Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν είδα όλο το ματς αλλά μέχρι το 50-60 που έβλεπα δεν τα πήγαινε και άσχημα ο Μπεντιλίμπαρ στο κοουτσάρισμα. Δηλαδή, η PSV που μας έπρηζαν τα @@ όλοι για το πόσες φωτιές πετάει και το τι εξάρες ρίχνει σε όλους, έπαιζε κυριολεκτικά χειρότερα κι από Παναθηναϊκό, δεν μπορούσε να κάνει ούτε φάση λόγω της πίεσης και της ταχύτητας στο κέντρο.

Νομοτελειακά νομίζω κουράστηκε όλος ο γαύρος από την πίεση μετά από κάποια φάση, η PSV βγήκε μπροστά και έβαλε γκολ στα χασομέρια σε μια από τις μοναδικές της φάσεις (και με τον Τζολάκη να ψιλοπνίγει ακόμα ένα σουτ που πάει προς την εστία). Έχασε και ο γαύρος ευκαιρίες για περισσότερα γκολ απ'ότι διαβάζω, θα μπορούσε το ματς να είναι 3-0 στο '80 και όλοι να λέγανε σήμερα για τον μαέστρο στον πάγκο.

Μόλις ανακάλυψα ότι στο Disney+ μπορώ να βλέπω Πορτογαλικό πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ισπανικό πρωτάθλημα και Women’s Champions League.
Καλό!

δοξα τω μπρους, γυρναμε στην "κανονικοτητα" που γνωριζαμε παντα. μουντιαλ: α. καλοκαιρινο και β. στην ερτ.
μακαρι ο τραγελαφος του αντ1 και αντ1 + να παραμεινει βαθια χωμενος στα χρονοντουλαπα σαν μια τραγικη τηλεοπτικη αναμνηση.

Σε αυτά δε χωράνε οπαδικά

Μόλις ανακάλυψα ότι στο Disney+ μπορώ να βλέπω Πορτογαλικό πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ισπανικό πρωτάθλημα και Women’s Champions League.
Καλό!
Τι λες τωρα!!! Δεν εχω παρει γραμμη, παω να τσεκαρω αμεσα.

επειδη υπαρχουν πολλοι παναθηναικοι στο φορου, αλλά κυριως γιατι το ηβεντ ειναι σπανιοτατο και θα ειπωθουν τεραστιες μαλακιες που θα προκαλεσουν σε αλλους οργη και σε αλλους αφθονο γελιο, και κυριως επειδη κατι γραφουν τα σαιτς για skai hybrid κλπ, παρτε το αγνο, ξεκαθαρο λινκ του γιουτιου όπου το βραδακι θα ψυχαγωγηθειτε με την (μια στα δεκαπεντε χρονια) εμφανιση γκεστ σταρ του τελευταιου πιστού:

φινγκερς κροσντ και προσευχες να ειπωθει κατι, οτιδηποτε, για πωληση. αλλα ποσο πιθανο ειν αυτο? σχεδον καθολου. οπως και να χει, αντι να δειτε μια καλη κομεντί ή βόις, τωρα εχετε και τριτη επιλογη.

Last edited:
Δεδομένων των δημοσιογράφων που θα απαρτίζουν το πάνελ, νομίζω η δυσκολότερη ερώτηση που θα του γίνει θα είναι "ΜΑ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ".

Πέραν τούτου, θεωρώ απλά θα πει για το γήπεδο, θα μας εκτοξεύσει, θα μας κάνει, θα μας ράνει κτλ.

