Where Winds Meet

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Η αρχιεπισκοπή θα είναι ανοιχτή για 1-2 ώρες, αν έχετε να στείλετε αιτήσεις για το Guild do it now. Βλέπω το application list είναι κενό προς ώρας.

Η αρχιεπισκοπή θα είναι ανοιχτή για 1-2 ώρες, αν έχετε να στείλετε αιτήσεις για το Guild do it now. Βλέπω το application list είναι κενό προς ώρας.
Ακόμα δεν έχω λεβελαρει όσο πρέπει για να μου ανοίξουν τα guild options.

Πάντως, δεν έχω ιδέα για το τι κάνω πέραν του main story. Απλά υπάρχω στον κόσμο και κάνω διάφορα activities. Αλλά δεν ξέρω αν λεβελάρω σωστά η αν χάνω πολύτιμα side-quests γιατί γίνεται χαμός.

Ακόμα δεν έχω λεβελαρει όσο πρέπει για να μου ανοίξουν τα guild options.

Πάντως, δεν έχω ιδέα για το τι κάνω πέραν του main story. Απλά υπάρχω στον κόσμο και κάνω διάφορα activities. Αλλά δεν ξέρω αν λεβελάρω σωστά η αν χάνω πολύτιμα side-quests γιατί γίνεται χαμός.
Θα σου προτεινα να εχεις ως μπουσουλα τα τσιβος του tab που λεγεται καπως σαν "Know your Jianghu" , εχει 7 μερη, το καθε μερος εχει 7-10 σετ και αν κανεις 5-6 απο αυτα σου τα ξεκλειδωνει ολα.

Αυτα δινουν μια streamlined εμπειρια που σε βοηθα να εχεις λεβελαρει-εξερευνησει-παρει σκιλς απο τα βασικοτερα εως τα πιο προχωρημενα ενω εχει και το main story. Βοηθα αρκετα για να μην χαωθεις στο τι πρεπει να κανεις.

1763933168207.png

Τα sidequests εκεί θα είναι ούτως ή άλλως, θα αναγκαστείς να τα πιάσεις όταν θα ξεμείνεις από quests του main story. Ακολούθα το στόρι και εξερεύνα κατά το δοκούν.

Αλλά ναι οι δραστηριότητες στο χάρτη είναι τέρμα ADHD, βάζεις ένα μάρκερ στο χάρτη και λες "θα πάω εκεί για το main quest", και ξαφνικά χμ ένας τοξότης, ας διαγωνιστώ μαζί του, ωχ 2 chests στην πλαγιά παρακάτω ας τα ανοίξω, α και μια γάτα λίγο παραπέρα, ω εδώ έχει 2-3 collectibles ΧΜ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΑΜΩΤΟ ΞΕΧΑΣΑ

Επίσης αν μπείτε στο Guild μην ξεχάσετε να κάνετε τα weekly events/activities. Κάθε ολοκληρωμένο activity παράγει guild currency, που είναι απαραίτητο τόσο για να αγοράσουμε έξτρα updates στη βάση, όσο και για το ημερίσιο maintenance (καταναλώνεται αυτόματα 9k καθημερινά ως upkeep, και αν δεν πληρώσουμε upkeep για 7 μέρες σερί τότε το guild καταργείται). Κάποια εξ αυτών είναι πανεύκολα, πχ ένα απαιτεί να μείνετε 20 λεπτά λογκαρισμένοι μες στο guildhouse, ένα άλλο να πάτε στον έμπορο ντουγρού ευθεία όπως μπαίνετε στο guildhouse και να του δώσετε συγκεκριμένα materials (αν κλικάρετε στα materials και πατήσετε την επιλογή "where to obtain", ανοίγει αυτόματα το store και μπορείτε να τα αγοράσετε κατευθείαν για να τα καταθέσετε).

καταναλώνεται αυτόματα 9k καθημερινά ως upkeep
Αυτο το ειδα το πρωι και ηθελα να στο πω, αυτα τα λεφτα αφαιρουνται απο το χαρακτηρα σου ως gold ή ειναι φραγκα που φευγουν απευθειας ως guild currency;

9k gold με ενα daily βγαινουν, αλλα αν ειναι guild currency να εχω το νου μου

Το 2ο, Guild currency είναι.

Βασικά από μόνος μου να κάνω κάποιες δραστηριότητες μαζεύονται τα λεφτά κάθε μέρα, οπότε και 1-2 να τσοντάρουν κάνοντας μια κλάην δραστηριότητα κάποια μέρα θα έχουμε κέρδος για να κάνουμε καβάτζα.

Κι εγώ level 12 είμαι αυτή τη στιγμή, γι' αυτό και δεν έχω ακόμα τη δυνατότητα να μπω στο guild. Προς το παρόν, έχω "παρκάρει" τη μικρή να χαζεύει το άλογο που χορεύει και κάνω ό,τι quest μού τύχει από δω και από κει. Επίσης, κάποια στιγμή κόλλησα μια χλαπάτσα, αλλά πήγα δυτικά και βρήκα μια κλινική όπου με γιάτρεψε μια τύπισσα, αλλά μου τα πήρε χοντρά (ακόμα και στην Κίνα του 10ου αιώνα ρε πστ μου;;;...).

Φοβερός ο κόσμος του παιχνιδιού, με τρομερά τοπία που δεν περίμενα να τα "σηκώνει" η 1070 μου στα high settings και σε PC 10ετίας! Αέρα πάει!

Το μόνο που με κάνει να δυσανασχετώ λίγο, δεν είναι τόσο τα μενού αλλά τα χαοτικά skill trees και τα κουμπιά που πρέπει να θυμάσαι κατά τη διάρκεια της μάχης...

