Άλλο ένα PC building

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αν και δεν είμαι φαν των κουτιών με τζαμιλίκι, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την άρτια εκτέλεση και την "καθαρή" εμφάνιση! Εύγε @jimmy213! Καλές ψηφιακές βόλτες εύχομαι!

Thanks για τα σχόλια.

έβαλες CachyOS/Bazzite;
Μπα, είπα να τον αφήσω σε απλά μονοπάτια για τώρα. Αργότερα αν γουστάρει, ευχαρίστως να του δείξω 2-3 πράγματα για Linux.

Αν βρω όρεξη, θα γυρίσω το δικό μου σύστημα προς τα εκεί (όχι απαραίτητα σ' αυτές τις διανομές). Να δω και πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, μιας κι έχω μεγάλο κενό (κάπου στα 3 χρόνια νομίζω) από τότε που είχα ένα laptop με EndeavourOS.

Μιας και λεμε για κουτια. Εγω εχω αυτο aerocool.io/product/aero-800/ Ελπιζω να χωραει το 1200 HX Ισα ισα χωρεσε την 6700xt. Θα χωρεσει το 1200 watt τροφοδοτικοhttps://www.plaisio.gr/anavathmisi-...SuW7BHp7yB2VxC3kI466Pbphhf3nN2npwebm5GEcYMfeQ η να παρω το μεγαλυτερο κουτι αυτο Phanteks Enthoo Elite
Για επεξεργαστη μνημη και μητρικη δεν εχει προβλημα αφου οι σημερινες μητρικες οπως και οι επομενες που θα βγουν εχουν ιδιο μεγεθος με τις AM4 αρα χωραει ολιες τις ΑΜ5 .

Το δικο μου κοντευει τα9 γιατι το εχω απο τον Οκτωβριο του 2016 γι αυτο λεω να παρω ενα 1200watt αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα το παρω μαζι με επξεργαστη μνημη και μητρικη η αν θα το παρω πριν.
Οι κβαντικοί υπολογιστές έχουν ακόμα χρόνια μέχρι να μπουν στα σπίτια μας. Μέχρι τότε 1222βαττ είναι αρκετά.
Μπα-Ντουμ! Τσσ!

Its happening...

Καλημερα παίδες.
Οι τροχοί μπήκαν σε κίνηση.
Θα ξεκινήσω με την αλλαγή γραφείου και με την οθονη σε πρώτη φαση.
Το σύστημα more or less έχω καταλήξει τι θα μπει πάνω, θα τα δούμε σαν έρθει η ώρα.
Θα ήθελα γνωμουλα για οθόνη παρακαλώ. Κοιτάζω σε 27" QHD IPS βάση, με μπατζετ €200-250max.
Gaming και εργασίες γραφείου ή χρηση.
Εχω μπανισει μερικές:

Βέβαια να πω την αμαρτία μου, ερωτεύτηκα με πρωτη μάτια αυτήν εδώ με VA panel ομως, curved, back ambient light
αλλά δυστυχώς δεν τη βρισκω σε λευκό χρώμα αλλιώς θα την είχα πάρει χθες...

Σόρρυ για τα λινκς, είμαι με κινητό και γιωτας.

Εγω με αυτην την 24'' 1440p 60 ΗΖ που εχω εδω και 9 χρονια και 2 μηνες δεν εχω κανενα προβλημα. Χρησιμοποιω το pc για τα παντα δηλαδη ιντετνετ σειρες ταινιες παιχνιδια. Exει πολυ καλη εικονα σε ολαε ειδικα απο το 2021 που πηρα την 6700χ. Τωρα ομως που εχουν πεσει οι τιμες των 4κ παιρνεις 27'' 4κ σε πολυ χαμηλη τιμη.Δ εν αξιζει να παρεις 1440p το 2025. Παρε μια 27'' 4κ αντι για 27'' 1440p

Its happening...

Καλημερα παίδες.
Οι τροχοί μπήκαν σε κίνηση.
Θα ξεκινήσω με την αλλαγή γραφείου και με την οθονη σε πρώτη φαση.
Το σύστημα more or less έχω καταλήξει τι θα μπει πάνω, θα τα δούμε σαν έρθει η ώρα.
Θα ήθελα γνωμουλα για οθόνη παρακαλώ. Κοιτάζω σε 27" QHD IPS βάση, με μπατζετ €200-250max.
Gaming και εργασίες γραφείου ή χρηση.
Εχω μπανισει μερικές:

Βέβαια να πω την αμαρτία μου, ερωτεύτηκα με πρωτη μάτια αυτήν εδώ με VA panel ομως, curved, back ambient light
αλλά δυστυχώς δεν τη βρισκω σε λευκό χρώμα αλλιώς θα την είχα πάρει χθες...

Σόρρυ για τα λινκς, είμαι με κινητό και γιωτας.
όταν λες εργασίες γραφείου; office ας πούμε;

Πολυ excel και πολύ AutoCad (2d) + misc office works
autocad + curved δεν πάνε μαζί. Για αυτό ρωτάω γιατί και εγώ με τα γραφιστικά και η σύζυγος με τα αρχιτεκτονικά θέλουμε να βλέπουμε τις γραμμές μας όπως είναι, όχι όπως κουρμπάρει η οθόνη.

autocad + curved δεν πάνε μαζί. Για αυτό ρωτάω γιατί και εγώ με τα γραφιστικά και η σύζυγος με τα αρχιτεκτονικά θέλουμε να βλέπουμε τις γραμμές μας όπως είναι, όχι όπως κουρμπάρει η οθόνη.
Ναι ρε γαμωτο, δεν εχω δουλέψει ή παίξει η αλήθεια είναι ποτε σε Curved αλλά λογικό μου ακούγεται.
Πάμε σε flat λοιπόν.
Και η πλάκα είναι ότι μόλις βρήκα τη λευκή phillips στο e-gate...

Back