PC Game Pass

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Αλήθεια τώρα δεν ξέρω γιατί θα μπορούσε να μην πάει καλά και γιατί ενώ έχουμε δει πως ξεκίνησαν netflix/spotify με χασούρες και τώρα χέζουν λεφτά, κάποιοι έλεγαν ότι θα πάει άπατο.

H Sony προφανέστατα σχεδίαζε να στραγγαλίσει την Microsoft με το ξεκίνημα της νέας γενιάς, είχε συνάψει συμφωνίες με σχεδόν όλους τους publishers για διάφορες αποκλειστικότητες. Οπότε έχει λίγο την πλάκα του ότι η Sony πήγαινε για αποκλειστικότητες και η Microsoft αγόραζε ολόκληρη την εταιρία.

Άπαξ και δεν περάσει η συμφωνία με την Activision. Τότες την βλέπω προς 2Κ μεριά...

Άπαξ και δεν περάσει η συμφωνία με την Activision. Τότες την βλέπω προς 2Κ μεριά...

Καθόλου απίθανο. Η με τα μισά χρήματα της εξαγοράς της Activision θα μπορούσε να αγοράσει Ubisoft, Capcom, Sega, Square Enix και Konami και να κάνει τους σκληροπυρηνικούς της Sony να πηδάνε από τα μπαλκόνια.

2κ, μιας και έχει την Zynga. Μέσα σε αυτά θα έβαζα και την Warner για να μπει και στις ταινίες/σειρές...

Βρε ας πάρει εκεί την μπασκετική πανάθα από τον ΠΡΟΕΔΡΟ

Screenshot 2023-02-11 141534.png

-Bannerlord βγήκε 10/22 (σε beta είναι ακόμα ας το λένε φουλ/κονσολο release)
-Atomic Heart 3rd party day one release
-Ετήσιο Madden στο 6μηνο

Madden, you say...

Το Pass ενσωματώνει και το EA Play (sub της EA)

1676126089740.png

Τώρα έχει 21, 22 και 10-ωρο trial το φετινό 23. Νομίζω όταν μπει φουλ το 23 θα βγει το 21 (θα πρέπει να το αγοράσεις για να το κρατήσεις)

1676126203448.png

Το ίδιο κάνουν και με το FIFA κλπ.

btw μιας και το έδειχνε και το pass, το Cities Skylines Remaster θα είναι free για όσους το έχουμε.

btw επέστρεψε η προσφορά, δεν ξέρω αν ακόμα έχει παραθυράκι να το ξαναβάλεις με 1€ αν το έχεις βάλει.

To Starfield φαίνεται πως έκανε την δουλειά του:

μάλλον αρκετοί είχαν Todd expectations και ήθελαν μεν να είναι μέρος του hype και να έχουνε να λένε, αλλά δεν εμπιστεύονταν τον γιδέο από την άλλη, ε λένε, ας βάλουμε game pass και αν είναι μούφα θα παίξουμε τίποτα άλλο.

win win

μάλλον αρκετοί είχαν Todd expectations και ήθελαν μεν να είναι μέρος του hype και να έχουνε να λένε, αλλά δεν εμπιστεύονταν τον γιδέο από την άλλη, ε λένε, ας βάλουμε game pass και αν είναι μούφα θα παίξουμε τίποτα άλλο.

win win
Ειδικά για την Ms εάν μείνουν συνδρομητές

Απ'ότι φαίνεται η "στάνταρντ" συνδρομή στο Game Pass των 15 ευρώ δεν θα προσφέρει πρόσβαση στο Diablo, τα CoD, το Starfield και άλλα.

ρε μλκς δεν την παλεύω άλλο με το σκουπίδι το xbox PC app, ΔΕ ΜΠΟΡΩ!

Το βάζω σπίτι γιατί με έπιασε μια φαγούρα να παίξω πάλι Doom Eternal (το είχα τερματίσει στο game pass πριν) που το έδωσε το amazon prime, δυστυχώς για windows store...

Θεωρητικά ότι έχεις στο windows store, έχεις και στο xbox app αν είναι και τα 2 στο ίδιο email/account. Εμένα είναι, καλά; Καλά.

Κατεβάζω το xbox app γιατί μετά το φορμάτ σπίτι δεν το είχα ξανά περάσει (δεν βοήθαγε η τελευταία περιπέτεια που έκανε συνεχώς εγκατάσταση σε παιχνίδια που έκανα uninstall και με ληγμένο game pass).

login, οκ μπαίνω στο ακκάου, library... άδειο... ω να σου... πετάει παραπάνω μνμ ότι έχω 2 λογαριασμούς λέει και να επιλέξω με ποιον να είμαι στο xbox app...

WTF? WHAT THE ACTUAL FUCK?

ΔΕΝ έχω 2 λογαριασμούς, είναι ένας κοινός με το ίδιο email κτλ. Το επιβεβαίωσα που μπήκα σήμερα από το γραφείο και δουλεύει σωστά (σχεδόν).

Μου βγάζει κιόλας ότι ξέρεις δεν χρησιμοποιείς το ακάου του store πάτα εδώ να fix ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Επίσης, έχω το Gears 5 από τότε που είχα βάλει το ultimate και το είχε δώσει για να το κρατήσεις, το δίχνει owned στο store, το xbox app αδιαφορεί... και το store στις μισές οθόνες έχει Install/owned στις άλλες μισές μου λέει να το αγοράσω ή να βάλω pass.

ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ

Πώς είναι δυνατόν αυτή η τεράστια εταιρία software να είναι τόσο ανίκανη στο software. Ακόμα θυμάμαι τότε που είχα εγκαταστήσει το Xbox app για την προσφορά 1€ Game Pass για τρεις μήνες και κάθε φορά που προσπαθούσα να κατεβάσω κάτι, το κατέβαζε δύο φορές ταυτόχρονα. Το επιβεβαίωσα και με τον όγκο των installs, για κάποιο ανεξήγητο λόγο κατέβαζε δύο αντίτυπα του ίδιου παιχνιδιού.

υποτιθετε μπορω να τρεξω το diablo 4 μεσω xbox app. ετσι μου ειπε η ιδια η microsoft. φυσικα δεν βλεπει καν το γκειμ ενω το battle.net extension ειναι enabled.

για εμενα η microsoft πρεπει να κανει μια εννοποιηση των launcher της btw. δεν ειναι "λυση" το battle.net extension πχ. αν και ετσι θα πρεπει να κανει και ενα merge τα accounts.

Back