Gaming Industry Drama thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Γιατί να πληρώνουμε τον παππού τον 50άρη ένα κουβά πεντοχίλιαρα το μήνα ενώ μπορούμε να 'χουμε 10 είλωτες 20άρηδες αζώητους και να τσεπώνουμε μεγαλύτερα μπόνους κάθε τέρμινο;

Αυτό θα το καταλάβουν καλά, στην πρώτη πραγματική κρίση, που θα τους χτυπήσει την πόρτα. Απλά υποθέτουν ότι, όταν γίνει αυτό (γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ θα γίνει, απλά θέμα χρόνου είναι) θα έχουν πάρει τα bonus τους και θα πάνε να αρμέξουν άλλους!!

Έτσι την πάτησε ένας φίλος μου, στην JP Morgan. Αντικαταστάθηκε από νεώτερη κινέζα. Αλλά υποψιάζομαι ότι στην πρώτη φούσκα που θα σκάσει (A.I. says hello), θα τον χρυσοπληρώσουν για να τον φέρουν πίσω!!!

1) Δεν πρόκειται να ψηφίσει κανείς με το πορτοφόλι του. Ή πιο σωστά είναι τόσοι λίγοι αυτοί που το κάνουν που δεν έχει κανένα αντίκρισμα και το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους. Βλέπε Αμαζον. Όλος ο κόσμος ξέρει για τη συγκεκριμένη γαλέρα. Δεν είδα κανέναν να λέει δεν θα μπω καν στην σελίδα και θα δώσω συνδρομή για να δω την τάδε σειρά. Ισα ίσα που γίνεται χαμός. Ειδικά στα ξένα δεν ακούς ποτέ την φράση θα πάω να δω στο τάδε μαγαζί αν έχουν αυτό που θέλω. Λένε απευθείας, θα το βάλω στο καλάθι στο Αμαζον. Πήγαινα κι αγόραζα από κάτι μικρομάγαζα για να κάνω μια μικρή αναδιανομή του πλούτου ι με δούλευαν. Ρε κακομοίρη, έφαγες στο ώρες για να πάρεις σιλικόνες; Μπορούσες να βάλεις παραγγελία στον καράφλα και αν έχεις συνδρομή, αύριο θα στο είχαν φέρει.

2) Ξέρω ότι έχουμε άλλο θρεντ για τα κάτεργα του καπιταλιστικού συστήματος που ζούμε, αλλά μια στα γρήγορα. Η σκατιλα είναι παντού όπου κάνει κουμάντο κάποιο corporate συνονθύλευμα. Και παντού οι θέσεις είναι πλέον εύθραυστες. Σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι. Έκανα μια ψακτική το τελευταίο διάστημα για αλλαγή εταιρείας/καριέρας και το δέκα το πάει σύννεφο. Ρε αισταδιαλα.
Στο τέλος εισαι ένα νουμερακι και κάνεις μανατζαραίος δεν θα ασχοληθεί να σε σώσει αν δεν είσαι στο παρεάκι. Γιατί έχουμε και τον νεποτισμό να βγάλουμε πέρα. Μην ακούτε που λένε για την Ελλάδα, παντού τα ίδια σκατα είναι. Και με τις συνεχείς εξαγορές/πνιγμούς, έχουμε καταλήξει σε κάθε τομέα να κάνουν κουμάντο δέκα ΑΦΜ.

Βλέπω να τα πουλάω όλα και να φεύγω με το μηχανάκι για το άγνωστο.

Όπως τα λες, Ηλία.

Και δέκα-είκοσι ονειροπαρμένοι απροσάρμοστοι εδώ κι εκεί, όχι μόνο δεν κάνουμε τη διαφορά, αλλά υποφέρουμε για κάθε μέρα που περνάμε σαν συνειδητά γρανάζια αυτού του συστήματος. Στο τέλος της ημέρας, φροντίζει ο καθένας μας τους δικούς του κι αυτό πρέπει αναγκαστικά να είναι αρκετό.

