What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

No Man's Sky

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member

μάλλον επεκτείνουν την μηχανή για το επόμενο παιχνίδι και όλα αυτά περνάνε και στο NMS, άλλωστε το trailer είναι σαν να προσπαθεί εσκεμμένα να θυμίσει το Light no Fire

chek2fire

Mind-flayer
μεγάλη αναβάθμιση. Νομίζω ευκαιρία να ξανασχοληθώ.

nitro912gr

Tarrasque
κάτι έρχεται και έχει αρχίσει ο ντόρος, ο Μουράϊ μας το παίζει δύσκολος και μας δείχνει τον πλανήτη Κρόνο για την ώρα :p

btw

nitro912gr

Tarrasque
μπορεί να είναι και σικέ, αλλά αν δεν είναι θα τρελαθούμε εντελώς...

mouraiiiiiii.jpg

nitro912gr

Tarrasque
πλιτς πλιτς, αν αντέχει ακόμα η 5500 δηλαδή όλες αυτές τις αλλαγές :p

nitro912gr

Tarrasque
Κατάφερα να ξεκλέψω 83 ολόκληρα λεπτά o_O και δεν πρόλαβα να δω τίποτα.

Το νερό όντως είναι φανταστικό και πως περνάει το σκάφος από επάνω και βλέπεις πως το σπρώχνει δε λέω, τα γραφικά τα έχω ρίξει όλα στα enchanced εκτός από το global illumination και το base complexity για να καταφέρω να μένω πάνω από 30fps (40-75 ανάλογα την φάση) με ανοιχτό FSR performance. Έχει ζορίσει πάρα πολύ η φάση.

Ποιος ξέρει, κάποια μέρα ίσως προλάβω να δω και τα υπόλοιπα πράγματα :p

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Βάλανε singleplayer campaign ή ακόμα;

captain kal

Death Knight

Σε τέτοιο παιχνίδι (όπως η παλιά σειρά των Elite), δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Αλλά αν θές μια πιο εστιασμένη εμπειρία (focused experience που λένε στο χωριό μου), παίξε μιά Expedition, όταν ανακοινωθεί!!!

ebon page

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral PCMaster Veteran

Το παιχνίδι έχει main story. Το Artemis Path και το Atlas Path είναι τα δυο βασικά plot του παιχνιδιου. Πέρα από αυτά έχει και άλλα δεκάδες missions με την δική τους ιστορία. Και δεν εννοώ απλά quests, αλλά ολόκληρα side stories.

Από κει και περα κάνεις οτι θέλεις και όποτε θέλεις. Το "multiplayer" το ενεργοποιείς εσύ μέσα από τα settings του παιχνιδιού. Οι πιθανότητες να δεις κάποιον άλλον παίχτη έξω από το Space Anomaly στον κόσμο είναι μηδαμινές. Εγώ το αντιμετωπίζω ως single player παιχνιδι με απενεργοποιημένο το multiplayer.

Το νέο update φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και σίγουρα θα πάει για εγκατάσταση το παιχνιδι.

nitro912gr

Tarrasque
yey! Έπαιξα λίγο ακόμα :p

Ίσως να είχε νόημα να κάνω νέο run, γιατί τώρα είναι σκόρπια πράγματα εδώ και εκεί που δεν έχω κάνει.

@Admiral όπως είπε ο έμπον έχει quest συγκεκριμένα και με συνέχεια και κάθε μεγάλο patch βάζει συνήθως κάποιο quest για να σε φέρει στο νέο περιεχόμενο και όχι να ψάχνεις σαν χαζός στο πουθενά (που μπορεί κιόλας να μην είναι δυνατόν χωρίς τις τεχνολογίες που θα χρειαστείς από το quest).

Τώρα ας πούμε έβαλαν τα μωβ αστρικά συστήματα, εκτός από ένα που δε θυμάμαι στην αρχή όλα τα συστήματα θέλουν συγκεκριμένη τεχνολογία για να πετάξεις σε αυτά, οπότε ξεκινάει ένα πολύ ενδιαφέρον quest που έχει βάση το παλιότερο update των autophage (στο Echoes update αν δεν κάνω λάθος) και συνεχίσει ένα ενδιαφέρον στόρι που αφορά τόσο το Corvax function όσο και τους autophage. Και εκεί σου δίνει την τεχνολογία για αντίστοιχο warp drive.

Γενικά υπάρχει ψωμί στο lore του παιχνιδιού, σίγουρα όχι αρκετό για τις ώρες που έχω γράψει, αλλά το παιχνίδι έχει να προσφέρει κάτι για όλους.

Last edited:

captain kal

Death Knight
that's cute :p
ac8f0ffc6f46c2bbcf7f4b9ec93ee18a6982b25f.gif

nitro912gr

Tarrasque
Είμαι ηλίθιος, τόσο καιρό γκρινιάζω ότι δεν τραβάει πλέον το παιχνίδι στην 5500ΧΤ και τελικά το πρόβλημα ήταν ότι για κάποιο λόγο το AMD control panel ενεργοποιούσε το RSR επιπλέον του FSR κτλ στο παιχνίδι... ή εγώ το είχα ενεργοποιήσει χωρίς να το καταλάβω; Δε ξέρω.

Το ανακάλυψα πρόσφατα που παρατήρησα ότι όλα ήταν κάπως ξεβγαλμένα τα χρώματα στο παιχνίδι και το έψαξα παραπάνω και κατά τύχη το είδα στο catalyst.

Top Bottom