1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
O πάτος του χάμπολ μπάμπολ θα εμπλουτιστεί τον επόμενο μήνα με τα παρακάτω αν ισχύουν οι προφητείες.
  • Biped
  • Dungeons of Hinterberg
  • Legacy of Kain™ Soul Reaver 1&2 Remastered
  • Nobody Wants to Die
  • Sker Ritual
  • STAR WARS™: Episode I: Jedi Power Battles™
  • Tchia
  • Warhammer 40,000: Boltgun

O πάτος του χάμπολ μπάμπολ θα εμπλουτιστεί τον επόμενο μήνα με τα παρακάτω αν ισχύουν οι προφητείες.
  • Biped
  • Dungeons of Hinterberg
  • Legacy of Kain™ Soul Reaver 1&2 Remastered
  • Nobody Wants to Die
  • Sker Ritual
  • STAR WARS™: Episode I: Jedi Power Battles™
  • Tchia
  • Warhammer 40,000: Boltgun

Μόνο το Boltgun με ψήνει από αυτά, απογοήτευση.

Kαι σήμερα με απείλησαν ότι μεθαύριο λήγει η διορία για την κατοσταρούμπα για τα τσόις μιας χρονιάς. Το σκέφτηκα σοβαρά, με έκαψε τον εγκέφαλο η πλαζ είπαμε. Αλλά από τη μία έχω το Αμνήζια και τα Σαντογκάμπι/Ήβωλ Γουέ οκ τα θέλω αλλά ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΙΟΛΑΣ. Και από την άλλη τις πιξελούμπες Μπόλτγκαν και Λέγκασι θα τα έπαιρνα για τη συλλογή και δεν θα τα ακουμπούσα μάλλον ποτέ. Το Τσια νόμιζα ότι το ήθελα αλλά το βίντεο που είδα με τρόμαξε, λίγο μλκ φαίνεται. Το Νόμποντι δεν το ψάχνω παραπάνω γιατί είναι το μόνο που πραγματικά θέλω, μη το χάσουμε κι αυτό. Κλάιν μάιν δηλαδή.

Αν ισχύει το Boltgun θα παιχτεί σύντομα. Το sker γιατί όχι; Μιας και έχω το Maid of Sker και θα το πιάσω. Legacy of Kain δεν θα έλεγα όχι, μιας και είναι το remaster και δεν τα έχω τερματίσει ποτέ. Μου μένει και το nobody wants to die να το δώσω στο Σόδα μιας και το τερμάτισα πρόσφατα.

Έχω να πάρω Humble Bundle από τότε που είχαμε πρωθυπουργό Καραμανλή (τον πρεσβύτερο), αλλά δεν με χαλάει που σύντομα τα Nobody Wants to Die και Soul Reaver θα σκάσουν στα κλειδάδικα κοψοχρονιά. Όχι ότι θα έχω χρόνο να τα παίξω στ'αλήθεια, αλλά αν δεν το ταϊζεις κάθε τόσο το backlog (χειρότερο του Balrog) γρυλίζει υπόκωφα και σκιάζομαι.

Back