Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ναι, ειναι "βαρυ" το 2 στην κινηση του χαρακτηρα κι η ταχυτητα σαλιγκαρένια επισης. ενταξει και στο 1 ετσι ηταν στην αρχη κι αναγκαστηκαν μετα απ το κραξιμο κι εβαλαν στην Α.Ε. στα σετινγκς διαβαθμισεις ταχυτητας που διαλυουν το ιμερσο, αλλα τι να κανεις? ας προσεχαν.
ωστοσο, ΓΑΜΑΤΗ παρομοιωση το "σαν να τραβολογάς ενα ανισόρροπο σκυλί στο κτηνιατρείο.." :ROFLMAO::ROFLMAO:

οντως, καπως πολυπλοκα τα νεα σκιλς κι η αναπτυξητους, αλλά εχουν το πολυ θετικο, οτι ουσιαστικα αναλογα με την μαχη, ον δε φλάι μπορεις να τ αλλαξεις, δινοντας αλλου βαρος, χωρις να χρειαζεται ρησπέκ.

τι αναποδος αθρωπος αυτος ο αδαν, ομως. η ελλαδα του χε φανει αδυναμη στο 1, λεει...
για μενα παλι ειναι το τελειοτερο ακτ κι οχι για σωβινιστικους λογους. οι οχτροι, η πανίς, η χλωρίς, τα χτίρια, το γκήαρ, τα παντα ολα, ΑΨΟΓΑ με μια λεξη. περι ορεξεως κλπ κλπ.

Ανάποδος; Κάνε μια βόλτα από ρεντιτ, φορα, στημ κλπκλπ και τα ξαναλέμε ;)

Αγαπημένη περιοχή για τους περισσότερους είναι η
Γκίζα
. Το TQ ποτέ δεν ήταν περί ιστορικής ακρίβειας και τα σχετικά, οπότε αφού το κάνεις κάντο όσο πιο εντυπωσιακά γίνεται. Δες πχ χλιδή της απεικόνισης της Ελλαδίτσας (βοηθάει ότι εστιάζουν και σε κατασκευές και μνημεία και όχι... τσαντήρια) στα GOD OF WAR (των 00's). Δέος μόνο, και ας έχει δόση υπερβολής στο scale που απεικονίζει. Αλλά μην ξεχνάμε ότι για game πρόκειται στην τελική, οπότε τα πτωχά χωριουδάκια του Ηρακλή και της Ζήνας, τι να μου πουν;

Συμφωνώ με την άποψη ότι από θέμα ατμόσφαιρας η Αίγυπτος ήταν ότι καλύτερο! Όχι ότι με χάλασε η Ελλάδα, αλλά εκεί τους έκατσε καλύτερα το παζλ εικόνας και ήχου.

Στα κλικι κλικι πάντως ένας είναι ο βασιλιάς κι αυτό είναι το Loki.

Το 2 λογικά θα φάει άκυρο από εμένα ξεκάθαρα λόγω του σχεδιασμού του. Αν με ενοχλεί κάτι σε αυτά τα παιχνίδια είναι οι στενές πίστες. Θέλω να νιώθω open world και να γίνεται τουρλουμπούκι. Να εξερευνώ και να χάνω περιοχές, όχι να με μπουκώνεις με το ζόρι content.

Κάνε μια βόλτα από ρεντιτ, φορα, στημ κλπκλπ και τα ξαναλέμε...

Αγαπημένη περιοχή για τους περισσότερους είναι η...

εγω για μενα μιλησα, μπρο. και για το ποσο αντιδιαμετρικοι ειμαστε στις αποψεις μας για το κειμ.
επισης τι εχει να λεει η αποψη της "πλειοψηφιας"?? για τεχνη μιλαμε. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΓΩ, ΝΑΟΥΜΕ???? 💪💪✊

ωστοσο, εκαμα βολτα και βρηκα πολλους να λενε για την ακτ 1.
να και έξι πόλ στο τεραστιο δειγμα των 208 αθρώπων.

σε μια πιο σοβαρη νοτα, τι μας νοιαζει τωρα το μπραντεφέ των ακτς? το παιγνιδι ως συνολο, γαμεί. αυτο ειναι το σημαντικο. μακαρι να του μοιασει στο ελαχιστο το 2.