Πέραν τούτου, θεωρώ απλά θα πει για το γήπεδο, θα μας εκτοξεύσει, θα μας κάνει, θα μας ράνει κτλ.
Όχι;

Ως Ολυμπιακοί, εκπλησσόμεθα με το μέγεθος της αχαριστίας σας και ευχόμεθα να παραμείνει ο πρόεδρος Αλαφιούζιον για πάντα στο τριφύλλι
ala.jpg

Το νόημα της συνέντευξης θα ήταν να τον ρωτήσουν αυτά που όντως θέλουν απάντηση. Αυτό το tweet είναι αρκετά εύστοχο:

Πέραν τούτου, το αν ένα γήπεδο φέρνει την άνοιξη, ας δούμε την αεκ για να συμπεράνουμε αν ισχύει ή όχι. Η ομάδα είναι ένα μπάχαλο σε όλα τα επίπεδα, αλλά κάποιοι νομίζουν πως με το που θα μπούμε στο Βοτανικό ξαφνικά ως δια μαγείας θα λυθούν όλα τα προβλήματα και θα σηκώσουμε το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο.

Όλα τα προβλήματα δεν θα λυθούν, απλά υπάρχει η ελπίδα ότι θα πάρουμε κάποιο πρωτάθλημα (η ΑΕΚ πάντως πήρε, αφού έκανε το γήπεδο) και ότι θα υπάρχουν περισσότερες προοπτικές για αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ, ως πιο ελκυστικό πακέτο.

και, ιμχο, υπαρχουν άλλα καμμια 30αρια ερωτηματα που εμενα ας πουμε με καινε (γιατι ειμαι μανεκένε) και δεν θα ακουστουν ποτέ, οπως ενδεικτικα:

1. πως καποιος που δεν ξερει τι εχει αφησε μια ιστορικη ομαδα να ξεφτιλιστει για 300 χιλιαρικα?
2. γιατι δεν μιλησε ποτέ, οχι ως φιλαθλος - οπαδος, αλλά ως επικεφαλης/επιχειρηματιας για το πλανο του για την ομαδα και αποφασιζει επειδη ετσι γουσταρει να το κανει τωρα?
3. πως πηρε πισω και καταπιε στο ακροατηριο οσα ειχε πει (και ειχε να πει) σε καταθεση για τον φαταουλ?
4. πως και αφησε καποιον 5 χρονια να κανει κουμαντο στα ΠΑΝΤΑ και τωρα τον διωχνει, δειχνοντας τον, μεσω των φιλικων του (δηλαδη ΟΛΩΝ) αρδ, ως τον μονο υπευθυνο για την τραγικη κατασταση της ομαδας?

το μονο θετικο που εκανε, στα ματακια μου, ειναι η απολυση γιοβανοβιτς, αλλά πολυ εμπειρα και αναμενομενα, το ισοφαρισε 5 μηνες μετα, διωχνοντας τον τεριμ...

Έβαλα την συνέντευξη στο background όσο έπαιζα Dying Light και νομίζω ότι απάντησε σε αρκετά πράγματα. Θα δείξει το μέλλον αν έχει όντως μάθει από τα λάθη του.

Έβαλα την συνέντευξη στο background όσο έπαιζα Dying Light και νομίζω ότι απάντησε σε αρκετά πράγματα. Θα δείξει το μέλλον αν έχει όντως μάθει από τα λάθη του.

Αποκεφαλισμός ζόμπι με "μουσική" υπόκρουση τη φωνή του Αλαφούζου;... Χμμ... κάτι δε μας λες Ναυαρχούκο! :Ρ

BTW, το The Beast παίζεις; Αν ναι, αξίζει να ασχοληθεί κάποιος που έχει λιώσει το DL1, αλλά δεν έχει αγγίξει το 2;

BTW, το The Beast παίζεις; Αν ναι, αξίζει να ασχοληθεί κάποιος που έχει λιώσει το DL1, αλλά δεν έχει αγγίξει το 2;

Ακριβώς αυτή είναι η περίπτωση μου και πιστεύω ναι, απολύτως. Έχει περάσει αρκετός καιρός από το 1 ώστε να μην νιώσεις κορεσμό, συν του ότι το The Beast συνεχίζει την ιστορία του Kyle Crane.

