Βλάκ Φράιντεϊ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Θέλει η μάνα μια καινουρια τιβι που να είναι και έξυπνη όμως για να παίζει γιουτιουμπ. 32αρα με χαμηλό μπάτζετ εως 150€ και με μαζεμενη βαση χωρίς τα ποδαράκια στις άκρες. Ανάμεσα στις μάρκες με έκαψες Smart Tech του κωτσο και την Arielli του eshop ποια θεωρείτε πιο αξιόπιστη;
Η smarttech έχει καλύτερα σπεκς αλλα την αριελι εχω βαρεθεί να τη βλέπω να φεύγει στο eshop σαν ζεστό ψωμί.

Ολίγον άσχετο αλλά το πετάω εδώ για να μην ανοίγω νέο thread: έχει κανείς να προτείνει κάποιο μερακλίδικο wrist rest για πληκτρολόγιο; Γράφω αρκετές ώρες, λόγω δουλειάς, και έχω αρχίσει να παρατηρώ ότι η κάπως "αφύσικη" θέση των χεριών προκαλεί ελαφρούς πόνους στο χέρι, ιδίως στον καρπό και λίγο πιο πάνω. Οι κύριες προϋποθέσεις μου είναι σχετικά χαμηλή τιμή (ιδανικά όχι πάνω από 10-12 ευρώ) και να μην ιδρώνει/μυρίζει εύκολα με τη χρήση.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά αυτό είναι το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιώ (με σηκωμένα τα ποδαράκια):

Εγω έχω το black widow της Razer το οποίο είναι υπερβολικά καλό για τα γούστα μου αλλά βλέπω ότι είναι πάνω από το μπατζετ σου.

Υπάρχει Black Widow και σε wrist rest εκτός από πληκτρολόγιο;
Βρήκα κάποια μοντέλα Razer στα 22-25 ευρώ, όντως σχετικά ακριβά για τα γούστα μου, αλλά μπορεί να τα πετύχω σε προσφορά ελέω Black Friday, ποτέ δεν ξέρεις. Thanks όπως και να'χει.

Υπάρχει Black Widow και σε wrist rest εκτός από πληκτρολόγιο;
Βρήκα κάποια μοντέλα Razer στα 22-25 ευρώ, όντως σχετικά ακριβά για τα γούστα μου, αλλά μπορεί να τα πετύχω σε προσφορά ελέω Black Friday, ποτέ δεν ξέρεις. Thanks όπως και να'χει.

Αυτά εννοείς; Keyboard Accessory - Razer Ergonomic Wrist Rest | Razer Europe

Η σειρά πληκτρολογίων BlackWidow και συγκεκριμένα τα μοντέλα V4 (εκτός από ένα, το V4 X) διαθέτει πλέον wrist rest αλλά πάνε πακέτο με το πληκτρολόγιο. Απ' ό,τι γνωρίζω, τα συγκεκριμένα wrist rest δεν πωλούνται μεμονωμένα.

Όντως ήταν πακέτο με το πληκτρολόγιο αλλά η γάτα αποφάσισε να ακονίσει τα νύχια της και έτσι πήρα ένα καινούργιο από το Krefel στο Βέλγιο. Τελικά αντί για το σπίτι που το ήθελα, το έχω στο λαπτοπ και γράφω ραπόρτα σε κάθε έργο.

Κανένα κινητό παίζει ως πρόταση φέτος στις εκπτώσεις; Το redmi note 7 τα έφτυσε και όσο κι αν παλεύω με καστομ αναβαθμίσεις δεν βλέπω να βγάζει το 2024. Κρίμα που του άλλαξα μπαταρία. Κοίταζα προς τα pixel μια που δέχονται αναβαθμίσεις για μίνιμουμ 7 χρόνια.

Last edited:
Με ανησυχεί λίγο η κάμερα του. Πρέπει να το συζητήσω με τις άλλες προσωπικότητες του χαρακτήρα μου.

Απο το Redmi note 7 της 5ετιας, καλυτερη θα ειναι. Γενικα δεν παιζει καμερα καλη σε αυτη την κατηγορια.

Παρτο απο εδω μαγαζι για να αποφυγεις εκπληξεις.

μέχρι στιγμής skroutz ότι βλέπω για hardware είναι κοροϊδία σε φάση 6600 ΧΤ από 569€ έπεσε στα 290 που είναι ξέρω εγώ η τιμή της αγοράς γενικά...

H περίοδος Black Friday αξίζει μόνο για να αγοράσει κανείς προϊόντα στην... (ούτε καν) κανονική τους τιμή. Ντρέπομαι που πήρα την RX 7600 Pulse από το Πλαίσιο αλλά ήθελα να αναβαθμίσω από την 580 για 1080p gaming.

