Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Είδα τα πρώτα δύο επεισόδια του Alien Earth.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον και πολύ ωραία σκηνοθετημένο. Θυμίζει Alien (τα πρώτα δύο τα ορθόδοξα) αλλά καταλαβαίνω γιατί σε συνεντεύξεις του, ο παραγωγός (και σκηνοθέτης και σεναριογράφος) είπε ότι επηρεάστηκε και από blade runner. Υπάρχουν εδώ έντονα οι θεματικές και αυτού του franchise.

Δεν θέλω να γράψω κάτι για την υπόθεση για να μην σποϊλάρω τίποτα, ξεκίνησε καλά και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Νομίζω θα έχει 8 επεισόδια η σαιζόν.

@Northlander Τραγικά βαρετή η δεύτερη σαιζόν του Sandman, δυστυχώς. Κάναμε την παλικαριά με τη γυναίκα λόγω πρότερου έντιμου βίου της σειράς.

Αργό, άνευρο, στομφώδες άνευ λόγου και ουσίας. Υπήρχαν επεισόδια που τα βλέπαμε σε τρία εικοσάλεπτα γιατί απλά μας βάζαν για ύπνο. Κρίμα για το δυναμικό της πρώτης σαιζόν, αλλά ΔΕΝ.

@Northlander Τραγικά βαρετή η δεύτερη σαιζόν του Sandman, δυστυχώς. Κάναμε την παλικαριά με τη γυναίκα λόγω πρότερου έντιμου βίου της σειράς.

Αργό, άνευρο, στομφώδες άνευ λόγου και ουσίας. Υπήρχαν επεισόδια που τα βλέπαμε σε τρία εικοσάλεπτα γιατί απλά μας βάζαν για ύπνο. Κρίμα για το δυναμικό της πρώτης σαιζόν, αλλά ΔΕΝ.
Έχω δει τα πρώτα της σεζόν και είναι ασανσέρ πραγματικά. Το μισό επεισόδιο καταπληκτικό και επικό , το άλλο μισό βαρετό σε σημείο αηδίας. Βασικά όλες οι σκηνές σχετικές με την queen είναι για fast fast forward.
Με στεναχωρεί που αναφέρεις ότι όλη είναι έτσι :(

...και όσα προχωρά, χειροτερεύει. Όλο και συρρικνώνονται τα επικά σκηνικά και μένει μια άνευρη, ρυθμικά νεκρή σούπα. Πολύ κρίμα.

Αλιευθηκε στα θολα νερα και εχει ενα ενδιαφερον. Λογικα ειναι ανακριβες ως προς το ιστορικο κομματι. Θυμιζει το κλιμα του Game of thrones 1η σεζον με αλλαξοκωλιες, σπλατεριες κλπ. Ενα 5-6αρακι θα ελεγα.

Tελος το Kim Possible! Kim Possible (TV Series 2002–2007) ⭐ 7.2 | Animation, Action, Adventure
Πολυ καλη σειρα δρασης. Δεν μου αρεσε στο τελος που ο κακκος ο Dr Drakken Dr. Drakken εγινε καλος. Κατι τετοιους προδοτες τους σφαζω αμεσως χωρις δευτερη σκεψη. Οι μαιμουδες ninja του Monkey Fist θα μου ειναι χρησιμοι για να νικησουμε τις χελωνες Monkey Ninjas Μεχρι τωρα εχω ανθρωπους και ρομποτ ninja. Θα δοκιμασω να μεταλλαξω καποιες μαιμουδες να δω πως ειναι αν θα ειναι καλυτεροι απο τους αλλους ninja.

Mάγκες όντως ωραίο το Alien Earth μέχρι τώρα. Προσωπικά θα ήθελα λιγότερο Blade Runner και περισσότερο horrorάκι μυστηριάκι, αλλά νταξ, για να δούμε. Το Xenomorph εξαιρετικό και σαν CGI και το animatronic της Weta πανέμορφο.

Συνεχίζω και Star Trek Strange New Worlds, πολύ ωραίο prequel, ωραίοι οι χαρακτήρες και τα επεισόδια θυμίζουν αρκετά TOS στο στυλ, γράψιμο κτλ.

@shredder χαίρομαι που σου άρεσε η σειρά, και όταν έρθω Αθήνα, μιας και με κάλεσες, θα σου γνωρίσω όλους τους κλώνους της Κιμ που ξέρω.

