- Joined
- Nov 27, 2012
- Messages
- 15,723
Αυτό γίνεται ώστε να μην σου μένει χώρος για παιχνίδια των ανταγωνιστών.για κάποιο ανεξήγητο λόγο κατέβαζε δύο αντίτυπα του ίδιου παιχνιδιού
thinkaboutit.gif
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αυτό γίνεται ώστε να μην σου μένει χώρος για παιχνίδια των ανταγωνιστών.για κάποιο ανεξήγητο λόγο κατέβαζε δύο αντίτυπα του ίδιου παιχνιδιού
Η καλύτερη λύση είναι να τα βάλει όλα να τρέχουν από το Ναό του Gabe!υποτιθετε μπορω να τρεξω το diablo 4 μεσω xbox app. ετσι μου ειπε η ιδια η microsoft. φυσικα δεν βλεπει καν το γκειμ ενω το battle.net extension ειναι enabled.
για εμενα η microsoft πρεπει να κανει μια εννοποιηση των launcher της btw. δεν ειναι "λυση" το battle.net extension πχ. αν και ετσι θα πρεπει να κανει και ενα merge τα accounts.
Πώς είναι δυνατόν αυτή η τεράστια εταιρία software να είναι τόσο ανίκανη στο software. Ακόμα θυμάμαι τότε που είχα εγκαταστήσει το Xbox app για την προσφορά 1€ Game Pass για τρεις μήνες και κάθε φορά που προσπαθούσα να κατεβάσω κάτι, το κατέβαζε δύο φορές ταυτόχρονα. Το επιβεβαίωσα και με τον όγκο των installs, για κάποιο ανεξήγητο λόγο κατέβαζε δύο αντίτυπα του ίδιου παιχνιδιού.