απλα τραγικος.
για να ειμαι πιο κομ ιλ φω, θα τον χαρακτηρισω τρομερα αφελή για να μην χρησιμοποιησω αλλες λεξεις.
μετα απο 13 χρονια σιωπης ΔΕΝ βγαινεις στο πανελληνιο μ ενα χαλαρο στυλακι, χωρις σοβαρο, δομημενο λογο. δεν μπορει να λες: δεν θυμαμαι, δεν μπορει να σε ρωτανε πολυ λογικα για ποσά και να μην εχεις ακριβεις αναφορες, ειναι απιστευτο να περιοριζεις την "επιτυχια" ενος ιστορικου συλλογου στον αυτοσκοπο του ενός (1) πρωταθληματος, δεν μπορεις να απαντας μονολεκτικα και προφανως δεν μπορεις να λες "βαριά" πραγματα χωρις αποδειξεις σα να εισαι στον γκαφενέ, ή εστω τουλαχιστον ας υπονοησεις οτι εχεις καποια στοιχεια και θα τα στειλεις στους αρμοδιους.

δεν ξερω αν ο οσφπ π.χ. θα του κανει μηνυση και θα τον τρεχει στον εισαγγελεα, αλλά μαλλον οχι, γιατι ΠΡΟΦΑΝΩΣ μια χαρα τον βολευει να συνεχισει να ειναι προεδρος του παο.

κανεις δεν πιστεψε οτι ξαφνικα αποφασισε να ειναι επικοινωνιακος και να "δινει λογο" για οσα συμβαινουν στους οπαδους. μα το ειπε μονος του ο ανθρωπος. δεν μ αρεσει να βγαινω σε συνεντευξεις και να εκτιθεμαι δημοσια. καλα, φανηκε απο χιλια χιλιομετρα αυτο, και ειναι το μονο που σεβομαι απο οσα ειπε. σπανια εχει ασχοληθει με τον χωρο του ποδοσφαιρου ανθρωπος τοσο αντιεπικοινωνιακος, χωρις κανενα χαρισμα και προσωπικη γοητεια. ακομα κι ο ηλιοπουλος μεσα στην γραφικοτητα του, ειναι πολυ πιο ζεστος και ανθρωπινος.

για να μην γραψω σεντονι, καταληγω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ, οσο κι αν το παλευουν οι συμβουλοι κι οι ιματζ μεικερς του. αφου δεν πουλαει την ομαδα, το καλυτερο σεναριο ειναι να αφησει χωρις καμμια παρεμβαση του, αυτους που εβαλε τωρα τελευταια στο πειρολ (προπονητη, τεχν. διευθυντη, μπαλντινι κλπ) να κανουν δουλεια, αλλά δεν ειμαι αισιοδοξος.

τελειωνω με την απορια ενος σχολιαστη κατω απ το αρθρο με την συνεντευξη σε γνωστη ιστοσελιδα, που ειναι και δικη μου απορια.
"πως γινεται ΑΥΤΟΣ ο ανθρωπος να εκανε περιουσια?? ειναι το μονο μου ερωτημα..."

ελα ντε. καλα, απ τον μπαμπα τα κληρονομησε, αλλά με το προσωπο που εχει δειξει στην ποδοσφαιρικη του διαδρομη, λογικα θα επρεπε να ειναι τωρα κλοσάρ στην ομονοια.

Το ρεζουμέ ήταν "δεν πουλάω, έμαθα από τα λάθη μου, πάμε ενωμένοι στη νέα εποχή" κτλ. Όλα τα άλλα ελέγχονται για την ακρίβεια και την αλήθεια τους.

Έβαλε και λόγια στον μακαρίτη τον Ανδρέα Βγενόπουλο που δε μπορεί να απαντήσει, έβαλε λόγια στον Ιβάν που ΜΑΚΑΡΙ να βγει να του απαντήσει αλλά δεν θα το κάνει γιατί τέτοιος είναι, μέχρι και στον DPG έβαλε λόγια ότι του είχε πει "βάζε εσύ λεφτά να γίνω εγώ πρόεδρος".

Ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν είναι όντως τόσο introvert και καταθλιπτικός ή απλά είναι όλο αυτό μια καλοστημένη εικόνα για να κερδίσει τη συμπάθεια κανενός.