Προσωπικά θα ήθελα λιγότερο Blade Runner και περισσότερο horrorάκι μυστηριάκι.
Μάλλον θα είναι συντριπτικά επηρεασμένο από blade runner. Και γι'αυτό τον λόγο έχουν ξεσηκωθεί οι απανταχού alienistas. Μετά από 3 επεισόδια είμαι ευχαριστημένος. Δεν είναι όλα άψογα, έθεσε τα προβλήματα και ο critical drinker στο review του. Αλλά περνάω καλά και μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον ο κόσμος του.

Αχέμ.

Ειλικρινά δεν το είχα προσέξει ποτέ. Πρέπει να μπήκα κάποια στιγμή, είδα από το πρώτο ποστ ότι είναι θέμα του ψάχνω ταινία κ και το μεγάλο φίλτρο του εγκεφάλου μου το κατέταξε στο skip 😓
Εαν θέλεις μετέφερε το ποστ εκεί :)

Πολύ δυνατό, ολόμαυρο, αμοραλιστικό western, το American Primeval στο Νέτφλιξ.

Καθυστέρησα χαρακτηριστικά να το δω γιατί φοβόμουν καμιά μισοκακόμοιρη απόπειρα αντιγραφής του επικού 1883 του Σέρινταν ή κανένα ανθυπο-Horizon. Μέγα λάθος. Εξαιρετικά ωμό, ο Πέκινπα θα ήταν υπερήφανος.

το λατρεψα. μεγαλο κριμα, μπορατσε, που δεν θα χει σηζον 2, μιας και ο παπαφλεσας (φτυστος δεν ηταν??) μας τελειωσε, γμτ.
θα μου πεις, δεν ειναι αναγκη ολα τα πραματα να ξεχειλωνονται και να πλατιαζουν, τα δυνατα σφηνακια δεν συγκρινονται με τα λονγκ ντρινκς με τις ομπρελιτσες.

ταγκ #σεβαζμιωτατος:

amprimeval-mk-101-021523-00429-r-67856d6badba8.jpg

Έσταζε ανδροπρέπεια ο Αδρεφός Κιτς, πραγματικά. Μετρημένος αντι-ήρωας και μου άρεσε που ουσιαστικά ταινία 6ωρη ήταν, όχι σειρά.

Ο Κέβιν μας να τα βλέπει αυτά που έκανε το φιλότιμο αλλά σχετικά 'ασφαλές' Horizon κι έχασε σαν τον Κοκό τα σπίτια σπίτια του.

Πολυ ωραιο το παρτ 1 της 2ης σεζον της Τετάρτης. Η Τζενα Ορτεγκα ειναι λες και φτιαχτηκε για το ρολο της μικρης Ανταμς, o Μπουσεμι αποδιδει αριστα τον τρελιαρη διευθυντη και το μυστηριο ρεει αφθονο. Τα πλανα της νεβερμορ ειναι πανεμορφα και το γκοθικ μπαρτονικο στοιχειο παντου. Οκ εχει και λιγο τιν ρομανς (οχι ντραμα) αλλα δενει σωστα με ολη την ιστορια. Να το δειτε.

Πολυ ωραιο το παρτ 1 της 2ης σεζον της Τετάρτης. Η Τζενα Ορτεγκα ειναι λες και φτιαχτηκε για το ρολο της μικρης Ανταμς, o Μπουσεμι αποδιδει αριστα τον τρελιαρη διευθυντη και το μυστηριο ρεει αφθονο. Τα πλανα της νεβερμορ ειναι πανεμορφα και το γκοθικ μπαρτονικο στοιχειο παντου. Οκ εχει και λιγο τιν ρομανς (οχι ντραμα) αλλα δενει σωστα με ολη την ιστορια. Να το δειτε.
και είδα που βγήκε και δεν διάβαζα τίποτα σχετικό, ωχ λέω... πάλι καλά που είναι καλή ακόμα.

Ημερίσια υπενθύμιση πως το Dexter: Resurrection είναι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

Το προτελευταίο επεισόδιο της σεζόν έχει βαθμολογία 9.9 στο imdb, και δίκαια. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε season finale, για να δούμε αν θα σπάσει η κατάρα.

Back