Αν αξιωθούμε καμιά ηρωϊκή πράξη αντίστασης κι είμαστε ακόμη μέσα μας ζωντανοί για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, κλείνουμε ως Άνδρες.

1) Δεν πρόκειται να ψηφίσει κανείς με το πορτοφόλι του. Ή πιο σωστά είναι τόσοι λίγοι αυτοί που το κάνουν που δεν έχει κανένα αντίκρισμα και το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους. Βλέπε Αμαζον. Όλος ο κόσμος ξέρει για τη συγκεκριμένη γαλέρα. Δεν είδα κανέναν να λέει δεν θα μπω καν στην σελίδα και θα δώσω συνδρομή για να δω την τάδε σειρά. Ισα ίσα που γίνεται χαμός. Ειδικά στα ξένα δεν ακούς ποτέ την φράση θα πάω να δω στο τάδε μαγαζί αν έχουν αυτό που θέλω. Λένε απευθείας, θα το βάλω στο καλάθι στο Αμαζον. Πήγαινα κι αγόραζα από κάτι μικρομάγαζα για να κάνω μια μικρή αναδιανομή του πλούτου ι με δούλευαν. Ρε κακομοίρη, έφαγες στο ώρες για να πάρεις σιλικόνες; Μπορούσες να βάλεις παραγγελία στον καράφλα και αν έχεις συνδρομή, αύριο θα στο είχαν φέρει.

2) Ξέρω ότι έχουμε άλλο θρεντ για τα κάτεργα του καπιταλιστικού συστήματος που ζούμε, αλλά μια στα γρήγορα. Η σκατιλα είναι παντού όπου κάνει κουμάντο κάποιο corporate συνονθύλευμα. Και παντού οι θέσεις είναι πλέον εύθραυστες. Σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι. Έκανα μια ψακτική το τελευταίο διάστημα για αλλαγή εταιρείας/καριέρας και το δέκα το πάει σύννεφο. Ρε αισταδιαλα.
Στο τέλος εισαι ένα νουμερακι και κάνεις μανατζαραίος δεν θα ασχοληθεί να σε σώσει αν δεν είσαι στο παρεάκι. Γιατί έχουμε και τον νεποτισμό να βγάλουμε πέρα. Μην ακούτε που λένε για την Ελλάδα, παντού τα ίδια σκατα είναι. Και με τις συνεχείς εξαγορές/πνιγμούς, έχουμε καταλήξει σε κάθε τομέα να κάνουν κουμάντο δέκα ΑΦΜ.

Βλέπω να τα πουλάω όλα και να φεύγω με το μηχανάκι για το άγνωστο.

Τα ίδια γνωστός μου, από Ολλανδία στον Χρηματοπιστωτικό τομέα!! Ξαναγύρισε Ελλάδα!! Μου είπε τα ίδια χάλια και εδώ, αλλά τουλάχιστον θα τρώει φαγητό μαμάς!!!!:LOL::LOL:

Στην Ελλάδα δεν θα ξαναγυρνουσα. Ίσως να μην πήγαινα στην Ολλανδία για λόγους κουλτούρας, αλλά η Ελλάδα είναι μπάχαλο σε όλους τους τομείς.

Ήρθα λίγες μέρες Ελλάδα για κάτι υποχρεώσεις. Έκανα τις βόλτες μου και έφυγα. Διακοπές μόνο και that's enough for me (συνεχίστε)

Ακριβώς.

Γη της Επαγγελίας δεν υπάρχει πουθενά, αλλά η Ελλάδα πλέον είναι σε επίπεδα Αργεντινής 2003 κι όλο κατεβαίνει.

Είναι αδύνατο να πιάσεις δουλειά και να συντηρείς οικογένεια χωρίς διακόσια ασίστ από οικογένεια, φίλους, γνωστούς και δε συμμαζεύεται.

Εσείς οι νέοι, έξω με την πρώτη ευκαιρία, όχι για Μπρούκλικα μεγαλεία αλλά προκειμένου να ζήσετε με μια αξιοπρέπεια.

