Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
μεγάλωσα δυο σόλο σε iron man mode και δεν έχω ιδέα πώς διατήρησα τα λογικά μου.
4pw07x.jpg

Τσίμπησα το Blake Manor. Έπαιξα λίγο και μου άρεσε η όλη ατμόσφαιρα και το μυστήριο. Θέλω να δω πως θα εξελιχθεί το όλο πράμα, αλλά μέχρι στιγμής worth it

Μεχρι το 6 φευγουν νερακι. Θα σου προτεινα ομως το 7ο και, ειδικα, το 8ο να τα πας λαου-λαου, καθως ειναι υπερφορτωμενα.

Αρκετα καλο φιναλε, τελειωσε πολυ αξιοπρεπως!

Ακόμα KCD το ένα.
Σχεδόν 100 ώρες. Τον ατελείωτο έχει. Αλλά είμαι και εγώ νευρωτικός, πάσχισα να ανέβω επίπεδο σε ΌΛΑ και μετά έπιασα το main quest.

Είμαι στο σημείο που ψάχνω να δω τι παίζει με τα πλαστά. Δεν έχω μπει μοναστήρι ακόμα.

Δεν έχω αφήσει Κουμάνο για Κουμάνο.

Εγώ έπιασα τα Μέτρο μιας και στο παρελθόν είχα παίξει μόνο το πρώτο. Τα ξαναπηρα από την αρχή και πλέον βρίσκομαι στο Εξοντους το οποίο πήρε λίγο καιρό να με κερδίσει.

202511157124.jpg

2025111572528.jpg

ω τους πουστηδοι...!!!! τα γραφικα ειναι απο αλλο πλανητη.
και το κειμ ελαφρυ, δεν ζοριζει το μετριο προς καλουτσικο πισάκι μου.
αλλά γτμτπ, σε μπουκωνει μ ενα μυριο πραγματα απ την πρωτη στιγμη. δεν ξερω αν θα με κερδισει ή αν θα προλαβει το ρεη- ανινστω. παντως ειναι οροσημο θεωρω. μου χουν πεσει τα σαγονια.

Last edited:
Μπουκώνει εννοείς με πληροφορίες ή με τα τυπικά MMO quests, τράβα μάζεψε δέκα όστρακα από την παραλία;

πληροφοριες, πολυπλοκα συστηματα, μηχανισμοι, ολα στο μαξιμουμ. τετοιες κουεστς δεν εχω βρει ακομα, μολις τελειωσα το τουτοριαλ, αλλά απ οτι ειχα διαβασει, ειδικα αν παιζεις σολο, δεν σου εμφανιζει τις κλασικες ΜΜΟ.

και ολα υπερβολικα παραμετροποιησιμα. θα μου πεις αυτο ειναι καλο πραμα. συμφωνω, αλλά χαωθηκα απ το καρακτερ κρηειτορ κιολας. ξερεις, οχι με rpg επιλογες, αλλά μονο και μονο για την εμφανιση του ηρωος, μπορεις να κατσεις καμια ωρα να παιζεις με τα ρουχα,τα χαρακτηριστικα κλπ. δεν το εκαμα ανινστω ακομα, θα του δωκω μια σαββατιατικη ευκαιρια. αλλα οσο γερναω, θελω πιο απλα πραματα.

α, επισης δεν ειναι το καλυτερο μου με το που φευγω απ το τουτοριαλ, να με κυνηγαει απο πισω το κινεζοανηψακι μου και να μου πρηζει μπαλες. μου χαλαει το επικο του πραγματος.

Μεχρι το 6 φευγουν νερακι. Θα σου προτεινα ομως το 7ο και, ειδικα, το 8ο να τα πας λαου-λαου, καθως ειναι υπερφορτωμενα.

Αρκετα καλο φιναλε, τελειωσε πολυ αξιοπρεπως!

Γάμησε.

