No Man's Sky

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πραγματικά δεν τους προλαβαίνω πλέον... έχουν βρει το NMS ως testbed για ότι θέλουν να βάλουν στο Light No Fire και ότι δοκιμάζουν το πετάνε και στο κοινό!

ο Μουράι έχει αρχίσει να ρίχνει emoji 👋 να πάμε άραγε για το τελευταίο Update και μας χαιρετάει;

άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα builds, έχω στάξει να πω την αλήθεια... εγώ από πλευράς μου πολύ χαίρομαι που μπόρεσα να κάνω update το game να είναι έτοιμο :p

ελπίζω να βρω λίγο χρόνο σήμερα, μλκ όμως, όποτε κάνω να πιάσω το Empyrion, βγάζει μεγάλο patch το NMS :p

Κατάρα. Αν κυλήσω και σε αυτό χάθηκα. Πόση ώρα περνάς σε σκάφος; Γιατί είχα την εντύπωση ότι την περισσότερη ώρα την περνάς σε πλανήτες.

ανάλογα πόσο του crafting είσαι, το κάψιμο είναι σε πλανήτες στην αρχή πάντως.

Συμφωνώ, βέβαια έχουν διαφορετικό σκοπό (δεν στηρίζουν το προσωπικό ή δεν έχουν ανάγκη για διαρκείς εισροές όπως π.χ. η Activision). Τύποι όπως ο Murray και η Team Cherry δείχνουν ότι δεν χρειάζεται να είσαι φιλάργυρος για να εξασφαλίσεις τη (άνετη) ζωή σου και να κάνεις αυτό που θέλεις στη βιομηχανία.

Μακάρι να ήταν το μισό industry σαν αυτούς... ούτε καν πουλάνε DLC οι τύποι.

Εεεεε, το launch του No Man's Sky ήταν ουσιαστικά μια απάτη. Εννοείται πως εξιλεώθηκαν ολοκληρωτικά με την δουλειά που έριξαν μετά στα updates αλλά το παιχνίδι ήταν κλασικό (και ακραίο) παράδειγμα της ενδημικής στην βιομηχανία του gaming τακτικής "launch it now fix it later".

ναι έτσι φάνηκε, αλλά αφού τα μάζεψαν φαίνεται ότι τελικά απλά έφαγαν μεγαλύτερη μπουκιά από ότι μπορούσαν να μασήσουν.

Ντάξει με πείσατε. Εχει αρκετό χρόνο στον αέρα για να συνδέσεισ κάνα Joystick ;

δεν υποστηρίζει και δεν νομίζω ότι τρως αρκετό χρόνο να πετάς άλλωστε για να έχει νόημα. Ακόμα και η μάχη είναι πολύ basic. αλλού είναι τα δυνατά σημεία του.

Ντάξει με πείσατε. Εχει αρκετό χρόνο στον αέρα για να συνδέσεισ κάνα Joystick ;

Joypad υποστηρίζει, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια εξωτερική εφαρμογή (εγώ χρησιμοποιώ το xoutput ) και να κάνεις remap στο joystick. Μου έχει δουλέψει σε Velocity One, ενώ θέλω να το δοκιμάσω και σε Force Feedback 2.

Back