Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ψήνεστε για σειρά Wolfenstein;

να έχει το gritty setting όμως που του αξίζει, σαν το Man in the High Castle, όχι τίποτα χαζοχαρούμενα

υπακουοντας στην αναγκη να δω οτιδηποτε φανταζυ/με σπαθες/σαξοναρθούριαν φίξο, χαρισα περιπου 500 λεπτα της σιτεμενης ζωης μου στο Winter King.
προκειται για τηλεοπτικη μεταφορα της τριλογιας the warlord chronicles του κορνγουελ, συγγραφεα μεταξυ αλλων της υπεργκοτιας the last kingdom (βρε, ντεστινυ ιζ ωλ :love: ...).

για το γουιντε κινγκ, μου λεει το ρεηκουι σερτς, ειχε γραψει ο συνηθης υποπτος @Chronomancy . κι ενω τα βιβλια (διαβασα στο νετ κατοπιν εορτης οτι) ειναι πραγματικα υπεροχα, η σειρα ΕΖΕΧΝΕ. ουτε καν στην ιδια φραση δεν πρεπει ν αναφερεται μαζι με το λαστ κινγκντο η ξερωγω το καταπληκτικο μπριτανια που εχουν παρομοια θεματικη.

ωνσγ.jpg
o αρθουρ, πιο φλατ απο τραπουλοχαρτο, πιο ενοχλητικος απο ανανα σε πιτσα. διπλα του ο μαγος μερλιν (ασε, δεν παω καν εκει.... )

μια τραγωδια. χαμηλο μπατζετ που φωναζει σε καθε σκηνη, τραγικη σκηνοθεσια, πολυ κακο καστινγκ, κάκιστες ηθοποιίες. κλαιω τα 500 λεπτα που κανείς δεν θα μου τα γυρισει πισω. θα πρεπε να το στειλω στον ψηφιακο καιαδα μετα το πρωτο επεισοδιο, αλλά το συνεχισα για τα λωλζ και για να δω ο χαιρέκακος το βαθος της αποτυχιας.

αληθεια τωρα;.jpg
αλλοι 2 απ τους πρωταγωνιστάς. ναυαγιο μεγατόνων, λεμε.

μεινετε μακρια. εννοειται οτι δεν ανανεωθηκε για δευτερη σεζον. και γραψτε μου αν εχετε υποψη τιποτα προσφατο σ αυτο το στυλ που να μην ειναι τοσο γνωστο οσο αυτα που χουμε συζητησει ηδη, τα γουηλοφταιμ, τα ρινγκζοφπαουερ κλπ.

Από τον δημιουργό του Breaking Bas/Better Call Saul και με την "Kim" στο τιμόνι!

Ξαναειδα αυτες τις μερες την λιστα με τις καλυτρες σειρες The 77 Best Animated Series of All Time: ‘Daria,’ ‘Cowboy Bebop,’ ‘Scott Pilgrim Takes Off,’ and More και ξεκινησα να βλεπω το Kim Possible. Ειναι μια κοντη με κοκκινα μαλλια μαθητρια λυκειου η οποια ειναι πρακτορας και κηνυγαει τους κακκους Kim Possible - Wikipedia Kim Possible - Wikipedia

Εντωμεταξυ μολις πριν 3 εβδομαδες μιλησα σε δυο κοριτσια που ειδα να καθονται σε ενα παγκακι στο παρκο εδω στην περιοχη μου και η μια απο αυτες εμοιαζε σαν την Kim δηλαδη ηταν κοντη με κοκκινα μαλλια. Δυστυχως μου ειπε οτι δεν ενδιαφερεται. Η αλλη φιλη της μια κοντη μελαχρινη και αυτη το ιδιο ειπε οτι ουτε αυτη ενδιαφερεται.

Εγώ δεν έχω άλλο κουράγιο, αν το δει κανείς όταν βγει ας μας πει εντυπώσεις.

Beverly Hills στο διάστημα. Μου φαίνεται καλά έκανα και σταμάτησα να το παρακολουθώ με το που τελειώσα το Star Trek: The Next Generation πριν πάρα πολλά χρόνια.

Beverly Hills στο διάστημα. Μου φαίνεται καλά έκανα και σταμάτησα να το παρακολουθώ με το που τελειώσα το Star Trek: The Next Generation πριν πάρα πολλά χρόνια.

Το Deep Space 9 τουλάχιστον αξίζει 100% να το δεις.

