By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ακόμα δεν έχω λεβελαρει όσο πρέπει για να μου ανοίξουν τα guild options.Η αρχιεπισκοπή θα είναι ανοιχτή για 1-2 ώρες, αν έχετε να στείλετε αιτήσεις για το Guild do it now. Βλέπω το application list είναι κενό προς ώρας.
Θα σου προτεινα να εχεις ως μπουσουλα τα τσιβος του tab που λεγεται καπως σαν "Know your Jianghu" , εχει 7 μερη, το καθε μερος εχει 7-10 σετ και αν κανεις 5-6 απο αυτα σου τα ξεκλειδωνει ολα.Ακόμα δεν έχω λεβελαρει όσο πρέπει για να μου ανοίξουν τα guild options.
Πάντως, δεν έχω ιδέα για το τι κάνω πέραν του main story. Απλά υπάρχω στον κόσμο και κάνω διάφορα activities. Αλλά δεν ξέρω αν λεβελάρω σωστά η αν χάνω πολύτιμα side-quests γιατί γίνεται χαμός.

Αυτο το ειδα το πρωι και ηθελα να στο πω, αυτα τα λεφτα αφαιρουνται απο το χαρακτηρα σου ως gold ή ειναι φραγκα που φευγουν απευθειας ως guild currency;καταναλώνεται αυτόματα 9k καθημερινά ως upkeep
αν κρίνω πως τον ήπιαν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων, άνετα.Ξεκίνησα και έπαιξα για κανένα μισάωρο. Παίδες, αν το παιχνίδι είναι ενδεικτικό του το μπορεί να κάνουν οι Κινέζοι, τα δυτικά studios τον ήπιανε.
Στο Legend που το ξεκίνησα η αρχική μάχη σε σπρώχνει για controller αλλά φαντάζει πολύ λάθος σε ΜΜΟ. Μακροπρόθεσμα τι προτείνετε?
Πάντως το παιχνίδι είναι το κλασικό "Ας μπω για λίγο" και βγαίνεις μετά από δυόμιση ώρες! Καταστροφή!
We currently know of four regions available in China but not available globally:
On top of this, we can look to the previous Chinese updates, given the game’s been out for a year there, as a good indicator of what’s coming soon.
- Desert (Hexi): First region added in the Chinese version. Features winged monsters, camels, and a new minigame.
- Snow (Lang Show): Next to Hexi. Features floating islands, and new bosses.
- Grassland: Mythical focused, new challenges.
- Mechanical: New machines to fly, new talents, and new enemies.
So expect Gauntlets, Horizontal Swords, more rideable mounts, new regions, festivals, bosses, and of course new stories.