Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Υπερβολικούς σας βρίσκω! Για μεσημεράκι, μετά τη δουλειά ενώ έχεις φάει και λαγοκοιμάσαι είναι ότι πρέπει! Τουλάχιστον εγώ έτσι θα την δω!

Αν έχω στηρίξει δύο πράγματα στην ζωή μου αυτά ειναι 1) ο Γιαννούλης the cobra Λαρεντζάκης και 2) το Alien Earth.

Και ενώ για την κόμπρα έχω πέσει μέσα αρχίζω να πιστεύω οτι έχω κάνει λάθος με το Alien Earth. Λαμπρές σκηνές τις διαδέχονται απίστευτα ηλίθιες που θα έκαναν τους γραφιάδες του Rings Of Power να σκάσουν από το κακό τους.

Η όλη φάση ανήλικοι σε σώμα ενηλίκων με προβληματίζει από την αρχή. Πλέον και η σχέση Wendy - Xenomorph παραείναι ακραία για τα γούστα μου.

Την προηγούμενη εβδομάδα στηλίτευσα την ύπαρξη αεραγωγού μέσα στο lab υψίστης ασφαλείας. Αυτή την εβδομάδα μάθαμε ότι οδηγεί κατευθείαν στο δωμάτιο του Slightly ώστε να μην έχουμε έξτρα αγωνία.

Δεν είναι όλα στραβά. Babou Ceesay & Timothy Olyphant δίνουν ρεσιτάλ κάθε εβδομάδα. Όλες οι σκηνές με το πρόβατο είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

Τρελό plot armor για τον αδερφό της Wendy που όλοι συμφωνούμε οτι είναι ο πρώτος που θα έπρεπε να ξεκοιλιαστεί γιατί είναι μαλωμένος με την ηθοποιία.

Και, όπως και το RoP, ρισκάρει πολύ βάζοντας καινούργια πράγματα μεσα στο lore διχάζοντας το κοινό. Δεν ξέρω πλέον αν θέλω να υπάρξει 2η σαιζόν.

Χειρότερο από τον Λάρι δεν ξέρω αν είναι, σίγουρα όμως έχει σημαντικά θεματάκια κάποια εκ των οποίων διαχρονικά μαστίζουν το franchise.

Δεν ανοίγω τα spoilers γιατί είμαι ακόμα στο 5ο επεισόδιο αλλά ως τώρα ίσως το πιο ακατανόητο κομμάτι του σεναρίου είναι πώς στην ευχή κατάφερε το γιωτάδικο πλήρωμα του Maginot κι αιχμαλώτισε όλα αυτά τα σατανικά και άκρως επικίνδυνα ζωύφια. Αν εξαιρέσουμε τον υπεύθυνο ασφαλείας, όλοι οι υπόλοιποι μαζί όχι Άλιεν, ούτε ψόφιο ιππόκαμπο σε νερόλακκο δεν μπορούν να πιάσουν.

Last edited:
Χειρότερο από τον Λάρι δεν ξέρω αν είναι, σίγουρα όμως έχει σημαντικά θεματάκια κάποια εκ των οποίων διαχρονικά μαστίζουν το franchise.

Δεν ανοίγω τα spoilers γιατί είμαι ακόμα στο 5ο επεισόδιο αλλά ως τώρα ίσως το πιο ακατανόητο κομμάτι του σεναρίου είναι πώς στην ευχή κατάφερε το γιωτάδικο πλήρωμα του Maginot κι αιχμαλώτισε όλα αυτά τα σατανικά και άκρως επικίνδυνα ζωύφια. Αν εξαιρέσουμε τον υπεύθυνο ασφαλείας, όλοι οι υπόλοιποι μαζί όχι Άλιεν, ούτε ψοφιο ιππόκαμπο σε νερόλακκο δεν μπορούν να πιάσουν.
Αφηνουν να εννοηθει απο τις κουβεντες οτι το πληρωμα ηταν κατα πολυ μεγαλυτερο και οι γιωταδες ειναι οσοι απεμειναν.

Εγω ψιλοσχολασα μετα και το τελευταιο επεισοδιο.

Αφηνουν να εννοηθει απο τις κουβεντες οτι το πληρωμα ηταν κατα πολυ μεγαλυτερο και οι γιωταδες ειναι οσοι απεμειναν.

Εγω ψιλοσχολασα μετα και το τελευταιο επεισοδιο.
ΟΧΙ, μην εγκαταλείπεις. Εδώ έχουμε δει 3η σαιζόν witcher, όλο το rings of power, 3 σαιζόν star trek discovery, οκ εδώ έφτασα στα όρια μου, δεν παλευόταν άλλο. Ένα επεισόδιο έμεινε. Δεν έχεις περιέργεια να δεις τι χρώμα κολάρο πήρε η Wendy γιά το νέο της pet;

Προσωπικά είδα μόνο τα 2 πρώτα επεισόδια από την Alien σειρά και δεν χρειάστηκε κάτι περισσότερο για να κατανοήσω οτι πρόκειται για μ@λ@κια τεραστίων διαστάσεων η οποία δεν εχει καμία σχέση με τις ταινίες Αλιεν και τον κόσμο τους. Αν θέλετε μπορώ να μπω σε λεπτρομέρειες και να αιτιολογήσω την άποψη μου, αλλά δεν νομίζω να ενδιαφέρει και κανεναν.