ρε σεις, βλεπω στο πλαισιο οτι καποια στιγμη ειχε την 6750 xt, 209 €. :eek:🤯

προφανως εξαντληθηκε, αλλά δεν το πολυπιστευω καν οτι συνεβη. εκτος αν ειχαν ενα κομματι ξερω γω και για καποιο λογο εμενε απουλητο τοσο καιρο.

παντως, αν ειν αληθεια, χωρις επιφυλαξη σου λεω συφορουμιτη οτι προκειται για την καλυτερη τιμη γκλόμπαλυ εβερ για την συγκεκριμενη καρτα. η επομενη καλυτερη τιμη πρεπει να ειναι στο αμερικα γυρω στα 300 αυτη την εποχη.
μετα απ αυτο, τ ομολογω: αρχιζω να βλεπω με αλλο ματι το γαμωπλαίσιο, τουλαχιστον για τις βλακ φραιντει.

Η 7600 βλεπω ξεκιναει απο 260 ευρω στο πλαισιο https://www.plaisio.gr/search?query=RX 7600 και 265 στο skroytz αρα απο οποιο απο τα δυο και να την παρεις ειναι το ιδιο λογω black friday.
Γενικότερα αγοράζω απ' όπου με συμφέρει, τη μητρική μου την αγόρασα από ένα κατάστημα κάπου στο Ν. Ηράκλειο το οποίο πουλούσε ταυτόχρονα faux bijoux και πατατάκια όλων των ειδών ενώ έκανε μπαμ ότι πρέπει να ήταν παλιά video club το οποίο εξελίχθηκε.

Την 6750xt δεν την πρόλαβα, την είδα κι εγώ εξαντλημένη. Λογικά πρέπει να μιλάμε για ελάχιστα κομμάτια γιατί δεν έγινε σούσουρο ώστε να πέσουν όλοι καταπάνω της. Απλώς έριξα την Τετάρτη μια ματιά γιατί ξέρω ότι σε κάθε BF βάζει καλές για την εγχώρια αγορά τιμές σε κάρτες και ήθελα να αναβαθμίσω άμεσα τώρα που έχω χρόνο μέχρι την επόμενη σύμβαση.

ρε σεις, βλεπω στο πλαισιο οτι καποια στιγμη ειχε την 6750 xt, 209 €. :eek:🤯

προφανως εξαντληθηκε, αλλά δεν το πολυπιστευω καν οτι συνεβη. εκτος αν ειχαν ενα κομματι ξερω γω και για καποιο λογο εμενε απουλητο τοσο καιρο.

παντως, αν ειν αληθεια, χωρις επιφυλαξη σου λεω συφορουμιτη οτι προκειται για την καλυτερη τιμη γκλόμπαλυ εβερ για την συγκεκριμενη καρτα. η επομενη καλυτερη τιμη πρεπει να ειναι στο αμερικα γυρω στα 300 αυτη την εποχη.
μετα απ αυτο, τ ομολογω: αρχιζω να βλεπω με αλλο ματι το γαμωπλαίσιο, τουλαχιστον για τις βλακ φραιντει.
inside trading :p

λογικά ήθελαν να ξεστοκάρουν μωρέ, αλλά σιγά μην έφυγε στην λιανική, μπορεί να την τσίμπησε κανείς από εκεί μέσα ή να το σφύριξε σε κανά φίλο να το προλάβει.
Δεν το λέω αρνητικά και εγώ θα ήθελα να είμαι ο φίλος που θα πάρει το μεμο :p

Τσίμπησα από το Πλαίσο μια Gigabyte RTX 4060 OC 8GB στα 279€ (από 400) για να αλλάξω την Αsus 2060 6GB που έχω. Θεωρώ ότι ήταν σχετικά καλή αγορά για να παω άλλη μια 5ετία με το PC μου (αγορασμένο το 2019, με i5-9600K και 32GB RAM). Αν δεν έκανα καλά κράξτε ελεύθερα.

Τσίμπησα από το Πλαίσο μια Gigabyte RTX 4060 OC 8GB στα 279€ (από 400) για να αλλάξω την Αsus 2060 6GB που έχω. Θεωρώ ότι ήταν σχετικά καλή αγορά για να παω άλλη μια 5ετία με το PC μου (αγορασμένο το 2019, με i5-9600K και 32GB RAM). Αν δεν έκανα καλά κράξτε ελεύθερα.

Δεν θα bottleneckιάζει το σύστημα;...

ρε γμτ το έχω υποτιμήσει το πλαίσιο, είχε κάτι ωραίες προσφορούλες σε τροφοδοτικά που δεν θα σου κάψουν το σπίτι αλλά εξαντλήθηκαν.

Back