Kingdom Come: Deliverance

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πω, αυτό το κομμάτι είναι το απόλυτο banger του τίτλου αλλά για κάποιο λόγο δεν υπήρχε σε κανένα soundtrack που κυκλοφόρησαν. Ευτυχώς το ανέβασαν ξεχωριστά άλλοι.

Και σε λούπα 1 ώρας για τους μερακλήδες.

Πω, αυτό το κομμάτι είναι το απόλυτο banger του τίτλου αλλά για κάποιο λόγο δεν υπήρχε σε κανένα soundtrack που κυκλοφόρησαν. Ευτυχώς το ανέβασαν ξεχωριστά άλλοι.

Και σε λούπα 1 ώρας για τους μερακλήδες.

O Ian Anderson το έγραψε?

Τέλος μετά από 245 ώρες. Σε γενικές γραμμές το ευχαριστήθηκα αρκετά. Κι η αλήθεια είναι ότι θέλω να ασχοληθώ και με το 2ο.

Αν κι είχε τα θεματάκια του, κάποια δικά μου παράπονα και τα bugs του, πέρασα πάρα πολύ καλά. Στο τέλος ήμουν με full plate armor κι άντεχα το ξύλο αρκετά ώστε να τους πετσοκόψω.

Ποιο 2ο; Τώρα πρέπει να το ξαναπαίξεις με άλλο « class» και να δεις άλλα τελειώματα στις επι μέρους αποστολές.
Θέλω να

Ποιο 2ο; Τώρα πρέπει να το ξαναπαίξεις με άλλο « class» και να δεις άλλα τελειώματα στις επι μέρους αποστολές.
Θέλω να
Τι θέλεις να; Με τρομάζεις.

2η φορά αποκλείεται. Βασικά όλα τα stats τα είχα πάει στο 20. Και knight ήμουν και κλέφτης. Infusion κουζίνα.

Last edited:
Επεσέ μου το ίντερνετ, από το επεσέ μου το χέλμετ :p
Τέσσερις φορές το έστειλα το ρημάδι το ποστ. Ενιγουιεζ, ήθελα να πω ότι θέλω να δω ένα play through χωρίς σπαθιά. Μόνο με μπουνιές και ποτά, για το role play της φάσης. Henry ο μπαρόβιος δηλαδή.

Επεσέ μου το ίντερνετ, από το επεσέ μου το χέλμετ :p
Τέσσερις φορές το έστειλα το ρημάδι το ποστ. Ενιγουιεζ, ήθελα να πω ότι θέλω να δω ένα play through χωρίς σπαθιά. Μόνο με μπουνιές και ποτά, για το role play της φάσης. Henry ο μπαρόβιος δηλαδή.
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Ενδιαφέρον ακούγεται αλλά αν κάνω και 2ο playthrought θα πάθω overdose και θα το παρατήσω. Πάμε γι' άλλα. Και κάποια στιγμή θα δω και το Kingdom Come: Deliverance 2. Όχι αρκετά αργότερα γιατί μάλλον το πρώτο το έπαιξα αρκετά μετά την εποχή του και κάποια πράγματα μου κλώτσησαν.

Επίσης fusion κουζίνα ήθελα να γράψω ο κεφτές κι όχι infusion....

Last edited:
Την επόμενη βδομάδα βγαίνει το hardcore mode patch, ευκαιρία για 2ο playhrough.

Θα περιμένω το Never 2nd in Bohemia mod για σωστό ορθόδοξο play.
Το οποίο ρεαλιστικά έχει 0,001% πιθανότητα να ολοκληρωθεί, καθώς ο Henry είναι τελευταίουρας και καρπαζοεισπράκτωρ.

Btw το ότι τον λένε Henry το έχουμε κουβεντιάσει ποτέ; Δεν είναι τσέχικο όνομα αυτό (ΧΑ, τσέκμεητ καθολικοί).
Μαγικός Ρεαλισμός; Αβλεψία του Βάτρα; Ινκλούζιον (Βρετανός, εξακολουθεί να είναι ινκλούζιον);

Back