Game Awards 2025 (World Premiere)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Έχουμε άλλο θρεντ για τις υποψηφιότητες. Οπότε ας ρίξουμε όβολο για το τι περιμένουμε.

Αυτά περιμένω:

Control 2
Το νέο παιχνίδι της Larian
OD
Silent Hill remake
Το παιχνίδι του ο Tim Chain (δούλευε με contract σε ένα πρότζεκτ)
Judas με ημερομηνία κυκλοφορίας
Wolf Among Us 2 (ξαναμανα το reveal)
Diablo IV εξπανσιο
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι της Inxile
Το νέο παιχνίδι της Frictional Games

HALF LIFE 3

Εκείνο το φευγαλέο 3ο γκέημ με τον ψηλό με τα γυαλιά (και το λοστό).

(κρυφοφαρμάρισμα νέβερ έβερ)

Ωραία λίστα Tony, και αρκούντως ρεαλιστική νομίζω (ειδικά το τελευταίο, χουέ).

Θεωρώ υπάρχουν ελπίδες για trailer (ή και shadow drop) AC: Black Flag remake που ακούγεται εντόνως τελευταία, όπως επίσης και για PoP: Sands of Time remake, αν και φαίνεται να το έχει πάρει λίγο ο διάολος αυτό.

Ίσως γίνει και κάνα comeback Fable III, έχει χαθεί τελείως απ' τα ραντάρ μετά το κράξιμο και τα delays.

Επίσης θέλω να δω:
Greenfield
Graft
Blade Runner 2033 (το θυμάται κανείς?)
Gears of War: E-Day
Νέο game από τα παλικάρια του Kena: Bridge of Spirits

Ίσως έχουμε και νέα για το casting της ταινίας Κλαιροσκούρ που σχεδιάζουν.

2yc4zwrbi86g1.jpeg

Έχουν αρχίσει και γίνονται leak τα πάντα (όχι τα ζώα). Δεν υπάρχει περίπτωση να ανακοινωθεί Half Life 3 🥲

Last edited:
Μπλέηντ ράνερ φτιάχνανε αυτοί που κάνανε το γατοπαίχνιδο νομίζω. Δεν το ψάχνω καν, γιατί αν ήταν όντως από αυτούς τους μποϋκοτάρω που δεν ανακοινώσανε γατοσήκουελ ακόμα.

Ποιο γατο παιχνιδο λες soad?
Περιμενω
Το επομενο Sonic που μαλλον θα λεγεται sonic frontiers 2 συμφωνα με φημες. Και ημερομηνια κυκλοφοριας
Control 2
Nεο Tomb raider που ηδη ειπαν οτι θα το δειξουν
Max payne 1και 2 remakes
Ημερομηνια κυκλοφοριας gears of war e day
judas
OD

Εκείνο το φευγαλέο 3ο γκέημ με τον ψηλό με τα γυαλιά (και το λοστό).

(κρυφοφαρμάρισμα νέβερ έβερ)
εγω περιμενω αυτο με την ψιλη με τα γυαλια . Κατι σαν doom η last of us 2 αλλα με ψιλη με γυαλια να σφαζει εξωγηινους η διαμονες η ζομπι!

εγω περιμενω αυτο με την ψιλη με τα γυαλια . Κατι σαν doom η last of us 2 αλλα με ψιλη με γυαλια να σφαζει εξωγηινους η διαμονες η ζομπι!
Όπως λέμε, κούρεμα με την ψιλή;

Ναι το Στρέι λέω, αλλά οκ μετά από σοβαρή έρευνα θυμήθηκα ότι το Μπλέηντ Ράνα φτιάχνεται από τον πάμπλισέρ τους, την ΑΝΑΠΟΥΡΝΑ, το πρώτο τους ινχάουζ γκέημ κάτι. Οπότε αυτούς του Στρέι τους αγαπάμε ακόμα, οριακά δηλαδή μιας και δεν ανακοινώνουν τίποτα νέο στο απόλυτο γατοσύμπαν που δημιούργησαν.

Eδώ θα δείξουν την Τζοφριάδα σε ULTRA 4K 60FPS γραφικάρες.

Σας το αφήνω να το φυλάτε γιατί εγώ θα κοιμάμαι μιας και σηκώνομαι στις 4 αύριο να πάω να κυνηγήσω σουρικάτες με τη σφεντόνα.

Eδώ θα δείξουν την Τζοφριάδα σε ULTRA 4K 60FPS γραφικάρες.

Σας το αφήνω να το φυλάτε γιατί εγώ θα κοιμάμαι μιας και σηκώνομαι στις 4 αύριο να πάω να κυνηγήσω σουρικάτες με τη σφεντόνα.

Και εγω θα το δω αφου γυρισω απο την δουλεια γιατι σηκωνομαι στις 7 και εγω θα κοιμαμαι οτα ξεκινησει. Θα το δω σε 1440p ultra 60 fps γραφικαρες γιατι η οθονη ειναι 1440p.

Back