ενα ενα τα θυμαμαι.

- παραδεχτηκε οτι δεν ειχε ιδεα απο ποδοσφαιρο. αλλά τωρα και καλα ειναι εμπειρος κι εμαθε (🤣🤣🤣) και γι αυτο δεν θα πουλησει "σε καποιον που δεν ξερει να διοικει ποδοσφαιρικη ομαδα". κι απ την αλλη παραδεχεται οτι εκανε προσωπικη μεταγραφη κι εδωσε 3-4 μυρια στον μαντσινι, πραγμα που στο μυαλο του δειχνει ποδοσφαιρικη αντιληψη και ευφυια να υποθεσω.....
- συναντηθηκε λεει προχτες με την 13. δεν ξερω ποιο κομματι της εννοει, αλλά μαλλον ειναι χοντρο ψεμμα.
- εκανε και μια τυπου πολιτικη αναλυση (μη χεσω) και ειπε πως ο κακος συριζα κατεστρεψε την ελλαδα (γνωμουλα του, αλλα κανενας "δημοσιογραφος" δεν πεταχτηκε να τον σκισει εκεινη την ωρα) και του εκλεισε τους λογαριασμους μπουχου μπουχου, κι αναγκαστηκε ο φτωχος να πουλησει λεει κανα δυο σταθμους (ετσι το ειπε 🤣🤣🤣🤣) και να υποθηκευσει το σπιτι του... τον ερμο... να, βγαινουν σιγα σιγα αυτα που εγραψα για κλοσαρ πιο πανω... βεβαια λιγες μερες μετα την υποθεση βεμερ (για την οποια απαντησε αλλα λογια να γαμιομαστε, παρντον μαι φρεντς) ανανεωσε τον χουλτ με 600 χιλιαρικα, αλλά οι δημοσιογραφοι δεν τα ξερουνε αυτα, παθανε ανοια κι αυτοι...
- δεν υπηρχε λεει κανενα τραβηγμα μπριζας. ανεβαζω πιεση τωρα. πηρε ο μλκς οτι του ζητησε ο στραματσονι, η ομαδα πεταγε στα φιλικα, ειχε υλικο για μεγαλα πραγματα και μια βδομαδα πριν αρχισει το πρωταθλημα, κατεβασε ρολά με σταση πληρωμων.

το μονο στο οποιο ειχε δικιο, και που επιμενω να το λεω κι εγω, ενω σιχαινομαι τον τουιτη, ειναι ο ασπρος γητευτης των παγκων. το θεματακι με τις ΔΙΑΚΟΠΑΡΕΣ στην κυπρο οπου ο ιβαν ο μεγαλοπρεπης πηγε για να κανει χριστουγεννα με την φαμιλια του (ενω ολες οι αλλες ομαδες λιωνανε σε δευτερη προετοιμασια στα βουνα..) κι εγραψε στους καχεκτικους σιγουρα αδενες του την ομαδα και τις μεταγραφες, αναφερεται σπανιοτατα, ενω ειναι ποδοσφαιρκο εγκλημα.... και προφανως ηταν η κυρια αιτια που χασαμε το κατσαρολι εκεινο.
και οχι, πατερ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο ιβαν δεν θα απαντησει, αλλά οχι επειδη ειναι ευγενης και επιπεδάτος, αλλά επειδη ειναι κοτα περιωπης κι ενω τον εχει ξεφτιλισει δημοσια σε συνεντευξεις ο τουιτης, εκεινος κανει χαριτωμενα γλου γλου και ασχολειται με το να καταστρεψει την καλυτερη φουρνια εθνικης που εχει περασει ποτέ.

ουφ, τα πα και καπως ξαλαφρωσα.
ρεηκουι, το φορου - καναπες ψυχαναλυσης.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εμένα ο πρόεδρος με έπεισε. Οι αντίπαλοι φροντίστε να πλυθειτε γιατί ο Αλ θα σας πάει πίτα μώλο τα επόμενα χρόνια.

Back