Ελάτε Γερμανία, χρειαζόμαστε εξειδικευμένο προσωπικό, από Μηχανικούς υπολογιστών μέχρι νοσηλευτές και οδηγούς λεωφορείων.

Δε ξέρω αν προετοιμαζόμαστε για κάποιο sequel του γ" Ράιχ αλλά εσείς εκεί Πολωνία τραβάτε όλο το καλό προσωπικό. Το αστείο είναι πως καυχιέται κιόλας (η Πολωνία) που δεν έχει σχεδόν καθόλου ισλαμιστές και παίρνει εύσημα και θεωρείται επιπλέον θετικό στοιχείο προς μετανάστευση εκεί, ενώ, η Γερμανία είναι η χώρα που "βούλιαξε" κοινωνικά και οικονομικά εξαιτίας των ισλαμιστών.

Καλό θα ηταν να μην μπαίνουμε σε γενικεύσεις. Τα πράματα είναι αρκετά πχιο σύνθετα από το "Χα! Καυχιέται η Πολωνία που δεν έχει ισλαμιστές".

Η Πολωνία πράγματι τραβάει πολύ προσωπικό επειδή έχει χαμηλή φορολογία, χαμηλό κόστος ζωής και μεγάλη ανάπτυξη. Η Γερμανία έχει άλλα προβλήματα, όπως γραφειοκρατία, υπερκορεσμό, φορολογική πίεση και το φάντασμα του παρελθόντος που σιγά σιγά εξαπλώνεται σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη.

Η Eurostat παντως λεει για αυξηση χρεωκοπιων.

When comparing Q3 2025 with Q2 2025, among the EU countries for which data are available, the highest increases in bankruptcy declarations were observed in Greece (+47.8%), Poland (+17.3%) and Czechia (+17.2%).

Θενκς για το κονφιρμεσιο.
Άρα το ζήτημα δεν έχει καμία σχέση με “ισλαμοποίηση” ή μετανάστες. Είναι οικονομικές τάσεις που επηρεάζουν πολλές χώρες της ΕΕ, ανεξάρτητα από το δημογραφικό τους μείγμα.

Επειδή ουσιαστικά είναι "αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο" (zdoing!) χωρίς απόλυτους αριθμούς δε λέει κάτι ουσιαστικό.

Άμα όντως διαβάσει κάποιος το link (το δύσκολο της υπόθεσης) θα δει κάτι κατοστάρικα, διακοσάρικα, ακόμα και +399% σε κάποιες χώρες.

Επειδή ουσιαστικά είναι "αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο" (zdoing!) χωρίς απόλυτους αριθμούς δε λέει κάτι ουσιαστικό.

Άμα όντως διαβάσει κάποιος το link (το δύσκολο της υπόθεσης) θα δει κάτι κατοστάρικα, διακοσάρικα, ακόμα και +399% σε κάποιες χώρες.
το θέμα δεν είναι πόσοι κλίνουν, αλλά το ισοζύγιο. Δηλαδή αν άνοιξαν 100 και έκλεισαν 50, δεν τρέχει τίποτα.
Στο λινκ λέει αύξηση 4% οι ιδρύσεις και αύξηση 4,4% τα λουκέτα πολύ κείμενο να ψάξω νούμερα που έχουν σημασία βέβαια, σκέτα τα % δεν λένε τίποτα γιατί κάνει σύγκριση με το πόσα έκλεισαν/άνοιξαν πριν, δε μας λέει τίποτα αν έκλεισαν 100 και άνοιξαν 50, δεν τα συγκρίνει καν μεταξύ τους, μόνο με τα παλιότερα ίδια αποτελέσματα (ανοίγματα με ανοίγματα, κλεισίματα με κλεισίματα). Μια γρήγορη ματιά δεν είδα τίποτα.

Εγώ παρατηρώ ολίγον το "ΝΑ τα τινάξει η κατσίκα του γείτονα"

Back