By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!έβαλες CachyOS/Bazzite;
Κουκλί με σούπερ cable management
Μπα, είπα να τον αφήσω σε απλά μονοπάτια για τώρα. Αργότερα αν γουστάρει, ευχαρίστως να του δείξω 2-3 πράγματα για Linux.έβαλες CachyOS/Bazzite;
Πολύ ωραίο buildάκι Jimmy.
Zalman P30 V2Το κουτι τι ειναι;
Οι κβαντικοί υπολογιστές έχουν ακόμα χρόνια μέχρι να μπουν στα σπίτια μας. Μέχρι τότε 1222βαττ είναι αρκετά.Το δικο μου κοντευει τα9 γιατι το εχω απο τον Οκτωβριο του 2016 γι αυτο λεω να παρω ενα 1200watt αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα το παρω μαζι με επξεργαστη μνημη και μητρικη η αν θα το παρω πριν.
όταν λες εργασίες γραφείου; office ας πούμε;Its happening...
Καλημερα παίδες.
Οι τροχοί μπήκαν σε κίνηση.
Θα ξεκινήσω με την αλλαγή γραφείου και με την οθονη σε πρώτη φαση.
Το σύστημα more or less έχω καταλήξει τι θα μπει πάνω, θα τα δούμε σαν έρθει η ώρα.
Θα ήθελα γνωμουλα για οθόνη παρακαλώ. Κοιτάζω σε 27" QHD IPS βάση, με μπατζετ €200-250max.
Gaming και εργασίες γραφείου ή χρηση.
Εχω μπανισει μερικές:
Βέβαια να πω την αμαρτία μου, ερωτεύτηκα με πρωτη μάτια αυτήν εδώ με VA panel ομως, curved, back ambient light
αλλά δυστυχώς δεν τη βρισκω σε λευκό χρώμα αλλιώς θα την είχα πάρει χθες...
![]()
Evnia Curved Fast VA Gaming monitor
Αυτή η κυρτή οθόνη Fast VA σάς επιτρέπει να παίζετε με κορυφαία ακρίβεια και ταχύτητα 180 Hz. Με ευκρινή ποιότητα εικόνας HDR, κυρτό πλαίσιο και εγγυημένη ανάλυση Quad HD, αυτή η οθόνη προσφέρει μια εκπληκτική συνολική εμπειρία gaming.www.philips.gr
Σόρρυ για τα λινκς, είμαι με κινητό και γιωτας.
Δεν έχω ισχυρή γνώμη, όλες βλέπω έχουν 1ms απόκριση, αλλά θα προτιμούσα μια με υποστήριξη HDR (η πρώτη λέει όχι)Θα ήθελα γνωμουλα για οθόνη παρακαλώ
Πολυ excel και πολύ AutoCad (2d) + misc office worksόταν λες εργασίες γραφείου; office ας πούμε;
autocad + curved δεν πάνε μαζί. Για αυτό ρωτάω γιατί και εγώ με τα γραφιστικά και η σύζυγος με τα αρχιτεκτονικά θέλουμε να βλέπουμε τις γραμμές μας όπως είναι, όχι όπως κουρμπάρει η οθόνη.Πολυ excel και πολύ AutoCad (2d) + misc office works
Ναι ρε γαμωτο, δεν εχω δουλέψει ή παίξει η αλήθεια είναι ποτε σε Curved αλλά λογικό μου ακούγεται.autocad + curved δεν πάνε μαζί. Για αυτό ρωτάω γιατί και εγώ με τα γραφιστικά και η σύζυγος με τα αρχιτεκτονικά θέλουμε να βλέπουμε τις γραμμές μας όπως είναι, όχι όπως κουρμπάρει η οθόνη.