εγω για μενα μιλησα
Εσύ για σένα μίλησες αλλά έβαλες και την πινελιά της αναποδιάς μα κίτρινο τυρί στη χωριάτικη μπρο??? ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΩΡΑ!!!, δηλαδή πως πάω κόντρα σε μια (υποτιθέμενη) πλειοψηφία που θεωρεί την Ελλάδα το καλύτερο act.

Επίσης κάποιοι κλέβουν λίγο όταν λένε Greece, καθώς σου λένε το επέλεξα λόγω Hades, (το οποίο ωραιότατο ήταν), αλλά εδώ λέμε καθαρά για σύγκριση Act 1 όχι το 4 απέναντι στα υπόλοιπα.
Ενδεικτικά τί θα μπορούσε να είναι

Ναι το σύνολο μετράει, απλά τοποθετήθηκα με αφορμή ότι ο μαν στο βίντεο τσινάει. Από μια μακάβρια, αν θες, περιέργεια έκατσα να δω αποσπασματικά gameplay, μια από τα ίδια μου φαίνεται όσον αφορά ατμόσφαιρα και στο 2, οπότε δεν καταλαβαίνω την αντίρρηση του.

σιγα μην συνεννοηθουμε και ποτές. νεβερ εβερ. :cool::p
οχι, δεν σ εβαλα απεναντι σε καμμια πλειοψηφια.

"...εγω για μενα μιλησα, μπρο. και για το ποσο αντιδιαμετρικοι ειμαστε στις αποψεις μας για το κειμ..."
εγραψε ο μαλακομαλαχτης.

τις πλειοψηφιες και τις μειοψηφιες τις καταγραφω σε ανηλιαγο μερος, οπως ισως εχεις καταλαβει.

να χαρεις, μην μου συγκρινεις γκοντοφγουώ 2 και γενικα 3d φαση με ισομετρικα κλικλικια. στα ματχια μου δεν υπαρχει καμμια συγκριση, δεν μπαινουν καν στην ιδια φραση. περσοναλυ, το απεχθανομαι αυτο το αρτστάι που ποσταρες.
να, τωρα που το σκεφτομαι καταπληκτικο αρτσταιλ αρχαιας ελλαδας σε 3d εχει το ασασικρη οντυσυ. ειδικα η αθηνα του, γαμεί.

o μαν λεει επισης σε αλλα σημεια για το χαλια γραψιμο, τους κριντζυ διαλογους κλπ. για μενα, το πιο σοβαρο ειναι αυτο που γραφει κι ο χρονό. νιωθω ασφυκτικα στα στενα μονπατια - διαδρομους, οσο κι αν δεν με χαλαει το γκειμπλει. απ την πρωτη στιγμη το ελεγα, σ εκεινο το ντεμο - πλειτεστ. και δεν φαινεται ν α"ανοιγει" το πραγμα. στις 6-7 ωρες (!!!!!!) που λενε ολοι οτι διαρκει η ερλιαξες, παντου το ιδιο κοριντορ στυλ επικρατει.

σιγα μην συνεννοηθουμε και ποτές. νεβερ εβερ. :cool::p
Χμμμμ αναρωτιέμαι γιατί. :LOL:
Από ποστ που προηγήθηκε αυτού του σιθάριου χρωματισμένου "...εγω για μενα μιλησα, μπρο. και για το ποσο αντιδιαμετρικοι ειμαστε στις αποψεις μας για το κειμ..."

τι αναποδος αθρωπος αυτος ο αδαν,
:journal:

To GOW2 δεν το έβαλα για να συγκρίνουμε φωτισμούς, textures, οπτικές απεικόνισης κλπ αλλά για το πόσο "grandiose" και "exaggerated" απεικονίζει τοπία, μνημεία, ναούς κλπ. Με απλά λόγια, πως είναι σχεδιασμένα τα μπαγκράουντ. Παραμυθένια, σχεδόν σουρεάλ όπως θα άρμοζε σε κάτι βγαλμένο από μυθολογία, σε σύγκριση με το σε μεγάλο βαθμό πεζό TQ.

