By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Έχουμε πει πόσο γαμάτο είναι το The Pitt;
Είδε άραγε κανένας το Starfleet Academy να μας πει εντυπώσεις; Είδα πριν από δύο βδομάδες ένα κλιπ που κυκλοφόρησαν και φυσικά δεν ασχολήθηκα.
Το κλιπ, αν κανένας έχει περιέργεια να δει πώς βιάζεται το πτώμα του Star Trek:

Είδε άραγε κανένας το Starfleet Academy να μας πει εντυπώσεις; Είδα πριν από δύο βδομάδες ένα κλιπ που κυκλοφόρησαν και φυσικά δεν ασχολήθηκα.
Το κλιπ, αν κανένας έχει περιέργεια να δει πώς βιάζεται το πτώμα του Star Trek:
Το Strange New Worlds; Είχα δει την πρώτη σαιζόν, δεν με χάλασε κάτι αλλά μου φάνηκε πολύ light και παρόμοιο με το TNG. Καταλαβαίνω ότι πολλοί το είχαν ανάγκη αλλά προτιμώ να δω κάτι στο πνεύμα του DS9.το Brave New Worlds είνια καλό
woke χτυποκάρδια στα διαστημικά θρανία;
Η πλάκα είναι ότι το Star Trek ακόμα και το πρώτο του '60 μια χαρά inclusive ήταν. Βασιζόταν σ' έναν κόσμο όπου στη Γη υπήρχε μια συλλογική κυβέρνηση και τα σύνορα και τα χρήματα είχαν καταργηθεί. Στις ΗΠΑ του '60 σε μια σειρά είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο η Uhura η οποία ήταν μαύρη, ο Hikaru Sulu ο οποίο ήταν Ασιάτης κι ο Pavel Chekov ο οποίος ήταν Ρώσσος. Ρώσσος, στις ΗΠΑ του '60 ξανά-λέω.woke χτυποκάρδια στα διαστημικά θρανία;
Μας δουλεύουν; Είμαι χοντρός, δεν θέλω να είμαι κακός με άλλα χοντρά άτομα, αλλά είναι στρατιωτική σχολή FFS, νιώστε λίγο εκεί στο hollywood. Επίσης στο τέλειο μέλλον του Startrek προβλήματα όπως η παχυσαρκία έχουν υποτίθεται εξαλειφθεί.
Τι άλλο θα δούμε; Έχει κανείς ζάκχαρο και χαλασμένα δόντια; έτσι για το inclusiveness της υπόθεσης; Ακόμα και ο Τζόρντι είδε τελικά με την τεχνολογία του Startrek.
Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ!Η πλάκα είναι ότι το Star Trek ακόμα και το πρώτο του '60 μια χαρά inclusive ήταν. Βασιζόταν σ' έναν κόσμο όπου στη Γη υπήρχε μια συλλογική κυβέρνηση και τα σύνορα και τα χρήματα είχαν καταργηθεί. Στις ΗΠΑ του '60 σε μια σειρά είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο η Uhura η οποία ήταν μαύρη, ο Hikaru Sulu ο οποίο ήταν Ασιάτης κι ο Pavel Chekov ο οποίος ήταν Ρώσσος. Ρώσσος, στις ΗΠΑ του '60 ξανά-λέω.
Είχα κάποια θέματα με το pace και εκείνο το απάλευτο επεισόδιο με το trek του Παραγουανού. Και με την Carol που είναι τέρμα Karen. Δεν το βλέπω να γίνεται εμπορική επιτυχία γιατί είναι ιδιαίτερα ιδιόμορφη σαν σειρά. Πάντως, μια περιέργεια για το που θα πάει το πράγμα την έχω.Τελείωνοντας το Plur1bus, δεν μπορούσα παρά να μειδιάσω με την φούσκα της Ιντερνετικής υστερίας γύρω του. Αν πιστέψει κανείς τα γραφόμενα των 'μεγάλων και έγκριτων' ιστοσελίδων, ο Γκίλιγκαν παρέδωσε τη Δευτέρα Παρουσία της επιστημονικής φαντασίας, η Άπλ κονόμησε ένα τρις μόνο από τη σειρά και λοιπές ιστορίες για αγρίους.
Κόνσεπτ επεισοδίου X Files είναι, βουτηγμένο στην αισθητική του Γκίλιγκαν, που αν είχε κυκλοφορήσει τη δεκαετία του '90 θα ήταν ένα 'ενδιαφέρον περίεργο' από εκείνα που έπαιζε για μια σαιζόν το Στάρ κι αναρωτιόσουν αν τα είδε ποτέ κανένας άλλος εκτός από σένα. Έχει τα δυνατά του σημεία, αλλά αλήθεια τώρα Κάρολ, γκέτ γουίθ δε πρόγκραμ γαμώτο.