πω ρε φιλε! σ ευχαριστουμε γουιτσε που μας δινεις σημερα ακομα μια αφορμη να νιωθουμε πιο γεροντες απ οτι ειμαστε.
2015... κυβερνηση συριζα, δεναμε τα πετς με τα λουκανικα, κοιμομασταν μ ανοιχτες τις μπαλκονοπορτες, ζουσαμε τον παραδεισο στην γης...
περασαν κιολας 10 χρονια απ το αγχος ν αλλαξω πισι για να απολαυσω οπως πρεπει Το κειμ, 10 χρονια απ τα αναρθρα ΖΟΜΠΦΡΓΚΑΟΥΑ του μπορατσου που ειχε αποσβολωθει απ αυτο που αντικρυζε....
προσπαθω απ το πρωι να βρω κατι που να το κανει τζάστις. κατεληξα σ ενα βιντεο ενος τυπου. τον ξερει η μαμα του? προφανως οχι. περισοτερους σαμπσκραιμπερς εχει ο σρεντερ στο καναλι του που λεει ο λογος. και ουτε βιντεακια του κειμ μεσα στο μισαωρο ραντ για να μην βαριομαστε, ουτε καν αυτα τα "μοντερνα" συνεχη κοψιματα που δεν προλαβαινεις ν ακουσεις τι λεει ο αλλος... τα λεει ΣΩΣΤΑ ομως? γαμάτα τα λεει.
οκ, καπου αποθεωνει και το bg3 και επισης το γκουέ (μαλλον καποιο παιχνιδι με χαρτια ειν αυτο μεσα στο γκέιμ...) αλλά κανείς μας σας δεν ειναι τελειος, οπότε συγχωρειται.
βοηθαει και που σ ολη την διαρκεια που μιλαει, ακουγεται απο πισω η ανατριχιαστικη Μουσικαρα του αρντ σκελιγκ.
πραγμα που μου θυμισε ενα βιντεακι που ειχε ποσταρει τω καιρω εκεινω ο φιλοζ μου ο μπαρμπαμπρους... το ψαξα. περιεργως υπαρχει ακομα....
μην ειστε σφιχτοκωληδες και κρατημενοι, καναγιες. αφηστε τα μαντηαρς να τρεξουν. δεν θα ξαναχουμε ευκαιρια να παιξουμε για πρωτη φορα το Αριστουργημα των Αριστουργηματων, οπότε, ναι, επιτρεπεται λιγη υγρασια στα σταφιδιασμενα μας μαγουλα (προσωπου).
σε φχαριστω cdp που μου χαρισες την Απολυτη εμπειρια μπροστα στο πισι (περα απο κατι βραδια στο ονλυφανζ, τωρα που το ξανασκεφτομαι), σ ευχαριστω νταγκ που εδωσες ηχο Στον Ηρωα και κουντος και σ εσενα γεροστριμμενε σαπκοφσκι που χωρις την πενα σου δεν θα υπηρχε τιποτα απ ολα αυτα.
βρε, the wind is howling......