Anyway, ακούω τις υπόλοιπες ανησυχίες, αν και αυτό το διάδρομοι αντί για ανοιχτό το είχε σε κάποιο βαθμό και στο -σωστά μαντέψατε- Act 1 του TQ. Από όσο θυμάμαι τουλάχιστον. Και ήταν ένας από τους λόγους που ανέφερα (layout) που του έβγαζε πόντους. Θα δούμε όταν βγει τελικό launch πως θα έχει διαμορφωθεί.

αναποδος = με στραβο σκεπτικο/αποψη.
αναποδος απο μενα, εννοω. που βλεπεις συγκριση με αλλους αθρωπους?

πεζό το tq? θα συρω φωνη. μα τοση ωρα αυτο λεω, ποσο ρεαλιστικα και ομορφα απεικονιζει την αρχαια ελλαδα. δεν ζηταω σουρεαλ και εξατζερειτηντ. το αντιθετο.

εχμ, ακομα μια φορα παιζω το 1. τωρα. και ειμαι στο ακτ 1 απο συμπτωση. εννοειται οτι δεν ειναι ολο μια τεραστια αλανα, αλλά εχει σημεια - πεδιαδες, γηπεδα, ανοιγματα σχεδον συνεχεια που οκ, μπορει να "ενωνονται" με διαδρομους μεταξυ τους.
ενω το 2 εχει απ οτι φαινεται, μόνο διαδρομους. αυτο.

ο σιθαρης ηταν πολυχρωματικος, ουρανιος τόξος. αι μ νοτ γουερδι να μπω στην ιδια φραση μαζι του.

Πεζό και ρεαλιστικό είναι πιο κοντά από όσο νομίζεις, απλά λέω.
Εγώ ακριβώς επειδή μιλάμε για παιχνίδι στο οποίο φερμάρεις Κενταύρους, Λάμιες (ο τόνος στο άλφα, δεν παίζουμε με αυτά) κλπ και προφανώς δεν το λες και πολύ grounded το θέλω πιο πλούσιο και εντυπωσιακό. Αν επρόκειτο για κάποιο game πλησιέστερο στην πραγματικότητα πχ την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τότε θα άλλαζε το πράγμα.

Σχετικά με το 1 η Ελλάδα μου άρεσε πολύ, ειδικά η πρώτη αίσθηση όταν πλησιάζεις σε ερείπια και αλλάζει η μουσική και αντιμετωπίζεις για πρώτη φορά το μεταφυσικό... το ψιλονιώθω ακόμα κάθε φορά που ξεκινάω καινούριο χαρακτήρα (ή επιστρέφω στο Epic/Legendary). Ωραία η απεικόνιση τη υπαίθρου και των μυθολογικών πλασμάτων και κινδύνων έτσι όπως τα φανταζόντουσαν οι πρόγονοι μας.

Και η Αίγυπτος μου άρεσε, ειδικά όπως είπατε για συνδιασμό εικόνας και ήχου.
Σαν map design όμως η αγαπημένη μου είναι η Σκανδιναβία. Μεγάλες απλωτές περιοχές, μυστικισμός αλα-Βίκινγκς, μέλανες δρυμοί, μενίρια κτλ. Ε και στην Ατλαντίδα μου άρεσε η πρώτη περιοχή κυρίως. Όχι η πρώτη στο εξπάνσιο, η πρώτη με το που φτάνεις Ατλαντίδα εννοώ πριν μπεις στη πόλη, με την εξαιρετική μουσική της. Ίσως εκείνη να είναι και η αγαπημένη μου μουσική στο γκέιμ.

Για το 2 δεν έχω ακόμα να προσθέσω πολλά. Εντάξει ο χειρισμός συνηθίζεται, αρκεί να μη κάνει κανείς το λάθος να το παίξει αμέσως μετά το 1. Και όπως ξαναείπα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ melee 2handed όπλα! Τα physics στα χτηπήματα αρκετά τίμια. Και παίζω και με "άδεια" την οθόνη, χωρίς damage numbers, health bars κτλ, να φαίνονται ΌΛΑ!

