What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Εχθές λοιπόν είχαμε την συναυλία στην μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών. Δεν θα σταθώ στα περί οικονομικών, γονέων κτλ. Άσχετα από όλα αυτά, η συγκεκριμένη συναυλία έπρεπε να ηχήσει ως διαδήλωση, ως φωνή λαού, φόβος θεού για να αλλάξει κάτι σε αυτό που δούμε.
Αντί ραδιοφώνου λοιπόν και για να στηρίξω κι εγώ με τον τρόπο μου, έβαλα στο γραφείο να παίζει σε livestream από ένα ταμπλετ η εν λόγω συναυλία.

Τι διαπίστωσα; Η μόνη που τίμησε όντως το γεγονός πίσω από την συναυλία ήταν η Τανια Τσανακλίδου. Με φουλάρι σημαία της Παλαιστίνης, πολιτικό λόγο και τραγούδι έδωσε ένα πραγματικά κοινωνικοπολιτικό στίγμα στο γεγονός.
Οι υπόλοιποι που ακολούθησαν, μάλλον πήγαν για να διασκεδάσουν, τελεία.
Το ίδιο ισχύει κατά την γνώμη μου και για το κοινό. Ήταν το κλασικό φασαΐκο κοινό, που δύσκολα κατανοεί τον πολιτικό στίχο και που τόσα χρόνια έχουμε φάει στην μάπα. Εκθειάζει τον Παπακωνσταντίνου σε σημείο που το θα έβγαζαν κυβερνήτη της χώρας, αλλά είμαι βέβαιος πως μένουν μόνο στο να λικνίζονται και να στρίβουν κανένα τσιγάρο και από τους στίχους του πιάνουν μόνο καμία μπύρα.
Κατά τα αλλά, σε κάθε συναυλία, πειρατικές σημαίες και δεν συμμαζεύεται.

Επίσης, απογοήτευση από τον σκεπτόμενο και πάντα πολιτικά τοποθετημένο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έπρεπε να πάρει θέση επί του μικροφώνου.
Τους άλλους δεν τους πιάνω καν.

Γενικά, περίμενα να ήταν ένα γεγονός που θα συσπείρωνε τον νέο κόσμο για να απαιτήσει μια αλλαγή, αλλά τελικά ήταν άλλη μια νύχτα καλοπέρασης. Δεν θα πω τι θα γινόταν σε άλλες εποχές, αλλά σίγουρα είναι γεγονός πως χρόνο με τον χρόνο, το ηθικό και το ενδιαφέρον του κόσμου για την οποιαδήποτε αλλαγή κάμπτονται αμφότερα.

ΥΓ: Ωραίο το τραγούδι του Δεληβοριά, αλλά και πάλι όχι αρκετό.
ΥΓ2: Συχγαρητηρια κ. Τσανακλίδου για το διαχρονικό ήθος σας.

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
δεν πιστεύω να είστε τίποτα πτωχοί και να μην έχετε νεότερο ή τουλάχιστον ηλεκτρικό αμάξι εσείς ε;

Ρε βρωμόσκυλα, άμα είχα λεφτά δεν θα έμενα με ibiza 17 ετών...

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Εμένα που είναι 33 ετών δηλαδή;

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Εμένα που είναι 33 ετών δηλαδή;
Έλα να κάνουμε τον δικό μας σύλλογο για να διοργανώσουμε το πρώτο 24ωρο, 365 ημερών ράλι με πιτ στοπ στον Σκλαβενίτη.
Τρία αυτοκίνητα στην οικογένεια, το ένα 53 ετών, το άλλο 28 και το μικρότερο 20.

nitro912gr

Tarrasque
δεν πιστεύω να είστε τίποτα πτωχοί και να μην έχετε νεότερο ή τουλάχιστον ηλεκτρικό αμάξι εσείς ε;

Ρε βρωμόσκυλα, άμα είχα λεφτά δεν θα έμενα με ibiza 17 ετών...
Πάντως από χθες που το διάβασα αυτό, άρχισα να παρατηρώ τα αυτοκίνητα εδώ στο Αίγιο. Σε κάθε τετράγωνο, άντε 1 στα 10 να είναι νεότερο των 10 ετών και από αυτά, αρκετά είναι leasing, συνήθως leasing είναι από την εταιρία που δουλεύει κάποιος (όπως πχ ένας φίλος μου) οπότε πρακτικά δεν μετράνε στα αμάξια των νοικοκυριών.