Εδώ έχουμε δει 3η σαιζόν witcher, όλο το rings of power, 3 σαιζόν star trek discovery
Witcher ειδα s01e01, με ταξιδεψε στα 90s με υα VGA γραφικα και τελος. Rings of power 2-3 επεισοδια στην 1η σεζον, αντεξα παραπανω. Star Trek μαλλον εχω δει 1-2 σεζον strange new worlds και δεν ξερω καν ποιο ειναι το discovery, σαπουνοπερα εχει καταντησει.

Προσωπικά είδα μόνο τα 2 πρώτα επεισόδια από την Alien σειρά και δεν χρειάστηκε κάτι περισσότερο για να κατανοήσω οτι πρόκειται για μ@λ@κια τεραστίων διαστάσεων η οποία δεν εχει καμία σχέση με τις ταινίες Αλιεν και τον κόσμο τους. Αν θέλετε μπορώ να μπω σε λεπτρομέρειες και να αιτιολογήσω την άποψη μου, αλλά δεν νομίζω να ενδιαφέρει και κανεναν.
Κανε μια αποπειρα καθως εγω πχ δεν εχω καταλαβει καν το γενικοτερο lore κλπ
Ολες οι ταινες μου μοιαζουν ψιλοαυτονομες και πρακτικα ειναι αδυνατο να συγκρατησω στοιχεια για τις Big Corps, τα κινητρα κλπ.

Κατι πηγε να πει στα Prometheus και Covenant αλλα μου φανηκαν εντελως περιεργες, λες και επιασα το Silmarilion απο τη μεση.

Να δείτε οπωσδήποτε την Σιδερόκαρδη, δυνατό σειράκι. Πρέπει να είναι η πρώτη μαρβελιά που παρατάω πριν τα μισά του δεύτερου επεισοδίου. Και να σκεφτείς ότι είδα φουλ ακόμα και το άλλο με την δικηγόρο χαλκ που έκανε τουέρκ, όπως και αυτό με την σούπερ μάρβελ, πως λεγόταν το κοριτσάκι από τo Πακιστάν. Οκ το τελευταίο για Πριν Χτυπήσει το Κουδούνι με υπερδυνάμεις ΒΛΕΠΟΤΑΝ. Αλλά η Σιδεροκούραδη πραγματικά απαλεψιά, φουλ μαύρη υποκουλτούρα, γιατί οκ αυτό κουλτούρα δεν το λες.

#wakanda4never

Εξαιρετικα... 7 ταινιες σε μισο αιωνα και παλι δεν μπορεσαν να βρουν μια κοινη γραμμη.

Ερωτηση, υπαρχουν και βιβλια απο πισω που τρεχουν παραλληλα τον κοσμο οπως σε Star wars κλπ;

Εξαιρετικα... 7 ταινιες σε μισο αιωνα και παλι δεν μπορεσαν να βρουν μια κοινη γραμμη.

Ερωτηση, υπαρχουν και βιβλια απο πισω που τρεχουν παραλληλα τον κοσμο οπως σε Star wars κλπ;
Υπάρχουν, προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί. Τα πιό γνωστά βιβλία είναι novelization των ταινιών και σου λένε κάποια πράγματα παραπάνω.

Έχω δει αρκετές σειρές comics, έχω κατεβάσει κάνα δυό μου έχει στείλει μερικές ο θείος αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ λόγω χρόνου. Τα comics νομίζω είναι κυρίως καινούργιες ιστορίες.

Και μιας και σε έχω κόψει ότι είσαι άνθρωπος της κουλτούρας, υπάρχει και η θεατρική παραγωγή.

Η σκηνή που θέλετε είναι στα 46:02

Ok είδα και τα επεισόδια 6 & 7 του Alien: Earth, η σειρά έχει πάρει για τα καλά την κάτω βόλτα και ώρες ώρες μοιάζει με παρωδία. Στα τελευταία επεισόδια πήγαινε να γίνει κάτι σαν Jurassic Park με Alien αλλά ακόμα κι εκεί απέτυχε.
Σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες είναι για τα σκυλιά, φέρονται διαρκώς εκνευριστικά, αψυχολόγητα ή απλά ανόητα. Διασώζονται μόνο ο επικεφαλής ασφαλείας και ο Κερς, ίσως χάρη και στους ηθοποιούς. Το χειρότερο νομίζω είναι ότι το setting που έχουν φτιάξει δεν πείθει λεπτό, με αποκορύφωμα τις δυνάμεις των hybrids και των πλασμάτων που δεν χρησιμοποιούνται με καμία συνέπεια ή λογική. Επίσης, όπως είπε κι ο @munkinnousu κάποιος επιτέλους να βγάλει το plot armor απ'αυτό το ναρκοληπτικό σκιάχτρο που κάνει τον αδερφό. Πάντως, θα δω και το τελευταίο της σεζόν, δύσκολα να γίνει (πολύ) χειρότερο.

Δεν καταλαβαίνω πως ξέφυγε τόσο πολύ το πράγμα. Μιλάμε για τον παραγωγό του Fargo και του Legion. Πως τα σκ@τωσε τόσο πολύ εδώ;

Back