Βλάκ Φράιντεϊ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
τι στο διάολο σίγουρα έχουμε black friday? πολύ μούφα φέτος ή και πέρσι έτσι ήταν;

Last edited:
τι στο διάολο σίγουρα έχουμε black friday? πολύ μούφα φέτος ή και πέρσι έτσι ήταν;

Έχω την εντύπωση ότι πέρσι ήταν κάπως χειρότερα, αλλά και πάλι, ποτέ δεν ξέρεις...

Τουλάχιστον βρήκα προσφορά για παιδικό καθισματάκι για το αμάξι 20% κάτω :p

Έχει κανείς τον συγκεκριμένο εξωτερικό SSD;

Γενικά τι παίζει με δαύτους; Μπορεί κανείς να παίζει και παιχνίδια ή δεν είναι τόσο γρήγοροι;
Το μαδέρι μου, αν και 8ετίας, έχει στο back panel σύνδεση USB 3.1 type C (φαντάζομαι πως θα είναι Gen 1 -> Gen 2 είναι τελικά!!!).

Last edited:

αξιζει στα 359?

πριν ενα μηνα σου λεγα γκαιε να παρεις 6750 στα 340 και δεν σ αρεζε. τωρα θες να παρεις 6700 στα 360.

τι να σου πω? υπαρχει αυτη:

αλλά ειναι πιο ακριβη απ οτι πριν την μπλακ φρα (ενα μυστηριο πραγμα:p).

γι αυτην που ρωτας, πολλα μου φαινονται, αλλά απ οτι καταλαβαινω, σιγα σιγα την αποσυρουν, κι αν βλεπεις τετοια τιμη στην μπλακ μερα, σημαινει οτι δεν προκειται να την βρεις αργοτερα πιο φτηνα, ιμχο.

μηπως να περιμενεις τωρα που ακουγεται οτι θα βγουν νεα μοντελα? ετσι κι αλλιως αν θυμαμαι καλα και περσι για το ιδιο μοντελο ρωτουσες.

Έχει κανείς τον συγκεκριμένο εξωτερικό SSD;

Γενικά τι παίζει με δαύτους; Μπορεί κανείς να παίζει και παιχνίδια ή δεν είναι τόσο γρήγοροι;
Το μαδέρι μου, αν και 8ετίας, έχει στο back panel σύνδεση USB 3.1 type C (φαντάζομαι πως θα είναι Gen 1 -> Gen 2 είναι τελικά!!!).
άμα τρέχουν καλά από απλό εξωτερικό HDD 3.0 σε εμένα, λογικά γιατί να μην τρέχουν και στο ssd σε 3,1 g2?

Back