 2020. Άκουγα έναν δημοσιογράφο στο MEGA (νομίζω) χθες/προχθές που το λεγε ως αντίλογο, αλλά μετά βεβαίως είπε ότι είναι ρατσιστής και μπλα μπλα μπλα τα κλασικά.
Εδώ να σημειώσω πως δεν έχω ασχοληθεί πολύ ακόμα με το θέμα αυτό (των αεροπλάνων), αλλά θα το ψάξω εν καιρώ.
Άρα δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι κι αυτός φιλέλληνας με τον τρόπο του, οπότε έχει δικαιωμα να λέει πως κι αυτός έχει ίδιο;

Τέλος πάντων. Φαίνεται να νίκησε ο Τραμπ. Το πρώτο που περιμένω να δω είναι τα κλάμματα και τα memes που θα βγουν. Ελπίζω για επίπεδα :

Sugamoto Panagia

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Επίσης σουγκαμόταθεία ωραίες οι ειρωνείες
Γιατι ντρέπεσαι? Πες το σωστό. Σου γαμω τη Παναγία.

Εντιτ: Δεν διάβασα το σχόλιο σου από κει πέρα επειδή δεν με ενδιαφέρει. Συνεχίστε την συζήτηση σας.

Epitaph

Death Knight
Θα μπορούσα, αλλά σέβομαι κάποιους εδώ που μπορεί να πιστεύουν σε αυτό και δεν θέλουν να βλέπουν τελείως άσκοπες βλασφημίες σε ένα φόρουμ.

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester

Τρέχει τώρα και για τον Peter Thiel άλλο μούτρο από εκεί.

Sugamoto Panagia

Lich
Θα μπορούσα, αλλά σέβομαι κάποιους εδώ που μπορεί να πιστεύουν σε αυτό και δεν θέλουν να βλέπουν τελείως άσκοπες βλασφημίες σε ένα φόρουμ.
Αρκεί που βλέπουν το username μου xD

Χειρομαλάχτης

Death Knight
σωστα καταλαβες πιταφχιο, ΔΕΝ ασχολουμαι με την πολιτικη σκηνη της αμερικης. μου ειναι αδιαφορη, το εγραψα ηδη. απλα ειπα την γνωμουλα μου (η οποια ειναι σταθερη και ξεκαθαρη) για τον πορτοκαλή βαψομαλλιά πριν ξεκινησει ο ορυμαγδος αμερικανικης πολίτικα στο θρεντ.
πριν 5-6 χρονια που ειχα διαβασει κατι αναλυσεις, ο σαντερς παρουσιαζοταν ως μια καλη και λιγο πιο "αριστερη"εναλλακτικη στα 2 μεγαλα κομματα οπότε τον "υιοθετησα". το ιπταμενο σκατο βρισκει εφαρμογη και σ αυτον.
ο τραμπ δεν ξερω αν μας αγαπαει τοσο πολυ, και γι αυτο δεν πουλησε τα αεροπλανα, δεν εχω ιδεα. παντως αν μου ζηταγες να πονταρω τα λεφτα μου σε κατι, θα ηταν οτι αυτο ειναι το συμφερον της δικης του χωρας και οτι με την σειρα του δεν δινει ενα ιπταμενο γαμιδι (αλλαζω λιγο την εκφραση) για μια λιλιπουτεια χωρα στην ακρη της μεσογειου.
το βιντεο για τον γιαννη δεν το εκλεισα αμεσως μετα, το ειδα σ ενα αθλητικο σαιτ και μετα την γιαννοαναφορα, τελείωνε το τριλεπτο ξερωγω αποσπασμα. απλα τα 2 λεπτα πριν φτασει στην αντετοκουνμπεια αναφορα ο ντοναλντ (ταιριαστο ονομα) ηταν βασανιστικα για τ αυτια μου και την οποια νοημοσυνη μου.

γελω πολυ για την ανακαλυψη που εκαμες οτι χρησιμοποιησα εκφραση-αμερικανιά. εεεεε, δεν αρνηθηκα ποτε οτι αγαπω τον τροπο ζωης στην αμερικη (αλλο το τι πιστευω για τους κατοικους της) την κουλτουρα της κλπ. οι αθρώποι που με ξερουνε και οι φιλοι μου με θεωρουν "αμερικανακι" να καταλαβεις... εδω εχω Θεο τον ακρογωνιαιο λιθο της μπλου κολαρ αμερικης τον Μπρουσαρα, τι να λεμε τωρα?
απλα χτυπας ορθανοιχτες θυρες διαπιστωνοντας για να με τρολαρεις, οτι χρησιμοποιησα αμερικανικη εκφραση. τζαστ σέιινγκ, τωρα.

