1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Για όποιον δεν έχει δει ακόμα το συγκεκριμένο franchise, όλη η τριλογία του Mass Effect σε ένα πακέτο για 6 Ευρώ. Δυστυχώς απαιτεί Origin launcher απο το Steam, αλλά εξακολουθεί να είναι μια πολύ καλή προσφορά.

Καλούτσικο το νέο τσόις με ένα από τα 246 γιάκουζα που ακόμα δεν έχουν μπει σε μπαντλ, άντε και αυτό το μετροβάνια με τις 9 ψωλές που φαίνεται συμπαθητικό. Το πάους ήταν αυτόματο, δεν χρειάστηκε να πατήσω κάτι, μας κακομαθαίνουν. Το κουπόνι επίσης έληξε στον αυτόματο. Οπότε βλέπω να παίρνω τις 9 ψωλές από κανά κίγκουιν, εκτός αν βιαστούν και βγει κανά νιουγήαρ πακέτο κάτι για να πέσω στην παγίδα τους.

Ναι δεν έχεις άδικο, άνετα μπορούσα και γω να κάνω pause άλλα απλά δεν κάνω ποτέ 😅
To nine sols με ενδιέφερε πολύ αν και στο switch έλεγα να το πάρω. Το Street of rage 4 το είχα στο ps5, καλοδεχούμενο και στο steam. Yakuza δεν έχω ασχοληθεί ακόμα. Κάποια στιγμή θα τα πάρω σβαρνα, καλοδεχούμενο και αυτό που δώσανε. Δεν έχω άποψη για τα υπόλοιπα παιχνίδια

Μόνο για το Nine Sols, αλλά για όποιον δεν έχει Yakuza (Like a Dragon) και Streets of Rage 4, είναι καλό deal.

Πάνω που φλέρταρα με την ιδέα του 9 sols, nice.

Μόνο για το Nine Sols, αλλά για όποιον δεν έχει Yakuza (Like a Dragon) και Streets of Rage 4, είναι καλό deal.

Σε αυτή ακριβώς τη φάση είμαι. Θέλω Yakuza και Streets of Rage, αν κάνουν προσφορά στο τέλος του μήνα με 7-8€ θα το πάρω. Αλλιώς pass και θα τα βρούμε τα κλειδάκια σε κανένα κλειδομάγαζο εν καιρώ.

Στο μεταξύ το Streets of Rage παίζει να έχει μπει ήδη σε 3-4 "φτιάξε δικό σου πακέτο" του Fanatical, από όταν βγήκε, και το κάνει αρκετά what year is it επιλογή.
Κρίμα γιατί το Χάμπολ κάποτε ήταν αυτό που έκανε τα world premiere που θα 'λεγε και ο Τζεφ.

Να πω την αλήθεια ψήθηκα γιατί με 10€ Ρόμποκοπ, Steamworld Build και Disco... χμ αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα.

έχει κάμποσα παιχνίδια σε μεγάλες προσφορές στο steam. Μάλλον δεν θα πάρω τίποτα γιατί το ξεφτύλισα φέτος. Μερικά που βλέπω σε προσφορές και δεν έχω:
* Blasphemous 1,2
* Slay the Spire
* Total War: THREE KINGDOMS
* SteamWorld Build
* CARRION
* APICO
* Old World
* Agatha Christie - Murder on the Orient Express
* Thimbleweed Park™
* The Pedestrian
* Farlanders
* Ziggurat 2
* Enter the Gungeon
* INMOST
* Forager
* Rogue Legacy 2

Λολ τσόις φάστεστ σκιπ έβερ, μόνο τα τομπράιντερ κι αυτά για τη συλλογή, αμφιβάλλω αν θα τα ακουμπούσα ποτέ. Εκτός αν μου βγάλουν το σκιπ πάλι και τέλος του μήνα παίξουμε μπουνιές.

Πραγματικά ήταν ανέκδοτο το τελευταίο Choice. Είχα βαρεθεί να πατάω "Skip A Month" κι έχω κάνει ακύρωση πλέον.

Back