Epic Store : όταν o Gabe έφτιαχνε client, o Sweeney έτρωγε βελανίδια.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Απο βδομάδα βλέπω ξεκινούν και τα Mystery Games. Για να δούμε τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει ο Τιμαρος και φέτος.

Η βιβλιοθήκη μου στο Epic δείχνει 216 παιχνίδια. Όλα μαζεμένα από τα free games που δίνει κάθε βδομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχω εγκαταστήσει και παίξει ποτέ κανένα.:unsure::unsure:

Κάθε mystery box θα είναι παιχνίδι που έχει ξαναδωσει και εμείς θα προσπαθούμε να βρούμε ποιο από όλα θα είναι. Και τελευταία μέρα θα δώσει για πρώτη φορά το Fortnite!
Το διαβάσετε πρώτη φορά εδώ!

Απο βδομάδα βλέπω ξεκινούν και τα Mystery Games. Για να δούμε τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει ο Τιμαρος και φέτος.

Η βιβλιοθήκη μου στο Epic δείχνει 216 παιχνίδια. Όλα μαζεμένα από τα free games που δίνει κάθε βδομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχω εγκαταστήσει και παίξει ποτέ κανένα.:unsure::unsure:

Πώς έτσι; Δεν υπήρχε κάποιο game που να ήθελες να παίξεις;

Υπάρχουν κάποια παιχνίδια, γιατί οκ πέρα από την πλάκα, το επικ έχει δώσει και καλούς τίτλους τζάμπα. Αλλά έχω τόσα άλλα που περιμένουν στο steam την σειρά τους να παιχτούν κι αυτά, οπότε,,,

Κάποια στιγμή στα γεράματα θα έρθει και η σειρά τους:p

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ότι δίνει το έπικ εβδομαδιαία είτε το έχει ξαναδώσει, είτε έχει πιάσει τον άπατο σε μπαντλς και προσφορές τους τελευταίους 342 μήνες, οπότε μόνο οι πραγματικά τσίπηδες δεν το έχουν. Από αυτούς που ξοδεύουν και κανένα φράγκο δηλαδή και το θέλανε. Οι υπόλοιποι οκ, δυνατό πελατολόγιο για το έπικ στορ. Τώρα στην περίπτωση που δώσει κάτι σχετικά φρέσκο που δεν το έχει ξαναδώσει, ΑΜΑΝ ΛΕΣ και ανεβαίνει δέκα πατώματα στη γουίσλιστ του στημ. Αν το έχεις ήδη και το έχεις ξεχάσει, ανεβαίνει δέκα πατώματα στη λίστα του ατμομπάκλογκ. Το οποίο μετράει καμιά κατοσταριά τίτλους ένιγουεϊ και μόνο προς τα πάνω βλέπω να πηγαίνει αν δεν ανακαλύψουμε καμιά χρονομηχανή.

νταξ οκ έχει δώσει παιχνίδια ο Σουίνης
Τα μπάτμαν, τα bioshock, Borderlands, The Calisto protocol, Cities Skylines, Control, Death Standing, Deathloop, DAO Inquisition, Elite Dangerous, Frostpunk, GTA 5, Homeworld Deserts of Kharak, Homeworld remaster, Humankind, Kerbal, Kingdom Come Deliverence, Metro 2033/2034, Mortal Shell, Nightingale, Nioh, Outerworlds, Pathfinder Kingmaker, Pillars, Rage 2, Rebel Galaxy, τα Tomb Raider, Saints Row, Civilizations 6, SW Battlefronts II, SW Squadron, Subnautica, Tropico 5, Tyranny, Wolfenstein New Order.
Και αρκετά άλλα που δεν τα γνωρίζω.

Βασικά από αυτά που έγραψα κάποια δεν ήξερα ότι τα έχω, να πάω να ανεώσω wishlist μην πάρω κανένα καταλάθος...

περα απ την πλακα, ο τιμαρος ειναι ο μονος που εχει δωσει φρη φουτμπω μανατζε. το μονο κειμ που δεν βγαινει σχεδον ποτε σε εκπτωση, το εδωσε φρη και μαλιστα στον χρονο κυκλοφοριας του...
μιλαω για το fm24, καποια στιγμη το φθινοπωρο αν θυμαμαι καλα, του 2024.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ !!!!!!

Το 20 είχε δώσει εν αναμονή κυκλοφορίας του 21. Που οκ, ειναι της περασμένης σαιζόν, αλλά όπως είπες, ποτέ κανείς δεν το έχει ξανακάνει.

557 games έχω στο epic με ένα 10-15% να είναι τίτλοι που με ενδιαφέρουν/έχω παίξει. Δεν το λες και μικρό το ποσοστό. Και όλα δώρο του ηγέτη. Εκτός από 2, άντε 3 που αγόρασα σε τιμές χώμα.

Long live the king Tim!

Back