Achievement whores

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Νταμπλποσταδόρες γιατί το αξίζει.

0614_ForzaHorizon5.jpg

Καταπληκτικό παιχνίδι, χαλάλι που μερικά achs μπορούν να ασπρίσουν τα μαλλιά σου. Ήρθε πάντως πλέον η ώρα να κρεμάσω τα αγωνιστικά γάντια μου, τουλάχιστον μέχρι το Forza Horizon 6.

1713619465739.png
Το έκανα άλλη μια φορά στο PS3 γιατί ζήλεψα που είδα τον Μάκη Δεστούνη από το joysticksgr να το πλατινιάζει πάλι. Θα το ξανακάνω άνετα σε Switch/Ps5 στο μέλλον:p

Είδα το βίντεο που είχε βάλει ο @Adhan πριν λίγες μέρες. Θεωρείτε ότι Ούντινε εκεί καλύτερο από το Hollow Knight (αν έχετε ασχοληθεί και με τα δύο)?

Hollow Knight δεν έχω παίξει (κάποια στιγμή θα παιχτεί) αλλά το Salt & Sanctuary είναι ίδιο το Dark Souls με κάποια δικά του χαρακτηριστικά όπως τα Factions κ κάποια platforming στοιχεία, κυρίως στο τελευταίο πέμπτο του game.

.Θεωρείτε ότι Ούντινε εκεί καλύτερο
Σκόιλ ελικηκού ;

Damn mobile autocorrect. Το αφήνω για το comedy effect.

gggggg.JPG

Ωραίο ήταν κ το Dusk, κλασσικό boomer shooter με τα όλα του. Τα bosses κάπως αδύναμα θα έλεγα, μόνον 2 μου άρεσαν ένας εκ των οποίων απλά κλαίω ακόμη με το voice acting

Εχει κ τους Sodomades του HL1
20240622141825_1.jpg

1726432705412.png
Tα Chalice Dungeons μεγάλο overburn θα έλεγα και πολύ anticlimatic και κουραστικά σε σχέση με το εξαιρετικό main game και το DLC. Moυ πήρε 97 ώρες να τα κάνω όλα σε 1 playthrough. Kανονικά θέλει 3 playthrough για να δεις τα τρία διαφορετικά φινάλε. Παιχνιδάρα πάντως, ο ντόρος σωστός γι'αυτό. Μακάρι να γίνει remake/remaster άμεσα και να δούμε και 2ο μέρος.

IMG_20241013_204506.jpg
Χωρίς να το καταλάβω είχα βρεθεί να έχω κάνει τα 12/17 οπότε ήταν μονόδρομος η πλατίνα σήμερα. Σε μερικά από αυτά χρειαζόταν δύο χειριστήρια για να βγουν σχετικά εύκολα. Το The wall με παιδεψε περισσότερο γιατί έπρεπε με την αμυνόμενη ομάδα στην εκτέλεση του φάουλ να μπλοκάρεις τη μπάλα 5 φορές στο ματς με κάποιον που δεν ήταν στο τοίχος. Πάλι καλά που δεν ήθελε τον ίδιο παίχτη γιατί θα ήταν σχιζοφρένεια. Το The Sniper ήθελε απευθείας φάουλ από πολύ μακριά. Πατώντας LB+ R3 μπορούσες να μετακινήσεις τον τερματοφύλακα μακριά με το δεύτερο χειριστήριο οπότε EZ. Τα υπόλοιπα βγήκαν εύκολα παίζοντας

Last edited:
Καλό ήτανν το οχηματάκι, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Περίμενα να μπορείς να του κάνειςτίποτα upgrades ή περισσότερο customization από μόνο βάψιμο, αλλά βοηθάει πολύ στην εξερεύνηση, γιατί επιτέλους μπορείς να προχωράς γρήγορα και να μην σου παίρνει αιώνες.

Screenshot_2024-11-20-01-36-23-223_com.scee.psxandroid.jpg
Πάει και αυτό!
Από τις δυσκολότερες πλατίνες που έχω βγάλει αναμφίβολα, με το δυσκολότερο NG+ που έχω δει σε παιχνίδι. Το ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο από το PS3 πάντως ειδικά γιατί έπαιξα αρκετά coop/pvp κάτι που στο ps3 δεν έκανα καθόλου επειδή είχαν κλείσει οι servers όταν πήρα τη κονσόλα. Το κοντέρ σταμάτησε στα 4 playthrough και τις 115 ώρες. Ίσως ξαναπαίξω NG++++ όταν θέλησω να το θυμηθώ στο μέλλον. Μακάρι να δούμε και στο PC!

Καλό ήτανν το οχηματάκι, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Περίμενα να μπορείς να του κάνειςτίποτα upgrades ή περισσότερο customization από μόνο βάψιμο, αλλά βοηθάει πολύ στην εξερεύνηση, γιατί επιτέλους μπορείς να προχωράς γρήγορα και να μην σου παίρνει αιώνες.
Στο Mass Effect 1, game του 2007, το οχηματάκι ήταν μέσα στο πακέτο day one....

BA-DUM-TSSS!

Forgive me Father 1 - κθουλικό boomer shooter με πολύ αίμα κ metal breakdowns. Είμαι θαρώ προς το τέλος αλλά θα κάνω και 2ο run με τον 2ο χαρακτήρα.
8/10
kopko.JPG

Δυστηχώς λόγω συστήματος δε το ευχαριστήθηκα όσο ήθελα. Πολλά fps drops παρόλο που τα έχω όλα στο Low κ με χαμηλή ανάλυση κ ειδικά στα τελευταία levels.

Διάολε. Ολο λέω θα πάρω desktop κ όλο αναβολή πέρνει.

Screenshot 2025-01-22 194333.png
Σφηνάκι, μιας και μου πήρε λίγο παραπάνω από 3 ώρες για 2 gameplay, αλλά παραδόξως δεν ήταν κακό. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να εξετάζεις κούκλες για το αν ειναι ελλαττωματικές ή όχι, αλλά προφανώς μετά από λίγο ξεκινάνε τα περίεργα. Θα μπορούσε το τέλος να ήταν πολύ καλύτερο.

View attachment 8459
Πάει και αυτό!
Από τις δυσκολότερες πλατίνες που έχω βγάλει αναμφίβολα, με το δυσκολότερο NG+ που έχω δει σε παιχνίδι. Το ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο από το PS3 πάντως ειδικά γιατί έπαιξα αρκετά coop/pvp κάτι που στο ps3 δεν έκανα καθόλου επειδή είχαν κλείσει οι servers όταν πήρα τη κονσόλα. Το κοντέρ σταμάτησε στα 4 playthrough και τις 115 ώρες. Ίσως ξαναπαίξω NG++++ όταν θέλησω να το θυμηθώ στο μέλλον. Μακάρι να δούμε και στο PC!
Δύσκολο αλλά ευχάριστο, το ng+ είναι όντως φωτιά, στον 4 γύρο το έχω και εγώ και αν εξαιρέσεις κάτι μαγείες που βοηθάνε πολύ είναι σαν να παίζω πρώτη φορά.

Back