Το Χάμπο Μπάμπο έκανε μλκ πριν μερικές μέρες κι έδωσε το τσόις τζάμπα σε όσους δοκίμασαν να το αγοράσουν εκείνη τη νύχτα που θα θυμάται για πολύ καιρό όποιος έκανε την παπαριά για να το πούμε επιστημονικά. Τελικά δεν θα πάρουν πίσω τα κλειδιά από όσους υπέκυψαν στον πειρασμό κι εξασφάλισαν μία θέση στη κόλαση. ΑΛΛΑ αν κατάλαβα καλά θα δώσουν ένα μήνα δώρο σε όσους το είχαν αγοράσει ήδη λέτζιτ, για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος. Οπότε αν υπάρχουν γαμάτοι τύποι εδώ μέσα που το πήραν ήδη, τσεκάρετε μην έχετε κανά κουπόνι για μήνα δώρο ορ σόμθινγκ.
Φαν φακτ, ήμουν ονλάι εκείνες τις κρίσιμες ώρες, αλλά ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ που δεν δοκίμασα καν να το πάρω.
Φαν φακτ 2, μόλις είδα ότι έχω κουπόνι που το ρίχνει στο τάληρο. Οριακά καλό ντηλ από τα 13-14, όσο κάνει τώρα, αλλά ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ. Πάω κίνκουι να δω πόσο έχουν ΤΣΙΑ και ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.
ΕDIT: Oκ το ΤΣΙΑ έχει όσο ένα μπουκαλάκι νερό. Το ΝΟΜΠΟΝΤΙ ξεφεύγει αρκετά, περισσότερο από ένα φρέντο στη πόλη, λιγότερο από ένα φρέντο στη παραλία, χμμ. Άσε που νιώθω και ότι έχω ιερό καθήκον να τους επιβεβαιώσω ότι στο τάληρο αγοράζουμε πάντα.