το τρειλερ ΓΆΜΗΚΕ, απλα και ξεκαθαρα. προφανως ακομα κανείς δεν ξερει ποια θα ειναι η γκειμπλει κατευθυνση του κειμ, αφου η λεξη ντιβινιτυ υπαρχει σε καθε παιγνιδι της λαριαν (καλα, εκτος απ το bg3, εννοειται) απ το ξεκινημα. ακομα και στο στρατεγκυ ντραγκο κομαντε η επισημη ονομασια ειναι divinity: dragon commander. και γι αυτο θεωρω επιλεξανε την μονολεκτικη (προς το παρον) ονομασια. για να κρατησουν λιγο ακομα το "μυστηριο".
παντως για να λεει ο σβεν οτι αυτο ειναι το παιγνιδι που ηθελε να φτιαξει απο παντα, προφανως οι πιθανοτητες ειναι για παρτυ μπειζντ τερν μπέι αρπιγκί. το εχει πει σε απειρες συνεντευξεις οτι αν ειχε την δυνατοτητα απ την αρχη να περναει το δικο του, ακομα και το ντιβαι ντιβινιτυ θα ηταν τερν μπειζντ. οπότε γειασάν του μαγκα. δεν ειμαι φιλος με το συστημα αυτο, αλλά ειμαι συγκινημενος και ευτυχης που αυτος ο τυπος θα κανει επιτελους τ ονειρο του πραγματικοτητα. το αξιζει πιο πολυ απ τον καθενα.
επισης μ αρεσει που ανεξαρτητα απ το οτι ειναι πια το αγαπημενο παιδι των κριτικων, των γιουτιουμπερς και του κοινου και θα μπορουσε το τρειλερ να ειναι πιο σέιφ, φλατ και φαμιλυ φρεντλυ, ρισκαρει και δινει αυτο που γουσταρει και τιποτα λιγοτερο. γελασα πολυ οταν ειδα το γουρουνι να τρωει τα ξερατούλια, κι αυτους τους πρηστς να αυτομαστιγωνονται, ενω στο φοντο συνεβαινε σεχ. θα παιξει ωλ ιν ο σβεν και πολυ καλα θα κανει. συμβιβασμος μηδεν. μακαρι να βγει το κειμ οπως το φανταζεται, αυτο μονο. τα υπολοιπα δεν τον πολυενδιαφερουν, νομιζω.
ε, ενταξει και καπου στην γωνιτσα του καμενου εγκεφαλου μου υπαρχει η μηδενικη σε ποσοστα σχεδον ελπιδα να τολμησει κατι σε ισομετρικ ρηαλ ταιμ ή θερντ περσον αξο αρπιτζι ανοιχτου κοσμου, περιπου οπως το divinity II ας πουμε. οι πιθανοτητες δεν ειναι μαζι μου, αλλά οσο τραβαμε ανασα, ελπιζωμε.