Το ΤΙΤΑΝ quest anniversary edition στο στιμ δε ξέρω που το βρήκα, αλλά με ψήσατε να το βάλω στο πρόγραμμα για τα επόμενα 5 χρόνια :p

Τελικά όλο το Atlantis chapter έχει πολύ ωραία μουσική και σίγουρα το αγαπημένο μου OST από όλο το γκέμι. Το λέω με σιγουριά τώρα που ξαναέφτασα εκεί. Η Αίγυπτος, τώρα που το έχω φρέσκο-φρέσκο πολύ μικρή και ντεκαβλέ, στην ουσία είναι λίγο ένα μακρυνάρι παράλληλα με το Νείλο και ο "κύκλος" Memphis-Giza-Fayum-Memphis. Το Orient τίμια διάρκεια σαν chapter με ικανοποιητική ποικιλία σε περιοχές, όχι τόσο σε εχθρούς.

Εν τω μεταξύ copy-paste Diablo 2 οι "πίστες". Αct 1: generic grassland, Act 2: Desert, Act 3: Jungle, Act 4: Hell, Act 5: στα χιόνια. (Το Αtlantis είναι μόνο sidequests, δεν "χρειάζεται" για το main story).

Μιας και μιληήσαμε για το πόσο ανοιχτές είναι οι περιοχές του 1 σε σύγκριση με το 2 να προσθέσω ότι το Eternal Embers το πάει ΣΕ ΆΛΛΟ level αυτό! Εντάξει και με το Ragnarok είχαν κάνει δουλίτσα και είχε αρκετά παραπάνω να εξερευνήσεις σε σύγκριση με τα άλλα acts, αλλά στο Eternal Embers πραγματικά χάνεσαι! Έχει ΠΟΛΥ μεγάλες περιοχές και έχει και μια κανονική μεγάλη πόλη που μπορείς να την εξερευνήσεις ΌΛΗ, όχι σαν την Αθήνα κτλ που σου βάζουν καρότσες στους δρόμους κτλ.
Το κακό είναι ότι εμένα ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ δε μου αρέσει αυτό, γιατί απλά βιάζομαι να το τερματίσω για να ξεκινήσω το 2 και δεν είμαι για πολλή εξερεύνηση, αλλά ταυτόχρονα με πιάνει το αυτιστικό μου και δε θέλω να αφήσω ούτε γωνία στο χάρτη! Δε το λέω όλο αυτό σαν αρνητικό, προς θεού, το Eternal Embers είναι το καλύτερο Act από άποψη map size και design, απλά έτυχε να μην είναι για μένα τώρα.
Ακόμα και οι νέοι που δεν έχετε ξαναπαίξει το γκέμι μπορείτε να κάνετε νέο χαρακτήρα 70 level και να παίξετε όλο το παιχνίδι στο legendary χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείτε με Normal και Epic. Σε ξεκινάει μεν από τη πρώτη περιοχή του Act 6 αλλά σύντομα σ δίνει portal για Ελλάδα και Act 1 από την αρχή του παιχνιδιού. Σε ψιλοντύνει και με ένα κινέζικο σετακι και είσαι ταμάμ για αρχή. Όχι σαν εμάς τους βλάκες που παίξαμε όλο το γκέμι ξανά και ξανά για να ξεκλειδώσουμε legendary.

Α, ένα τελευταίο τεράστιο παράπονο. Είχα σηκώσει πανοπλία και bracers που κάνουν λέει σετάκι με το Mjolnir! Και επειδή παίζω το πιο εύκολο class που υπάρχει, pure melee με mace και ασπίδα, ήμουν σε φάση ότι το Mjolnir θα ήταν ότι πρέπει για το build μου. Και πράγματι το σηκώνω με τη τρίτη φορά που πολεμάω το boss του Ragnarok... ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ THROWING WEAPON! Το καλύτερο στη κατηγορία του που έχω βρει, δε λέω, ΑΛΛΑ ΌΧΙ ΓΙΑ ΤΟ BUILD ΜΟΥ! Ε ρε ξενέρα. Τεσπά, αυτά. Παίξτε Titan Quest 1 και παίξτε με τη μία στο Legendary. Παιχνιδάρα.

