υπακουοντας στην αναγκη να δω οτιδηποτε φανταζυ/με σπαθες/σαξοναρθούριαν φίξο, χαρισα περιπου 500 λεπτα της σιτεμενης ζωης μου στο Winter King.
προκειται για τηλεοπτικη μεταφορα της τριλογιας the warlord chronicles του κορνγουελ, συγγραφεα μεταξυ αλλων της υπεργκοτιας the last kingdom (βρε, ντεστινυ ιζ ωλ

...).
για το γουιντε κινγκ, μου λεει το ρεηκουι σερτς, ειχε γραψει ο συνηθης υποπτος
@Chronomancy . κι ενω τα βιβλια (διαβασα στο νετ κατοπιν εορτης οτι) ειναι πραγματικα υπεροχα, η σειρα ΕΖΕΧΝΕ. ουτε καν στην ιδια φραση δεν πρεπει ν αναφερεται μαζι με το λαστ κινγκντο η ξερωγω το καταπληκτικο μπριτανια που εχουν παρομοια θεματικη.
o αρθουρ, πιο φλατ απο τραπουλοχαρτο, πιο ενοχλητικος απο ανανα σε πιτσα. διπλα του ο μαγος μερλιν (ασε, δεν παω καν εκει.... )
μια τραγωδια. χαμηλο μπατζετ που φωναζει σε καθε σκηνη, τραγικη σκηνοθεσια, πολυ κακο καστινγκ, κάκιστες ηθοποιίες. κλαιω τα 500 λεπτα που κανείς δεν θα μου τα γυρισει πισω. θα πρεπε να το στειλω στον ψηφιακο καιαδα μετα το πρωτο επεισοδιο, αλλά το συνεχισα για τα λωλζ και για να δω ο χαιρέκακος το βαθος της αποτυχιας.
αλλοι 2 απ τους πρωταγωνιστάς. ναυαγιο μεγατόνων, λεμε.
μεινετε μακρια. εννοειται οτι δεν ανανεωθηκε για δευτερη σεζον. και γραψτε μου αν εχετε υποψη τιποτα προσφατο σ αυτο το στυλ που να μην ειναι τοσο γνωστο οσο αυτα που χουμε συζητησει ηδη, τα γουηλοφταιμ, τα ρινγκζοφπαουερ κλπ.