ούτε απέξω...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αφηνουν να εννοηθει απο τις κουβεντες οτι το πληρωμα ηταν κατα πολυ μεγαλυτερο και οι γιωταδες ειναι οσοι απεμειναν.Χειρότερο από τον Λάρι δεν ξέρω αν είναι, σίγουρα όμως έχει σημαντικά θεματάκια κάποια εκ των οποίων διαχρονικά μαστίζουν το franchise.
Δεν ανοίγω τα spoilers γιατί είμαι ακόμα στο 5ο επεισόδιο αλλά ως τώρα ίσως το πιο ακατανόητο κομμάτι του σεναρίου είναι πώς στην ευχή κατάφερε το γιωτάδικο πλήρωμα του Maginot κι αιχμαλώτισε όλα αυτά τα σατανικά και άκρως επικίνδυνα ζωύφια. Αν εξαιρέσουμε τον υπεύθυνο ασφαλείας, όλοι οι υπόλοιποι μαζί όχι Άλιεν, ούτε ψοφιο ιππόκαμπο σε νερόλακκο δεν μπορούν να πιάσουν.
ΟΧΙ, μην εγκαταλείπεις. Εδώ έχουμε δει 3η σαιζόν witcher, όλο το rings of power, 3 σαιζόν star trek discovery, οκ εδώ έφτασα στα όρια μου, δεν παλευόταν άλλο. Ένα επεισόδιο έμεινε. Δεν έχεις περιέργεια να δεις τι χρώμα κολάρο πήρε η Wendy γιά το νέο της pet;Αφηνουν να εννοηθει απο τις κουβεντες οτι το πληρωμα ηταν κατα πολυ μεγαλυτερο και οι γιωταδες ειναι οσοι απεμειναν.
Εγω ψιλοσχολασα μετα και το τελευταιο επεισοδιο.
Witcher ειδα s01e01, με ταξιδεψε στα 90s με υα VGA γραφικα και τελος. Rings of power 2-3 επεισοδια στην 1η σεζον, αντεξα παραπανω. Star Trek μαλλον εχω δει 1-2 σεζον strange new worlds και δεν ξερω καν ποιο ειναι το discovery, σαπουνοπερα εχει καταντησει.Εδώ έχουμε δει 3η σαιζόν witcher, όλο το rings of power, 3 σαιζόν star trek discovery
Κανε μια αποπειρα καθως εγω πχ δεν εχω καταλαβει καν το γενικοτερο lore κλπΠροσωπικά είδα μόνο τα 2 πρώτα επεισόδια από την Alien σειρά και δεν χρειάστηκε κάτι περισσότερο για να κατανοήσω οτι πρόκειται για μ@λ@κια τεραστίων διαστάσεων η οποία δεν εχει καμία σχέση με τις ταινίες Αλιεν και τον κόσμο τους. Αν θέλετε μπορώ να μπω σε λεπτρομέρειες και να αιτιολογήσω την άποψη μου, αλλά δεν νομίζω να ενδιαφέρει και κανεναν.
Η σειρά αγνοεί αυτές τις 2 ταινίες, θεωρεί lore από 1 ως 4 συν το RomulusΚατι πηγε να πει στα Prometheus και Covenant
Υπάρχουν, προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί. Τα πιό γνωστά βιβλία είναι novelization των ταινιών και σου λένε κάποια πράγματα παραπάνω.Εξαιρετικα... 7 ταινιες σε μισο αιωνα και παλι δεν μπορεσαν να βρουν μια κοινη γραμμη.
Ερωτηση, υπαρχουν και βιβλια απο πισω που τρεχουν παραλληλα τον κοσμο οπως σε Star wars κλπ;