Screenshot-(29).png

Το Γουέ Γουή Μη, πιθανολογώ ένα από τα 2:

1) Where WiiMe (η αναζήτηση για τον αδερφό του WiiU)
2) Where We Meet (το γνωστό softcore visual novel)

Τερματισα το God of war Ragnarok! Εσφαξα τον Odin! Ειναι πολυ καλο καλυτεορ απο το προηγουμενο . Ευχαριστηθηκα σφαγη και αιμα εσφαξα ολα τα τερατα. Αυτο που δεν μου αρεσε οτι στο τελος ο Kratos συμμαχησε με την κακκια την Freya. Εγω θα την ειχα σκοτωσει στην θεση του! Προσπαθασε να τον σκοτωσει τοσες φορες εγω θα την ειχα διαλυσει!!! Γραφικαρες εχει και αυτο σε very high 1440p 60 fps χωρις fsr εννοειται αφου δεν εχει ray tracing. Μου εβγαλε ενα βιντεο το youtube σημερα οτι το 2026 θα βγει το επομενο god of war αλλα αν ειναι αληθεια τοτε εμεις οι pc gamers θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι να βγει και αυτο σε pc.

Last edited by a moderator:
Για να βάλεις κάτι σε spoiler ούτε που σου περνάει από το μυαλό.

Αφήνω σιγά-σιγά στην άκρη την θεϊκή ψηφιακή πρέζα (ολογράφως: Hades II) και λοξοκοιτάω προς το backlog που στο μεσοδιάστημα γιγαντώθηκε επικίνδυνα (δεν φταίω, ήταν όλα σε τιμή ευκαιρίας!).

Αρχικά έπαιξα το An English Haunting, δεύτερο (very)old school αντβεντσουράκι από τα αλάνια της Postmodern Adventures μετά το υπερκάλτ Nightmare Frames. Όπως και στο προηγούμενο, έχουμε κι εδώ έντονη αύρα μυστικισμού με υποθάλποντα τρόμο, στιβαρή, ατμοσφαιρική γραφή (αλλά χωρίς voice-acting), εύκολους γρίφους (ειδικά στο δεύτερο μισό), και μέτριας ποιότητας pixel art. Συνολικά το βρήκα βελτιωμένο, ειδικά η βικτοριανή εποχή, όπου η επιστήμη και το μεταφυσικό εξάπτουν εξίσου τη φαντασία του κόσμου, αξιοποιείται ωραία ως setting. Οι χαρακτήρες είναι καλογραμμένοι, το κεντρικό στόρι ενδιαφέρον, ωστόσο το παιχνίδι σκοντάφτει πάλι στις καλτ εμμονές των δημιουργών του. Ειδικά το σκηνικό με το νησί στη Σκωτία και τους αιμοχαρείς δρυϊδες, όπως και το φινάλε γεμάτο κοσμικά κλισέ περισσότερο βρήκα ότι "φτηναίνουν" παρά ενισχύουν την ατμόσφαιρα τρόμου, όπως μάλλον ήθελαν οι δημιουργοί. Πάντως τα παιδιά τολμούν, ωριμάζουν, και είναι σταθερά σε καλό δρόμο, ίσως με το Dark Rites of Arkham δούμε κάτι πραγματικά κορυφαίο. Κρίμα που δεν έχουν φράγκα για λίγο πιο κιμπάρικο pixel art, αλλά κι αυτό το στυλ έχει τη γοητεία του.
8/10

Τώρα καταγίνομαι με το DLC του Robocop, το Unfinished Business. Εμφανώς επηρεασμένο από το Dredd του 2012 (που με τη σειρά του "αντέγραψε" το The Raid). Έχουμε πάλι έντονη σάτιρα του καπιταλισμού, ατελείωτο, ημιστατικό πιστολίδι και ρετρό vibes για τους λάτρεις του franchise. Ωστόσο σαν κάτι να λείπει. Ίσως οι βόλτες στις εξαθλιωμένες γειτονιές του Detroit, ίσως οι παλιόφιλοι στο αστυνομικό τμήμα ή τα γουστόζικα side quests (υπάρχουν κι εδώ κάποια αλλά είναι λίγο να'χαμε να λέγαμε), πάντως δεν βγάζει αυτό το μεράκι του κυρίως game. Κάνα τριωράκι έχω παίξει, μπορεί αργότερα να γίνεται πιο ζουμερό αλλά κι έτσι να μείνει δεν θα στενοχωρηθώ πολύ. I would buy it for a doll--- 10 dollars.

