Νέο Divinity από τη Larian

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Last edited:
Ω ρε γμτ, θα αναγκαστούμε να ξενυχτήσουμε;

το τρειλερ ΓΆΜΗΚΕ, απλα και ξεκαθαρα. προφανως ακομα κανείς δεν ξερει ποια θα ειναι η γκειμπλει κατευθυνση του κειμ, αφου η λεξη ντιβινιτυ υπαρχει σε καθε παιγνιδι της λαριαν (καλα, εκτος απ το bg3, εννοειται) απ το ξεκινημα. ακομα και στο στρατεγκυ ντραγκο κομαντε η επισημη ονομασια ειναι divinity: dragon commander. και γι αυτο θεωρω επιλεξανε την μονολεκτικη (προς το παρον) ονομασια. για να κρατησουν λιγο ακομα το "μυστηριο".

παντως για να λεει ο σβεν οτι αυτο ειναι το παιγνιδι που ηθελε να φτιαξει απο παντα, προφανως οι πιθανοτητες ειναι για παρτυ μπειζντ τερν μπέι αρπιγκί. το εχει πει σε απειρες συνεντευξεις οτι αν ειχε την δυνατοτητα απ την αρχη να περναει το δικο του, ακομα και το ντιβαι ντιβινιτυ θα ηταν τερν μπειζντ. οπότε γειασάν του μαγκα. δεν ειμαι φιλος με το συστημα αυτο, αλλά ειμαι συγκινημενος και ευτυχης που αυτος ο τυπος θα κανει επιτελους τ ονειρο του πραγματικοτητα. το αξιζει πιο πολυ απ τον καθενα.

επισης μ αρεσει που ανεξαρτητα απ το οτι ειναι πια το αγαπημενο παιδι των κριτικων, των γιουτιουμπερς και του κοινου και θα μπορουσε το τρειλερ να ειναι πιο σέιφ, φλατ και φαμιλυ φρεντλυ, ρισκαρει και δινει αυτο που γουσταρει και τιποτα λιγοτερο. γελασα πολυ οταν ειδα το γουρουνι να τρωει τα ξερατούλια, κι αυτους τους πρηστς να αυτομαστιγωνονται, ενω στο φοντο συνεβαινε σεχ. θα παιξει ωλ ιν ο σβεν και πολυ καλα θα κανει. συμβιβασμος μηδεν. μακαρι να βγει το κειμ οπως το φανταζεται, αυτο μονο. τα υπολοιπα δεν τον πολυενδιαφερουν, νομιζω.

ε, ενταξει και καπου στην γωνιτσα του καμενου εγκεφαλου μου υπαρχει η μηδενικη σε ποσοστα σχεδον ελπιδα να τολμησει κατι σε ισομετρικ ρηαλ ταιμ ή θερντ περσον αξο αρπιτζι ανοιχτου κοσμου, περιπου οπως το divinity II ας πουμε. οι πιθανοτητες δεν ειναι μαζι μου, αλλά οσο τραβαμε ανασα, ελπιζωμε.

Έχουν προσλάβει αρκετούς πρώην devs από τη CDPR πάντως στο παράρτημα της Βαρσοβίας. Για να δούμε...

Last edited:
δεν θα ησυχάσει μέχρι να φτιάξει το απόλυτο RPG
1) Νόμιζα ότι είναι το BG3.
2) Κρίμα που δεν έχει ασπρομάλλη πρωταγωνιστή.
3) 2 θαμώνες του φόρουμ θα ήταν αντίθετοι με αυτό.
4) Kurwa!
5) Λήξε διάλογο.

Εχει κανεις να προτεινει κανα αξιολογο βιντεο (η playlist απο βιντεο) με loredump απο το franchise των divinity σειρων που να μην ειναι αρπα-κολα AI slop;
Εχοντας παιξει τα divine divinity και beyond sin πριν καμια 15αρια χρονια αλλα και τα original sin 1+2 δε θυμαμαι σχεδον τιποτα.

Ισως φταιει που δεν ακουμπησα αυτα με τους δρακους (βλεπω dragon commander/draconis/dracaris παπαραρις)

Το Divinity είναι κάτι σαν "reboot" και σηκουελ του Original Sin 2. Τα Ντραγκονις, Divinity 2 και πως το διάτανο λέγονται, θα λειτουργούν ως μικρές αναφορές στους χαρντκορ φανς και τίποτες περισσότερο.

