Achievement whores

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν ξέρω αν έχω ξαναποστάρει ποτέ εδώ (η πλατίνα σε παιχνίδια της TellTale δεν είναι και τόσο εντυπωσιακή, εδώ που τα λέμε) αλλά από χθες καμαρώνω σαν γύφτικο σκεπάρνι 😁

Attachments

• IMG_20251031_114134.jpg
    IMG_20251031_114134.jpg
    85.7 KB · Views: 19
Δεν ξέρω αν έχω το χρόνο και την υπομονή να το έπιανα σερί έτσι (το έβαλα 2η φορά ίσα για να ξεκλειδώσω μερικά achievements ακόμα και να δω ένα διαφορετικό φινάλε - τα άλλα στο YT), ίσως μελλοντικά τα άλλα plays. Respect, πάντως.

Αν δεν με είχε πιάσει και εμένα να το παίξω στο lost in the fog στη μάχη, δεν θα το πάλευα 3η φορά σερή. Στην δεύτερη φορά σίγουρα μπορείς να ξεκλειδώσεις το UFO ending καθώς και δύο τέλη αν αποφασίσεις να κάνεις Purify το σπαθί ή όχι. Απλώς δυστυχώς δεν το κάνεις στο πολύ τέλος, οπότε έχει λίγο gameplay μέχρι να φτάσεις final boss.

Screenshot 2025-12-09 005924.png

Είπα μετά το Silent hill να το ρίξω στο "cute " horror. Ξεκινάει το παιχνίδι. My dog died yesterday. I cried a lot..... Μετά από 3 λεπτά την βλέπεις να κρεμιέται. 12 Χρονών.
Μάλιστα..... Καλά θα πάει αυτό.....

:journal:

Capture.jpg

Achievement whore!

Αν παίξεις με script manager, είσαι οκ αλλά είναι κλεψιά.

Αν βάλεις Mods απενεργοποιούνται τα achievements ;

Δεν έχω ιδέα, λογικά ναι, αλλά σίγουρα θα υπάρχει κάποιο mod που τα ενεργοποιεί και πάλι

Back