By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!όταν δώσει ο Τιμ ή πέσει στα 15€ με όλα τα DLC, αν το σηκώνει το εργαλείο δηλαδή.Βέβαια, μπυθουλαίος πτωχοχωριάτης, πού να νιώσει από ποιοτικό τσαντιλίκι Βοημίας;!
Έχουμε φτάσει να μην ξέρουμε τι έχουμεΌταν έδινε το πρώτο KCο Τίμαρος, αγρόν ηγοράζατε κύριέ μου;
ΑΥΤΟ είναι το λαρτζιλίκι του Τίμαρού μας και κάποια ζώα ακόμα 'περιμένουν το Στήμ'.
#ΜόνοΤιμ #EGSLife
Kάνανε καλό optimization, δηλαδή και ο σρέντε να μην είσαι πιστεύω τρέχει όμορφα.όταν δώσει ο Τιμ ή πέσει στα 15€ με όλα τα DLC, αν το σηκώνει το εργαλείο δηλαδή.
ΑΥΤΟ είναι το λαρτζιλίκι του Τίμαρού μας και κάποια ζώα ακόμα 'περιμένουν το Στήμ'.
#ΜόνοΤιμ #EGSLife
Εκεί το έχω αφήσει και εγώ. Αλλά έχω βγάλει μερικές πίστες . το έπιασα αμέσως μετά το Doom 3 που δεν το είχα παίξει. Έτσι για το χαλαρό. Εκεί σταμάτησε να είναι χαλαρό !Ξεκίνησα χθες το τελευταίο Ep4 του Doom 1, μλκ... τσο και λο. Roguelike πριν τα roguelikes. Όλα τα άλλα στο Hurt me Plenty τα έβγαζα άνετα, σε αυτό με βίασαν με το καλημέρα, ούτε health, ούτε ammo, μόνο δαίμονες με το κιλό, κατευθείαν στα βαθιά.
Το κατάφερα το άτιμο!Εκεί το έχω αφήσει και εγώ. Αλλά έχω βγάλει μερικές πίστες . το έπιασα αμέσως μετά το Doom 3 που δεν το είχα παίξει. Έτσι για το χαλαρό. Εκεί σταμάτησε να είναι χαλαρό !
Τους πονά η λαρζές του Ηγέτη.Πάνω σε αυτό το θέμα έχει ξεκινήσει ένα beefάκι μεταξύ του Τίμαρου και ενός στελέχους της Larian:
![]()
In response to Epic CEO Tim Sweeney waging war on Steam, Larian's publishing lead says, 'Giving everyone everything for free might bump numbers but doesn't create a viable storefront'
"This altruistic pro-developer talk doesn't sit well".www.pcgamer.com
Για εμένα το καλύτερο Darksiders. Μου άρεσε βέβαια και το πρώτο απλά το 2 μου άρεσε περισσότερο. Κάποτε πρέπει να παίξω και το 3Darksiders 2, 4 dungeons μετά και στο 9ο level πλέον, μπορώ να πω ότι είναι συμπαγές σύνολο. Διατηρεί τη zelda-like νοοτροπία του προηγούμενου σχεδόν ανέπαφη αλλά τη μπολιάζει με χρωματιστό loot και leveling από hack 'n slash, που το κάνουν πιο πικάντικο.
Foolish Mortals: Καμιά ωρίτσα έχω παίξει, μικρό διάστημα για μεγάλα λόγια αλλά δεν μου έχει κάνει κλικ (χουχου) ακόμη. Το κείμενο είναι χαριτωμένο, όπως και οι ερμηνείες, αλλά το εικαστικό βρίσκεται πολυυυύ μακριά απ'τα γούστα μου (ειδικά εν κινήσει). Μην αφήσετε τα screenshots να σας ξεγελάσουν και περιμένετε το επόμενο Broken Sword ή Curse of Monkey Island (ξεκάθαρες επιρροές των δημιουργών, ειδικά το δεύτερο). Δεν το ξεγράφω ακόμα, έχει το ενδιαφέρον του, αλλά ήλπιζα να με κερδίσει από την πρώτη οθόνη.