Ινσόμνια, τσεκ
Δεύτερη μέρα με μηδέν ύπνο, τσεκ
Απρόσμενο επαγγελματικό ταξίδι, τσεκ
Θέλω σαν τζάνκι να παίξω κάτι στο pc, τσεκ

Παρατησα τις προσπάθειες για ύπνο γύρω στις 2 και το πήγα σερί με Age of Empires 2 και Alexander's Chronicles.
Χρόνια είχα να πάθω τέτοιο τσότσο με campaign σε τίτλο στρατηγικής.
Τα λέμε τα Χριστούγεννα τώρα.

Τέλος το NWN2, αλλά έκανα μλκία και το έβαλα hardcore ΑΦΟΥ είχα κάνει new game, και έχασα το achievement.o_O
Πολύ καλό το boss fight, με 3 phases που θέλουν και λίγο micromanagement. (Το υπόλοιπο γκέμι βγήκε με ότι μπορεί να κάνει η ΑΙ.)

Τώρα ώρα για Diablo 4.

εδιτ: Μπαίνοντας λοιπόν στο Diablo (necromancer έκανα γιατί είμαι τεμπέλης), και αφού κατάφερα να μπω ΤΕΛΕΙΩΣ blind, μόνο μερικά screenshot είχα δει, έχω να δηλώσω ότι it feels like Diablo! Ατμόσφαιρα, μουσική, χαρακτήρες, δρακουλίστικη προφορά, τέλεια cutscenes, not bad for a small indy company!

Last edited:
Ξεκινησα το ASTERIX AND OBELIX MISSION BABYLON και δερνω τους Ρωμαιους!! Ειναι 2d σαν τα slap them all με πολυ ξυλο και γραφικαρες ! Πεφτει πολυ αγριο ξυλο!!!

και ολα υπερβολικα παραμετροποιησιμα. θα μου πεις αυτο ειναι καλο πραμα. συμφωνω
Αναλόγως την περίπτωση και μέχρι ενός σημείου, ειδάλλως analysis paralysis. Αν δεν είχε ΜΜΟ χαρακτήρα, πιθανώς να ήταν πιο μαζεμένο, το είδος δεν δικαιολογεί τόσο πρήξιμο. Αυτή η χάβρα είναι που με κράτησε μακριά από το να το τσεκάρω, μετά το μερακλήδικο ρηβιού του Χέλιον. Ας είναι και κάτι απλό και άμεσο σε αυτή τη ρημαδοζωή, 7/24 cognitive overload, φτάνει πια ωρέ.

δικιο εχεις, μιτσακο. τα ιδια πιστευω και γω. βεβαια καποια στιγμη ισως το παιξω οπως επαιξα τα αντιστοιχα ασάσι κρή. δηλαδη οσες "δραστηριοτητες" με εκνευριζαν και τις εβρισκα ηλιθιες χωρις καμμια σχεση με το σετινγκ και το πλοτ, απλά δεν τις εκαμα ποτέ.

κι εδω το ιδιο ειχα σκοπο να κανω, αλλά πως να το πω? με "αγχωσε" το κειμ. κανεις 2 βηματα και σου πεταει κατι αλλο. που οδηγει σ ενα κομματι που ειναι απο μονο του σαν γκειμ μεσα στο γκειμ, αυτοτελες και συναμα δεμενο με τα υπολοιπα. ισως δεν το περιγραφω καλά, και ισως αν του ξαναδωκω ευκαιρια να ξεπερασω αυτη την χάωση και να με κρατησει το κειμ. παντως ειναι πανεμορφο και μ αρεσει τοσο το σετινγκ, που ειλικρινα στεναχωριεμαι. αληθεια, αν εβγαινε μια εκδοση τουτου δω ή ενα αλλο κειμ με παρομοια προνταξο βαλιους στο ιδιο σετινγκ, πιο μαζεμενο και με 874 δραστηριοτητες λιγοτερες, δε θα εμενε βρακουλινι για βρακουλινι μου αλέκιαστο.

βεβαια καταλαβαινω. θενε να κρατησουνε τον κοσμο και με τοσα πραγματα να κανεις, ολο και καποια θα βρεις να σε εθιζουν και να σε κρατανε μεσα. πολυ λογικη η σκεψη των ντεβς και δεν μπορω να τους ψεξω. εξαλλου μονο και μονο που παραπονιομαστε για υπερβολικο κοντεντ σε φρη παιγνιδι, δειχνει τι εχουν καταφερει. και τους βγανω το καπελο.

Back