Οπότε Original Sin, Original Sin 2 και είσαι καλυμμένος.

Τι να θυμάσαι ρε μαν; Τα Divine Divinity και Beyond Divinity κυρίως ήταν το charm και το vibe του κόσμου (παραμυθένιο, high fantasy με κάποιες πιο dark νότες εδώ κι εκεί) και το ότι είχαν πιο έντονο rpg στοιχείο από άλλα diabloειδή, όχι το στόρυ και οι χαρακτήρες.

Μπορούν να στο επιβεβαιώσουν όσοι γνώρισαν τη Λόρεαλ πριν το 2014 (για τους μετά δεν είμαι σίγουρος αν μπίντζαραν ή έπαιξαν).

Οκ, σεβαστες οι αποψεις σας αλλα δε ζητησα λογους για να μη τσεκαρω το lore

O mortismal εψαξα και ειδα πως εχει μια playlist που με καλυπτει, ειδα πως εχει lore βιντεο για ολα τα παιχνιδια.

Δεν την εχω τσεκαρει, ελπιζω να ειναι αξιολογη.

...https://youtube.com/playlist?list=PL8LVeoHzXqxDToRHCrwG3WmkzteECntf6&si=sdNpRnJRscSYKqHw

Γαμιεται το video embed και σου βγαζει μονο το πρωτο βιντεο, ενω θελω να μοιραστω τη σελιδα με τη playlist που εχει ολα τα βιντεο. Βγαλτε τις ... copyαροντας το url

Ισως φταιει που δεν ακουμπησα αυτα με τους δρακους
Να τα ακουμπήσεις, τουλάχιστον το Ego Draconis. Έχει ψιλοτζανκ (και θα δεις ακόμα λιγότερο αν παίξεις μάγο ή τοξότη) αλλά exploration μετράει άσχημα.

υπαρχει ανθρωπος σε αυτο το φορουμ που δεν εχει δει τα divine divinity/beyond divinity? ΟΙΜΕ ΠΑΩ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΩ

Όσοι δε ξέρανε τη Larian πριν από το 2014...

Το σύστημα μάχης του Divinity Original Sin 2 ήταν το απόλυτο για μένα σε turn based. To Baldur's Gate 3 είχε προφανώς άλλη αύρα αλλά οι DnD κανόνες κούραζαν κάπου και έκαναν τη ποικιλία από moves και spells αχρείαστη. Ευελπιστώ ότι το Divinity θα παντρέψει κάποια πράγματα και θα προσθέσει άλλα καθώς θα υπάρχει πλέον απόλυτη δημιουργική ελευθερία και έχω εμπιστοσύνη στη Larian.

Κρυφό μου όνειρο βέβαια είναι κάποτε να πάρει τα δικαιώματα της σειράς Dragon Age και να μας δώσει το παιχνίδι που αξίζει στη σειρά και σε όλους εμάς.

Προσωπικά μόνο το Divinity II/Dragon Knight Saga έχω παίξει. Μια χαρά πέρασα αλλά δεν μπορώ να πω ότι με φαγούρισε να μάθω όλο το lore της σειράς. Κρίνοντας κι από τον μονολεκτικό τίτλο (ίσως αποδειχθεί προσωρινός βέβαια) πάνε για soft reboot ή έστω για το απόλυτο εισαγωγικό game που θα μπάσει νέο κόσμο στη σειρά. Μένει να δούμε και τι σύστημα μάχης/προοπτικής έχουν επιλέξει.

Εχει κανεις να προτεινει κανα αξιολογο βιντεο (η playlist απο βιντεο) με loredump απο το franchise των divinity σειρων που να μην ειναι αρπα-κολα AI slop;
Εχοντας παιξει τα divine divinity και beyond sin πριν καμια 15αρια χρονια αλλα και τα original sin 1+2 δε θυμαμαι σχεδον τιποτα.

Ισως φταιει που δεν ακουμπησα αυτα με τους δρακους (βλεπω dragon commander/draconis/dracaris παπαραρις)

παλιότερα έκανε καμπόσα βίδεο ο μορτίσμαλ για divinity lore, τσέκαρέ τα σε κάποια φάση.

α τα βρήκες ήδη, οκ, σόρρυ δεν το είδα.

Back