Subnautica

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ανυπομονώ. Με το που βγει σε early access το παίρνω

duh-seth-meyers.gif

Αρχίζω να πιστεύω σθεναρά ότι έπρεπε να έχω παίξει ήδη το πρώτο.

Ναι πρέπει. Δεν ξέρω αν είσαι γενικά των survival αλλά ήταν από τα ελάχιστα του είδους που μου άρεσε πολύ, σε βαθμό που με έκανε να σκέφτομαι ότι πρέπει να ξαναδοκιμάσω και άλλα.

Στην αρχή, να έχεις ανοιχτά τα φώτα όταν παίζεις!!! Μπορεί να σου χρειαστούν και ένα ζευγάρι πάνες!!! Από πείρα σου το λέω!!!

Έχει αποσυρθεί όντως όμως ή είναι στο background και δεν φαίνεται;

Ακόμα πουτανάκια της Κράφτον είναι, αλλά οκ τους άφησαν να πάρουν το τιμόνι για λίγο όσο αυτοί είναι απασχολημένοι να χτίζουν το πυρηνικό οπλοστάσιο της Κορέας για καθαρά αμυντικούς σκοπούς.

ANTE GEIA

Μάλλον θα το πάρω. Μόνο και μόνο για το setting ...
Αλλά μόνο που μπαίνει το μάλλον μπροστά και όχι day 1 του early access λέει πολλά.

Φαίνεται να λυθήκανε οι μαλακίες με την Κράφτον οπότε λέω να στηρίξω. Η εμπειρία μου με την ea του πρώτου ήταν φανταστική, οπότε δεν βλέπω γιατί να μην είναι και τώρα. Επίσης, η τιμή κρατήθηκε αρκετά χαμηλά, περίμενα παραπάνω, και έχει και καμπόσα δωράκια ήδη για αγορά την πρώτη εβδομάδα. νοτ μπαντ.

Αργησα αρκετο καιρο να παιξω το 1. Ισως αργησω και να παιξω το 2, ειναι παιχνιδι που χρειαστηκε στρωσιμο αποσο θυμαμαι ετσι;

Φαίνεται να λυθήκανε οι μαλακίες με την Κράφτον οπότε λέω να στηρίξω. Η εμπειρία μου με την ea του πρώτου ήταν φανταστική, οπότε δεν βλέπω γιατί να μην είναι και τώρα. Επίσης, η τιμή κρατήθηκε αρκετά χαμηλά, περίμενα παραπάνω, και έχει και καμπόσα δωράκια ήδη για αγορά την πρώτη εβδομάδα. νοτ μπαντ.
Δεν ξέρω πόση επήρεια έχει ακόμα η Krafton πάνω του, μιας και ένα από τα trailer μου έβγαζε inzoi vibes.
Αν το πάρεις, πες εντυπώσεις και αν αξίζει το πήρα και εγώ με τη μία.

Αργησα αρκετο καιρο να παιξω το 1. Ισως αργησω και να παιξω το 2, ειναι παιχνιδι που χρειαστηκε στρωσιμο αποσο θυμαμαι ετσι;
Ε, δεν είναι θέμα στρωσίματος, όποιος θέλει την ολοκληρωμένη εμπειρία, για το στόρυ κυρίως, περιμένει την 1.0
Εγώ χαιρόμουν να παίζω κάθε νέο update απ΄' την αρχή κλπ, ξέρω γω

Βλέπω πως ξεκίνησαν τα pre-order.

29,99 ευρώ η τιμή, ενώ αν έχεις ήδη στην βιβλιοθήκη σου το πρώτο Subnautica και το Below Zero η τιμή πέφτει στα 26,99.

Μιας και το πρώτο παιχνίδι είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια, το τσίμπησα δίχως δεύτερη σκέψη.

Και το πρώτο σε γενναία έκπτωση.

Xμ, εμένα δεν είχε καμιά έκπτωση. Περίεργο.

Η πιο γρήγορη αγορά έβερ προφανώς.

Xμ, εμένα δεν είχε καμιά έκπτωση. Περίεργο.

Η έκπτωση εμφανίζεται μέσα σε bundle των τριών παιχνιδιών, το οποίο υπάρχει στην σελίδα του Subnautica 2.

Λογικά ακόμα και αν πάρεις το παιχνίδι με 29.99, όταν πας στο καλάθι σου για να προχωρήσεις σε πληρωμή, το Steam σου λέει οτι ο τίτλος που θες υπάρχει σε καλύτερη τιμή που συνήθως είναι μέρος κάποιου bundle. Μου έχει τύχει αρκετές φορές αυτό.

Back