Όχι σαν εμάς τους βλάκες που παίξαμε όλο το γκέμι ξανά και ξανά για να ξεκλειδώσουμε legendary.
😡😡
τι λες εκει σταματημενε? περισοτερο ταιτακουε ειναι παντα καλυτερο πραμα.

εχει πλακα, γιατι οπως κι εσυ, ειμαι σε φαση να δω για δευτερη φορα το ετερνα έμπε. το θυμαμαι πολυ αμυδρα κι εχω μεγαλη χαρά που θα το εξερευνησω παλι σαν κατι σχεδον καινουριο (μια φορα = καμμία, που λεγανε στα χρονια του νωε)...
αλλά (και γι αυτο σου εβαλα τις φατσούλες (εννοειται, πλακα κανω, δεν μουτρωσα)) σιγα μην εμπαινα ο μαζοχας με λεβελ 70 κατευθειαν. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι παιζω κανονικα τις τρεις δυσκολιες κι ειμαι στο λετζεντερι, χωρις να εχω βαρεθει (ε, καλα, ετσι κι αλλιως καποιο μοντ του ταιτα κουε θα παιζω συνεχεια, ειναι διαπιστωμενο οτι δε θα το βαρεθω ποτές...). ετσι για την αλητεια πηρα πρωτη φορα μαστερυ rune weapons και κακως ειχα διαβασει αρνητικα πραγματα, μια χαρουλα συνδυαζεται με melee dual wield που ειναι παντα ο ηρωας μου.

περιμενω να διαβασω την αποψη σου για το 2. δυστυχως απ οτι φαινεται στην ερλι, όλο ετσι θα το πανε, με "διαδρόμους". οσα βιντεα εχω δει, δεν θυμαμαι καποια ανοιχτη περιοχη σαν αυτες που συναντας στο 1. βεβαια το γκειμπλει μια χαρουλα το βρισκω, και γελαω με κατι αντιρρησεις του στυλ "ωχου, ο ηρωας περπαταει πολυ αργα" κλπ. βρες άιτεμς μπρο, με μεγαλο μουβινγκ σπηντ, τι θες τωρα? καλα, μεχρι την κανονικη ρηληζ ισως να βαλουνε σετινγκ με πειραγμενη ταχυτητα κινησης οπως στο ανιβερσερι, θα δειξει....

Δε με χαλάει να παίζω το ίδιο story ξανά και ξανά, αν μου αρέσει (απόδειξη το Gothic) απλά προτιμώ να το κάνω κατευθείαν στο legendary 70άρης, να δοκιμάζω και builds, παρά από την αρχή σα μαζόχας. Helos το ένα, Helos και το άλλο, ε ας είμαστε 70 τουλάχιστον.
Στο 2 δε με ενοχλεί που περπατάει αργά, αλλά που στρίβει αργά, σχεδόν με αδράνεια. Αλλά ναι, πρέπει να το παίξω καλά για να επανέλθω.

Λοιπόν, τέλος επιτέλους το 1. Ωραίο το Eternal Embers και με ωραία mechanics στα bosses, πάντως το προτελευταίο boss μου φάνηκε πιο δύσκολο από το τελευταίο, αλλά εντάξει γενικά ωραίο το expansion και είχε και κάμποσο Αίγυπτο μέσα, δε το περίμενα.

Επέστρεψα στο 2 και παρατήρησα ότι τώρα στρίβει κομματάκι πιο ανταποκρίσιμα το μπαρμπαδάκι, δε ξέρω αν διόρθωσαν κάτι ή αν είναι ιδέα μου. Παίζω Fighter-Rogue για την ώρα, έφαγα λίγο ξύλο από το περιστέρι αλλά καθαρά θέμα απροσεξίας. Α πέθανα και δυο φορές από ένα σκελετό που σκάει aoe που σε ακολουθεί κιόλας αλλά ήταν επειδή ξέχασα ότι υπάρχει dodge, όλα καλά.
Γενικά μου αρέσουν τα physics και το "βάρος" που έχουν τα όπλα, αλλά σαν gameplay είμαι πιο traditionalist και προτιμώ το 1 για την ώρα.

Back