By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δολοφονικά κοπρόσκυλα
Δολοφονικοί κορκόδειλοι
Και μία με μονόκερους
Δεν έχω δει καμία ακόμα, αλλά δεν βλέπω κάτι που μπορεί να πάει στραβά.
ΔΥΟ. ΓΕΡΟΙ. ΜΑΦΙΟΖΟΙ 'Χούκο.
'Xoυκο ξεκίνησες τις παρέες με Σρέ στον παιδότοπο βλέπω έτσι; Πήρε να σου φουσκώνει τα μυαλά με τις ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΡΑΤΕ ΝΙΝΤΖΑ του;
Το Bayou είναι φτηνή ταινία βίντεοκλαμπ, θα χάσεις άδικα μιάμιση ώρα από την ζωή σου.
Οι ταινίες της Asylum είναι υπερπαραγωγές σε σχέση με το Bayou.Mα.. μα έχει κοκρόδειλους. Άσε που το 'φτηνή ταινία βιντεοκλάμπ' ακούγεται πιο αρνητικό από ότι είναι πραγματικά. Το ότι πιθανότατα θα την παρατήσω στα 7-8 λεπτά είναι άλλο θέμα.
ασχετο: μ αρεσει που τοσα χρονια εδω μεσα, εχω μελετησει τις προτιμησεις ξερωγω του μπορατσου ας πουμε, βομβαρδισμενος απ τις προτασεις του, κι εχω φιλτραρει αυτες που ειμαι σιγουρος οτι θα μ αρεζουνε και πεφτω ΠΑΝΤΑ μεσα (μπορ, το ειπα μπερδεμενα ρε, σαν να χω παθει εγκεφαλικο καπως, μ εχει χτυπησει η ζεστα σημερα. κοπλιμάν ειναι).
δηλαδη κανω ντισκαρντ τις μπορατσοκαμενιέςκαι διαλεγω ΤΑ ΩΡΑΙΑ. λοιπον, κατεβασα (νομιμα παντα) το ταινιακι και ηταν οαση και δροσερος αερακος στο σημερινο καμινι. νιωθεις τα μαντηαρς και τον κομπο στον λαιμο, γιατι περασαν τα χρονια κι ειναι κυριολεκτικα οι ηρωες των γκουντφελας στα γεραματα τους. κι εναξει, μπορει η ταινια να μην εχει σφραγιδα σκορσεζε, αλλά δγιαολε, περιμενεις σε καθε σκηνη να σκασει απ την γωνια ο πέσι. βασικα, γνωμουλα μου οτι ο τζο θα ταιριαζε πολυ περισοτερο στον δευτερο ρολο, του πιο ψυχοπαθη μπος, αλλά ισως να μην ηταν διαθεσιμος.
και δειχνει πολυ ωραια πως αλλαζουν οι καιροι κι οι γερομαφιοζοι νομιζουν οτι ακομα κανουν κουμαντο ενω εχει περασει η μπογια τους και η πιο γλυκοπικρη σκηνη ειναι εκει στο τελος που ειναι στο ιδιο κελι κι εχουν ξεχασει τις κοντρες και συζητανε τις γκλορυ ντέις.
ωραιο, χαμηλοφωνο, αραχτό. δεν ειναι ο σιτιζεν κειν, αλλά ενα 7 στο 10 το παιρνει στο νερο.
μπορατσε,.