Μας υποσχέθηκαν πισίνες και τζακούζια για να μας πάρουν με το μέρος τους και τώρα μας λένε ότι πρέπει να δουλέψουμε γι' αυτά! Με πασοκάρα δεν θα γινόταν ποτέ αυτό!

Προφανώς, η πασοκάρα δεν ήταν σολιασισμός από το temu (είδες τι έκανα εκεί).
Will work for food guild. Τι δεν κατάλαβες;

Ξεκίνησα και έπαιξα για κανένα μισάωρο. Παίδες, αν το παιχνίδι είναι ενδεικτικό του τι μπορούν να κάνουν οι Κινέζοι, τα δυτικά studios τον ήπιανε.

Last edited:
Ξεκίνησα και έπαιξα για κανένα μισάωρο. Παίδες, αν το παιχνίδι είναι ενδεικτικό του το μπορεί να κάνουν οι Κινέζοι, τα δυτικά studios τον ήπιανε.
αν κρίνω πως τον ήπιαν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων, άνετα.

Με ότι καταπιάστηκαν οι Κινέζοι, κατάφεραν να την φορέσουν στους δυτικούς. Τα pc games είναι απλά μια γαρνιτούρα στην λευκή πάστα αμυγδάλου που μας σερβίρουν.

Πάντως, είναι ολάκερη ιστορία (παίξιμο με τα accounts πέρα δώθε) ιστορία είτε να κάνεις νέο επιπλέον χαρακτήρα είτε να ξεκινήσεις εκ νέου διαγράφοντας τον υπάρχων.

Έξτρα χαρακτήρες άντε πες οκ για να μη γεμίσουμε bots ή να στο πουλήσουν σαν feature. Διαγραφή υπάρχοντος χαρακτήρα έστω γιατί όχι?

Στο Legend που το ξεκίνησα η αρχική μάχη σε σπρώχνει για controller αλλά φαντάζει πολύ λάθος σε ΜΜΟ. Μακροπρόθεσμα τι προτείνετε?

Δε με έχει ξετρελάνει ως τώρα πάντως. αλλά θα του ρίξω λίγο σμπρώξιμο.

Στο Legend που το ξεκίνησα η αρχική μάχη σε σπρώχνει για controller αλλά φαντάζει πολύ λάθος σε ΜΜΟ. Μακροπρόθεσμα τι προτείνετε?

Κι εγώ στην αρχή ξεκίνησα με gamepad, αλλά με το που πήγα να χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά το τόξο, το gamepad έμεινε στην άκρη. Από τότε χρησιμοποιώ πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Ίσως στο μέλλον επιχειρήσω κάποιον συνδυασμό μεταξύ των δύο τύπων χειρισμού π.χ. gamepad για μάχες σώμα με σώμα και πληκτρολόγιο/ποντίκι για εξερεύνηση; Θα δείξει...

Στις όχθες του ποταμού που ορίζει το νοτιότερο σύνορο του χάρτη, φαίνονται ήδη κατασκευές σε μέρη προς το παρόν μη-επισκέψιμα. Οπότε επιβεβαιώνεται το προφανές, πως στο μέλλον θα μεγαλώσουν τον χάρτη κι άλλο με νέες επαρχίες.

QzYb7q1.png

Πάντως το παιχνίδι είναι το κλασικό "Ας μπω για λίγο" και βγαίνεις μετά από δυόμιση ώρες! Καταστροφή!

Πάντως το παιχνίδι είναι το κλασικό "Ας μπω για λίγο" και βγαίνεις μετά από δυόμιση ώρες! Καταστροφή!

Μόνο 2,5 ώρες; :Ρ

Βασικά απ'ότι φαίνεται η Κινέζικη έκδοση του game κυκλοφόρησε κάνα χρόνο νωρίτερα και έχει ήδη εμπλουτιστεί με νέες περιοχές, οπότε λογικά τα ίδια θα δούμε νομοτελειακά και στην global έκδοση.

We currently know of four regions available in China but not available globally:

• Desert (Hexi): First region added in the Chinese version. Features winged monsters, camels, and a new minigame.
  • Snow (Lang Show): Next to Hexi. Features floating islands, and new bosses.
  • Grassland: Mythical focused, new challenges.
  • Mechanical: New machines to fly, new talents, and new enemies.
On top of this, we can look to the previous Chinese updates, given the game’s been out for a year there, as a good indicator of what’s coming soon.

So expect Gauntlets, Horizontal Swords, more rideable mounts, new regions, festivals, bosses, and of course new stories.

ΚΑΜΗΛΕΣ DETECTED

Πω, έχει στην Kaifeng ένα τρομερό sidequest με καμιά 20αριά άλλα υπο-quests. Ουσιαστικά πριν 15 χρόνια κάτι γείτονες σχεδίαζαν να οργανώσουν ένα γλέντι, αλλά εισέβαλαν στην πόλη οι Μογγόλοι και σκότωσαν κόσμο και κοσμάκη λίγο πριν το γλέντι. Από τότε άλλοι επιζήσαντες πτώχευσαν, άλλοι αρρώστησαν, άλλοι έγιναν κακοποιοί για να τα βγάλουν πέρα, και εμείς ουσιαστικά κάνουμε side-quests για όλους αυτούς με απώτερο σκοπό να οργανώσουμε ξανά το γλέντι για τους επιζήσαντες 15 χρόνια μετά το αρχικό σχέδιο. Μιλάμε τέτοια γραφή και feels μόνο στο Witcher 3 ίσως να ξαναείδα, και εκεί πολύ σπάνια.

Back