Cyberpunk 2077

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πάβελ εσύ παίζεις με το πλήρως ρηβάμπντ παιχνίδι ρε, ουσιαστικά παίζεις άλλο Cpunk απ'αυτό που έπαιξα εγώ.

Την ατμόσφαιρα τη θυμάμαι, ήταν καλή και γι'αυτό με κράτησε να το τελειώσω, αλλά στο ρηλής ήταν τόσα ρηχά όλα τα άλλα υποσυστήματα, τόσο ανύπαρκτο το itemization που η σύγκριση όχι με το Witcher 3, αλλά με οποιοδήποτε ΚΑΛΟ RPG ήταν συντριπτικά κατά του.

Θα επανέλθω αφού τελειώσω Φάντομ Λίπερτι.
 
Agree, θυμάμαι αμυδρά τα συστήματα και πόσο αποσπασματικά ήταν όταν είχε πρωτοβγεί και το δοκίμασα σε full 20 fps glory. Τώρα μιλάμε για πλήρες integration, ομολογώ ότι με τα αντικείμενα προς το παρόν δεν έχω ασχοληθεί (όπως και με το Witcher 3) - απλώς hoardάρω ασύστολα πράγμα που δεν είναι καλό. Τα tech/build trees είναι χάος για να καταλάβεις εκτός αν ξέρεις ότι θα παίξεις Katana Yakuza όνειρο οπότε είναι λίγο πιο ευθύγραμμα.

Έχω καιρό να βιώσω τέτοιο immersive escapism: Mad Max, Blade Runner, Big Hero 6 (ταινιάρα σόδα) τα έχει όλα η Night City.
 
@Northlander Netrunner (Corporate ofc) με τα κατάλληλα cyberdecks είναι απόλαυση, αν και μου φάνηκε λίγο easy mode.

Συμφωνώ πάντως με αυτό που λες. Έχω κι εγώ την εντύπωση ότι πρόκειται για εντελώς άλλο παιχνίδι από εκείνο που είχε βγει στο launch.

To Phantom Liberty βγάζει εντονότατα Escape from New York vibes. Εγώ, αν θυμάμαι καλά, προτίμησα να πάω κάπου προς το τέλος για να έχω πιο χτισμένη την V.
 
Το Netrunner είναι ΕΖ mode εν τέλει όντως (έχω εκείνο το free respec ακόμη). Τώρα απλώς δοκιμάζω διαφορετικά όπλα μήπως και πάρω τα achievements στα NCPD. Τα Smart είναι επίσης cheat. Έχω πάει ως άρρεV, έχω τελειώσει με το quest της Panam το οποίο βρήκα χουχουλιάρικο αλλά όχι ισάξιο των Witcher 3 romances.

Έχω τελειώσει κάμποσα δευτερεύοντα quest και τώρα τρέχω παράλληλα τα διακλαδισμένα main. Έχω την εντύπωση ότι αν είχε βγει στην τωρινή κατάσταση θα μιλούσαμε για ισάξιο του Witcher 3 RPG και έπειτα θα ήταν θέμα γούστου. Καλύπτει απόλυτα το κενό που άφησε η Square Enix με τα Deus Ex.

Τώρα περνάω την Akira φάση, έχω πάρει την μηχανή, βαμμένη φουλ κόκκινη cosplay και σουλατσάρω.
 
Δεν έχω ιδέα για την σύγκριση (δεν έχω παίξει Witcher)
 
έχω τελειώσει με το quest της Panam το οποίο βρήκα χουχουλιάρικο αλλά όχι ισάξιο των Witcher 3 romances.
Agree. Ειδικά η... κορύφωση του romance, μου φάνηκε οριακά cringy.
No spoilers, αλλά αναλόγως το φινάλε που θα ακολουθήσεις υπάρχουν ακόμα κάποια σκηνικά με την Panam, για τα οποία θα με ενδιέφερε να διαβάσω την άποψή σου, όταν με το καλό τα δεις.
 
Όπως το είπες. Όχι τόσο η κορύφωση που ήταν λίγο forced (άντε να καταλάβω τα Pacific Rim vibes), αλλά όλη η φάση είναι σαν να είναι γραμμένη για εφηβικό target audience (λεφτεριά, αστέρια, δεν μπορώ να μιλήσω μη σε χάσω φάση). Στο W3 είχες δύο επιλογές που είχαν λετζίτ βάθος, μία που εξελίχθηκε περισσότερο στα videogames (Triss) και μία (Yenn) που είχε τόνους source material οπότε ίσως υπήρξε χώρος να αναπτυχθεί περισσότερο.

Διάβασα ότι τα ραντεβουδάκια που βγαίνω στα apartments με την Panam είναι νέο περιεχόμενο με το Phantom Liberty. Ωραία η πρώτη εμπειρία, αλλά επαναλαμβάνεται εκτός και αν αλλάζουν οι επιλογές όσο προχωράει το main. Προτιμώ το mobile chat όπου η Panam λειτουργεί λίγο και ως πυξίδα, σε αυτό είναι kudos.

Καλύτερο σεξοσκηνικό μέχρι στιγμής παραμένει η Meredith μακράν.

Θα μεταφέρω μάλλον τα CP2077 που μιλάνε αποκλειστικά για αυτό στο σχετικό thread.
 
ηρθα να πω οτι 26 ιουνιου (τελη του μηνα τελος παντων) ερχεται το patch 2.3
θα μαθουμε τι θα εχει στο ενδιαμεσο.
 
