By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Προφανώς για αυτόν που έχει ήδη ικανοποιητικό σύστημα έχει μικρό ενδιαφέρον.Εγώ θα κάνω μάλλον skip αυτή την πρώτη γενιά του Steam Machine αφού τα specs είναι πολύ κοντά στο laptop που ήδη έχω.
Προφανώς για αυτόν που έχει ήδη ικανοποιητικό σύστημα έχει μικρό ενδιαφέρον.
Η προφανέστερη χρήση είναι αν κάποιος έχει πχ οικογένεια και θέλει ένα ξεχωριστό σύστημα για το σαλώνι. Ενδιαφέρον έχει επίσης σαν ιδέα για δώρο. Αντί να πάρει κάποιος κονσόλα σε ανήψι ας τού πάρει καλύτερα ένα steam machine. Επίσης σε κάποιες περιπτώσεις που κανονικά κάποιος θα έπερνε λάπτοπ το steam machine είναι ενδιαφέρουσα εναλλακτική καθώς μπορείς πολύ εύκολα να το πάρεις μαζί σου όχι για το ίδιο το ταξίδι όπως το Deck αλλά λέω για την εύκολη μεταφορά του.
δε νομίζω ότι ισχύουν αυτές οι τιμές για την valve.κάρτα γραφικών -> 200
επεξεργαστής -> 100
μητρική -> 80
σκληρός -> 40
μνήμη -> 60
κουτί -> 50
τροφοδοτικό -> 60
Με περίπου 600 φτιάχνεις αντίστοιχο μηχάνημα. Σίγουρα το Steam Machine θα είναι κάτω από 600. Αλλιώς όταν λένε από την Valve αυτά τα έστω και νεφελώδη για την τιμή του θα λέγανε ψέματα. Το πιθανότερο να πάει στα 500 ή ίσως να πάει στα 600 μαζί με το χειριστήριο.
Κάτω από 500 δυσκολεύει πολύ γιατί πλησιάζει το οριακό κόστος για την Valve οπότε σχεδόν το αποκλείω. Αλλά είμαι βέβαιος ότι θα το κρατήσει κοντά.
Δεν είπα ότι ισχύουν αυτές οι τιμές για την Valve, απλά εξήγησα γιατί είναι απολύτως βέβαιο ότι η τιμή θα είναι κάτω από 600. Επειδή ακούω και κόσμο να πιθανολογεί για παραπάνω που δεν το θεωρώ λογικό για αυτό που δείχνει να θέλει να κάνει η Valve.δε νομίζω ότι ισχύουν αυτές οι τιμές για την valve.