τελειωνω με τον γιαννη. η συμβουλη μου ειναι να μην το πας μπασκετικα το θεμα, γιατι δεν θα βγαλεις ακρη στο ποιντ που θες να κανεις.
ο γιαννης παιζει με την εθνικη μας (αποψαρα μου αυτο) γιατι για καποιον λογο που αναγεται στον εξαιρετικο χαρακτηρα του και στην κοσμοθεωρια του, αισθανεται "υποχρεωμενος" στην χωρα μας. θες γιατι εδω πρωτοπαιξε μπασκετ, θες γιατι εδω τον πρωτοβοηθησαν καποιοι μανατζερς να μπει στα καναλια του nba, θες γιατι στην γειτονια του (μας) τα σεπολια, οι ανθρωποι τον αγκαλιασαν εκεινον και την οικογενεια του, χωρις να εχουν να περιμενουν ανταλλαγμα, για καποιον τελος παντων λογο, οπως το σκεφτεται, ο καλυτερος τροπος να δειξει την ευγνωμοσυνη του σ αυτα τα συγκεκριμενα που εγραψα (γιατι μην αμφιβαλλεις οτι προφανως εζησε και σκηνικα με ρατσισμο, το εχει υπονοησει χωρις άλλες λεπτομερειες) ειναι να βοηθησει αθλητικα την εθνικη.
για μενα παντα, γι αυτο δεν επαιξε με την νιγηρια. για να μαθαινεις και λιγο μπασκετακι, ΟΧΙ, δεν εχει καθολου χειροτερη ομαδα η νιγηρια. εχει ισαξια (κι αυτο γνωμουλα μου), μη σου πω και καλυτερη απ την δικη μας. επισης λιγο κουλο το κριτηριο που χρησιμοποιεις, μιας και ουτε μεις εχουμε ολυμπιακο μεταλλιο. αρα δεν το εκανε για να "φανει" περισοτερο, αν αυτο υπονοεις.

ΩΣΤΟΣΟ, ανησυχω ΒΑΘΥΤΑΤΑ γιατι δεν εδωκες συνεχεια στο γεγονος οτι εμπαινα καμαλάρα. δεν το περιμενα απο σενα.
τελειωνω το σεντονι γραφοντας πως ελπιζω η μικρη μας συγκρουση στο παρον νημα να μην εχει αντιχτυπο στην πολυ καλη σχεση μας στο φορου, ουτε στην ενδεχομενη σχεση μου με την θειά σου (το χεις ξεχασει αυτο το θρεντ, παρακαλω ξαναβαλτο σε κινηση).
σινσήρλυ γιορς (πως με ειδες?)

Μαλάχτης χειρός (και ποδός ενίοτε)

Northlander

Tarrasque
Staff member
Μήπως ήταν αυτός ο πόλεμος που πριν 2,5 χρόνια ανέβασε τιμές πετρελαίου και όλων των προιόντων;
Στέκομαι λίγο σε αυτό. Μπορεί κάποιος που έχει παρακολουθήσει την προεδρία του Trump να αντεπιχειρηματολογήσει ότι οι τιμές προϊόντων ανέβηκαν εξίσου με την πολιτική προστατευτισμού που επέβαλλε ο Trump σε σημείο που επέβαλλε δασμούς στα προϊόντα από Κίνα. Το αποτέλεσμα ήταν η κατάσταση να λειτουργήσει σαν ντόμινο, αφού ανέβασε τις τιμές η Κίνα για τα πάντα που είχε σημαντικές επιπτώσεις, δεδομένου ότι είναι η 1η παραγωγός χώρα κυριολεκτικά για οτιδήποτε.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Ο νυν υπουργός εξωτερικών της Βρετανίας το 2017:

GbsFgFyasAA0ccG

To 2019:

1f285810-9c27-11ef-bbfe-dc7777fc4eeb

Screenshot-2024-11-06-at-09.24.16.png

To 2024:

91745065-14047555-image-a-10_1730883972439.jpg

Northlander

Tarrasque
Staff member
Δύο όψεις του ίδιο νομίσματος οι δύο μεγάλοι συνασπισμοί εκατέρωθεν του Ατλαντικού. Τίποτα το νέο βασικά.

Top Bottom