@Northlander Ναι τα ραντεβουδάκια στο διαμέρισμα του V έχουν τη πλάκα τους αλλά απ'όσο θυμάμαι ειναι κάθε φορά τα ίδια ή στην καλύτερη να αλλάζει καμιά ατάκα. Όσο για τα sms της Panam πάντα τα έβρισκα λίγο... χαζογκομενίστικα και αταίριαστα με τον χαρακτήρα της. Από κοντά ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα (γενικότερα..).
 
Τα Bugs έχουν πρακτικά εξαλειφθεί μετά από τόσο καιρό, το περιεχόμενο είναι ψιλοfixed, θεωρώ πως μετά το επόμενο patch σε 20 μέρες είναι as good a time as any για να παιχθεί το γκεημ.
 
Έχω κατεβάσει ρυθμούς παρότι βρίσκομαι ακόμη στο 2ο act. Συνειδητοποιώ ορισμένα πράγματα όσο περνάει ο καιρός (το save point γράφει 60 ώρες καθαρού χρόνου - gross είναι σίγουρα παραπάνω).

  • Playthrough: κυνικός (it is what it is) corpo netrunner που πάει από δουλειά σε δουλειά. Δεν προκαλώ το χάος, επομένως δεν έχω "σπάσει" το open world για να αντιμετωπίσω πιθανά bugs ή κακή ΑΙ.
  • Έχω πάρει μετρημένες τρεις φορές fast travel. Είναι απόλαυση να οδηγείς από εδώ και εκεί. Για μένα η Night City είναι ο πρωταγωνιστής και τρομερό επίτευγμα. Δεν μπορούμε να λέμε για το πόσο μας έπεσαν τα σαγόνια στο πάτωμα με το Novigrad και να μην λέμε το ίδιο για αυτό που συμβαίνει στο Cyberpunk.
  • Σε συνέχεια του παραπάνω, το open-world είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής που έχω τη χαρά να εμπλακώ (επιφυλλάσομαι για το Ιερό Δισκοπότηρο - RDR2- που αναβάλλω ακριβώς για αυτόν το λόγο). Διακατέχεται από πλήρη anti-ubisoft λογική, κάθε NCPD call είναι δεμένο στην ευρύτερη πλοκή της Night City είτε μέσω gigs, είτε μέσω κάποιο γενικού plotline (είτε και τα δύο). Παραδείγματα που θυμάμαι είναι 2-3 NCPD που είχαν να κάνουν με άφιξη του σοβιετικού πρέσβη (για τον οποίο γνωρίζουμε μέσω gig) είτε τη γενική διαφθορά του Police Commisioner που στέλνει ανεπιθύμητους (βλ. ακέραιους) του σώματους να τακτοποίησουν (ή να τακτοποιηθούν). Κάθε journal, πηγή lore.
  • Παρά τα αστεία σκηνικά με τα οχήματα που καμιά φορά προσγειώνονται από τον ουρανό, το παιχνίδι παραμένει πανέμορφο. Άλλα πέντε μέχρι να απηδύσει ο κόσμος με την Unreal για να τζογάρουμε σε άλλους "παίκτες" της engine σκηνής.
  • Η ΑΙ παραμένει ανάπηρη ορισμένες φορές. Από αυτό που αντιλαμβάνομαι έχουν προγραμματίσει τους πεζούς να "κάνουν άλμα προς τα πίσω" με σημείο αναφοράς το πού κοιτάνε αυτοί τη δεδομένη στιγμή, όχι σημείο αναφοράς τη "δράση" (δηλαδή τον παίκτη). Αποτέλεσμα: ορισμένες φορές πέφτουν πάνω στις ρόδες μου, δεν φταίω εγώ κυρ-στυνόμε.
  • Μπήκα στο Phantom Liberty και τελείωσα την πρώτη αποστολή. Μεγάλο έπος, Deus Ex: MD intro vibes (θα έλεγα ανάλογη εκτέλεση), ανοίγουν και άλλο με υποαποστολές που κάνουν τον κόσμο ακόμη πιο ζωντανό.
  • Το soundtrack το λιώνω κατά καιρούς χρόνια τώρα. Έχει αποκτήσει εντελώς άλλη διάσταση μετά την ενασχόληση. Το Phantom Liberty με τα γυναικεία ambient φωνητικά πιάνει τέρμα Ghost in the Shell ατμόσφαιρα.
  • Συνεχίζοντας το φανπόιλικι, πιστεύω ότι είναι μία από τις δυνατότερες ερμηνείες του Keanu. Όχι απαραίτητα μεγάλο κατόρθωμα συμμεριζόμενος τη συνολική καριέρα του, αλλά το γουστάρω πολύ τον Πορατζώνη Σίλβερχαντ.
Προς το παρόν, 9.5/10 συνεχίζουμε.
 
οταν σωσεις την προεδρο θα δεις ενα σκηνικο παρα πολυ οικειο. βεβαια μπορει να το εχεις δει ηδη σε σποιλερς ιστοριες
 
οταν σωσεις την προεδρο θα δεις ενα σκηνικο παρα πολυ οικειο.
Σε ποιο σημείο αναφέρεσαι; Είμαι στο Lucretia My Reflection, έχω ήδη free pass από Dogtown (δεν άντεξα και άρχισα να αλλοτριώνω αμάξια για τις εκπτώσεις).
 
Back
Top