Chosen Undead
Death Knight
Παράλληλα με το cyberpunk που έχω ξεπεράσει τις 40 ώρες και έχω λατρέψει υπέρτατα, παίζω τις τελευταίες μέρες και subnautica, όπου το είχα αφήσει παλιότερα λόγω της θαλασσοφοβιας που ανακάλυψα ότι είχα τότε και συγκεκριμένα στην ιδέα να βρεθώ στην μέση του ωκεανου, αλλιώς κατά τ'αλλα λατρεύω τη θάλασσα και το κολύμπι. Ε λοιπόν το παιχνιδι με έχει βοηθήσει τρέλα να το ξεπεράσω αυτό και να το απολαύσω φουλ. Ειδικά με τη πολύ όμορφη σταδιακή πρόοδο που έχει που σε βοηθάει να ξεπεράσεις τον φόβο σου για πιθανό καρχαρία ή άλλο τεράστιο ψάρι. Βασικά μου έχει ανοίξει για τα καλά η όρεξη για first person games και θα παίξω και άλλα πολλά από δω και πέρα τα οποία δεν έπαιζα και έμεναν στο backlog. Γενικά όσο τρελό και αν ακούγεται εχω μείνει μακριά από Soulslike 7 μήνες τουλάχιστον!
Αποφάσισα να αφήσω το Diablo IV για την ώρα και να το ξαναπιάσω μόλις τελειώσω το cyberpunk γιατί και χρόνος δεν υπάρχει αλλά και είναι και τα δύο κόλλημα άσχημο. Το subnautica είναι ότι πρέπει για χαλαρωμα μετά τη δουλειά από την άλλη, κάνει καλό combo. Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουμε τέτοιο παιχνίδι με τον δικό μας πλανήτη με τέτοια γραφικά. Αυτό ήταν πραγματικά horror. Ειδικά αν είχε και Bloop, Λεβαθιαν, Μεγαλοδοντα στα μεγάλα βάθη!
Εχει κάνεις άποψη για το Under the waves μιας και το φερε η κουβέντα με τα θαλασσινά?
Αποφάσισα να αφήσω το Diablo IV για την ώρα και να το ξαναπιάσω μόλις τελειώσω το cyberpunk γιατί και χρόνος δεν υπάρχει αλλά και είναι και τα δύο κόλλημα άσχημο. Το subnautica είναι ότι πρέπει για χαλαρωμα μετά τη δουλειά από την άλλη, κάνει καλό combo. Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουμε τέτοιο παιχνίδι με τον δικό μας πλανήτη με τέτοια γραφικά. Αυτό ήταν πραγματικά horror. Ειδικά αν είχε και Bloop, Λεβαθιαν, Μεγαλοδοντα στα μεγάλα βάθη!
Εχει κάνεις άποψη για το Under the waves μιας και το φερε η κουβέντα με τα θαλασσινά?