Το Deep Space 9 τουλάχιστον αξίζει 100% να το δεις.
Thanks. Αν θυμάμαι καλά το έπαιζε στο Star κάποια στιγμή. Πρέπει να χαζο-είδα μερικά επεισόδια αλλά ποτέ δεν με κέρδισε. Για το TNG παίζει ρόλο κι ο παράγοντας νοσταλγία και το δέσιμο που είχα με τους χαρακτήρες. Τα υπόλοιπα ποτέ δεν με τράβηξαν για να καθίσω να δω όλες τις σεζόν. Και τα παλιά και τα καινούρια.

Θα πρότεινα και το Discovery... αν σε έχει αφήσει η γυναίκα σου, αν σε έχουν απολύσει, αν γενικότερα έχεις προβλήματα και νιώθεις ότι έχεις πιάσει πάτο, δες Discovery και θα συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχουν χειρότερα πράγματα εκεί έξω και θα αισθανθείς καλύτερα.

Θα πρότεινα και το Discovery... αν σε έχει αφήσει η γυναίκα σου, αν σε έχουν απολύσει, αν γενικότερα έχεις προβλήματα και νιώθεις ότι έχεις πιάσει πάτο, δες Discovery και θα συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχουν χειρότερα πράγματα εκεί έξω και θα αισθανθείς καλύτερα.
Η πρώτη σεζόν ήταν καλή και η δεύτερη τρωγόταν.

Πλασιέ είσαι?
Πλασιε? Οχι δεν ειμαι.Ειμαι ninja αλλα εχω σπουδασει και πληροφορικη τεχνικος τεχνολογιας ιντερνετ. Ειπα στα κοριτσια οτι ψαχνω κοριτσι για σχεση και αυτες ειπαν οτι δεν θελουν.

Σταρ Τρεκ και να μην το βλέπει ο Χούκος, στάνταρ το χρησιμοποιεί η CIA για βασανιστήρια στο Άμπου Γκράιμπ.

Συνήθως το να γλιτώσεις από τη γυναίκα, λύνει προβλήματα, δεν προσθέτει :)

Για μένα είναι απίστευτο το γεγονός πως το καλύτερο ''Star Trek'' προϊόν της τελευταίας 15ετίας είναι...το Orville.

Τρέχανε μόνοι τους στην Paramount και βγήκαν δεύτεροι.

Είδα και το δεύτερο επεισόδιο Foundation, γμτ όσο περνάνε τα επεισόδια τόσο RoP vibes μου βγάζει, τρελό budget μέτριοι ηθοποιοί, χάλια φωτογραφία, δεκάδες χαμένες ευκαιρίες. Δηλαδή ξέρω εγώ εκεί που ο Empire έβγαλε λόγο, τι διάολο b-movie budgeτίλα έβγαλε αντί για μεγαλοπρέπεια...

Είδα και το δεύτερο επεισόδιο Foundation, γμτ όσο περνάνε τα επεισόδια τόσο RoP vibes μου βγάζει, τρελό budget μέτριοι ηθοποιοί, χάλια φωτογραφία, δεκάδες χαμένες ευκαιρίες. Δηλαδή ξέρω εγώ εκεί που ο Empire έβγαλε λόγο, τι διάολο b-movie budgeτίλα έβγαλε αντί για μεγαλοπρέπεια...
Ήταν που ήταν δύσκολα κινηματογραφίσημα αυτά τα βιβλία, τα έχει λίγο σκ@τώσει και η παραγωγή. Μου αρέσει η αλαζονεία με την οποία παίζει τον Empire ο Lee Pace, Jared Harris όπως πάντα αξιόλογος και πολύ καλή και αυτή που κάνει την Demerzel. Μετά τελείωσαν τα λεφτά και συμπλήρωσαν το υπόλοιπο καστ από τα πανέρια :p

Τεσπα, όλα αυτά που συμβαίνουν σε αυτή την σειρά με αφήνουν συναισθηματικά αδιάφορο και ο μόνος λόγος που την κουτσοβλέπω είναι το ότι είμαι scifi πρεζάκι. Σε αντίθεση πχ με το Fringe. Πέτυχα πριν κάνα μήνα εντελώς τυχαία ένα retrospective στο YT και το ξαναάρχισα και έχω δει 50 επεισόδια σε 3 εβδομάδες. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν άψογο αλλά λατρεύω τόσο πολύ τους χαρακτήρες που με κάνουν να κολλάω.

Back