Ακόμα και όσους γνωστούς και φίλους έχω δει τα τελευταία χρόνια να αγοράζουν καινούργιο αμάξι, πρακτικά μιλάμε για "νεότερο μεταχειρισμένο" αρκετά συχνά στο όριο της 10ετίας, δηλαδή όλοι όσοι ξέρω μέχρι το 2026 που θα ισχύσει αυτό θα έχουν κλείσει 10ετία πλέον...

μλκ τι ζούμε; Ποιος ψηφίζει ΝΔ επιτέλους;

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Πολλοί Νίτρε. Απλώς δεν φαίνονται γιατί ο καθένας μας ζει στο δικό του eco chamber.
Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, αυτό που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος είναι ότι ο θεσμός της ιδιοκτησίας τελειώνει. Ξεκίνησε με τα μέσα ψυχαγωγίας που ήταν και τα πιο εύκολα. Περάσαμε στην στέγαση, όπου με νύχια και με δόντια προσπαθούν να περάσουν την ακίνητη περιουσία σε μεγάλες εταιρείες. Μόλις θα περάσει και η μετακίνηση σε μοντέλο συνδρομής υπηρεσιών, θα μας έχουν μείνει κάτι ψιλά πχ, υγεια, παιδεία και τότε είναι που θα έρθουν οι ωραίες μέρες του late stage capitalism.

nitro912gr

Tarrasque
Φύγαν όλα
"50 απο τα 300 μέλη της ΚΕ αμείβονταν απο το κόμμα και αυτό σχεδίαζα να το αλλάξω". Ζαχαρέα: "και πως θα ζήσουν;"

Ζαχαρέα:
"Δηλαδή να πάνε και αυτοί να δουλέψουνε;"

λολ δε μπορώ

ρουβίτσες-κασελίτσες στα σχόλια όλα τα λεφτά :p

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Αν υπάρχουν 50 στον Σύριζα, φαντάσου τι γίνεται στα άλλα κόμματα δλδ.

Αλλά είναι ακόμα μια απόδειξη του πόσο βολεμμένοι είναι όλοι από την κατάσταση και του πόσο βλέπουν την πολιτική καθαρά ως επάγγελμα. Τι με νοιάζουν εμένα οι βελτιώσεις των συνθηκών στην κοινωνία, να παίρνει το κόμμα μου το 5% του θέλω και να πληρώνομαι από την ΚΕ, και όλα καλά".

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
ρουβίτσες-κασελίτσες στα σχόλια όλα τα λεφτά :p

Α όλα κι όλα! Το σωστό είναι ρουβίτσ@-κασελίτσ@.

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Έλα να κάνουμε τον δικό μας σύλλογο για να διοργανώσουμε το πρώτο 24ωρο, 365 ημερών ράλι με πιτ στοπ στον Σκλαβενίτη.
Τρία αυτοκίνητα στην οικογένεια, το ένα 53 ετών, το άλλο 28 και το μικρότερο 20.

Να τα εκατοστήσουν Chrono. Και να τα καλοπαντρέψεις.

Hank

Mind-flayer
Εντωμεταξύ λένε ότι τελικά είναι 12 τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ που είναι έμμισθα. Και από αυτά τα 12, τα 4 τα έκανε έμμισθα ο Στέφανος.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
για ανθρωπο που εχει παρει μεταλλια σε διαγωνισμους της μαθηματικης εταιρειας παλιοτερα κι εχει δουλεψει και στην γκολντμαν σακς, ο στεφ δεν τα παει και πολυ καλα με τους αριθμους....

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
για ανθρωπο που εχει παρει μεταλλια σε διαγωνισμους της μαθηματικης εταιρειας παλιοτερα κι εχει δουλεψει και στην γκολντμαν σακς, ο στεφ δεν τα παει και πολυ καλα με τους αριθμους....

Σίγουρα έχει δουλέψει στην Goldman Sachs; Μήπως είναι απλή συνωνυμία. Νομίζω υπάρχει και μια Goldman Sucks. :Ρ

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Ανδρουλάκης γερά στα χνάρια της ΝΔ.

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Ανδρουλάκης γερά στα χνάρια της ΝΔ.

Ναι, μηνυση στο ζαραλικο περιμεναμε για να επιβεβαιωθουν οι υποψιες μας

Top Bottom