Great0ldOne
Kraken
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Σκόιλ ελικηκού ;.Θεωρείτε ότι Ούντινε εκεί καλύτερο
Στο Mass Effect 1, game του 2007, το οχηματάκι ήταν μέσα στο πακέτο day one....Καλό ήτανν το οχηματάκι, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Περίμενα να μπορείς να του κάνειςτίποτα upgrades ή περισσότερο customization από μόνο βάψιμο, αλλά βοηθάει πολύ στην εξερεύνηση, γιατί επιτέλους μπορείς να προχωράς γρήγορα και να μην σου παίρνει αιώνες.
Forgive me Father 1 - κθουλικό boomer shooter με πολύ αίμα κ metal breakdowns. Είμαι θαρώ προς το τέλος αλλά θα κάνω και 2ο run με τον 2ο χαρακτήρα.
8/10
Δύσκολο αλλά ευχάριστο, το ng+ είναι όντως φωτιά, στον 4 γύρο το έχω και εγώ και αν εξαιρέσεις κάτι μαγείες που βοηθάνε πολύ είναι σαν να παίζω πρώτη φορά.View attachment 8459
Πάει και αυτό!
Από τις δυσκολότερες πλατίνες που έχω βγάλει αναμφίβολα, με το δυσκολότερο NG+ που έχω δει σε παιχνίδι. Το ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο από το PS3 πάντως ειδικά γιατί έπαιξα αρκετά coop/pvp κάτι που στο ps3 δεν έκανα καθόλου επειδή είχαν κλείσει οι servers όταν πήρα τη κονσόλα. Το κοντέρ σταμάτησε στα 4 playthrough και τις 115 ώρες. Ίσως ξαναπαίξω NG++++ όταν θέλησω να το θυμηθώ στο μέλλον. Μακάρι να δούμε και στο PC!