Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εν τω μεταξύ λίγο καιρό πριν την πανδημία είχε σκάσει η είδηση για ατύχημα σε κάποιο εργαστήριο, η οποία είδηση μετά χάθηκε από προσώπου γης και αν το ανέφερες σε ονομάτιζαν ψεκ.
Κι ν δεν έχω κάποιο φέηκ μέμορυ, το είχα γράψει κι εδώ μέσα.

Αυτή ήταν εξαρχής η πιο αληθοφανής από τις διάφορες θεωρίες που κυκλοφορούσαν. Το σενάριο να ξεκίνησε πανδημία από την νυχτερίδα ήταν λίγο ακραίο.

LETS
FUCKIN
GO

humans can become infected through direct contact with infected bats or other animals, or by consuming food contaminated with bat saliva, urine or faeces.

Η ερωτηση "τι σκατα τρωνε στην Ινδια" μολις απαντηθηκε.

Εδώ δε μπορούν να κάνουν contain τα κακά τους, τον ιό θα σταματήσουν;

Άρα αρκεί να μην φάμε νυχτερίδες, εξωτικά φρούτα ή Ινδούς που έχουν καταλανώσει τα προηγούμενα (αρκετά kinder έκπληξη το τελευταίο) και όλα θα πάνε καλά, right guys...?

LETS
FUCKIN
GO

40-75% θνησιμότητα. Εαν γίνει πανδημία και φτάσει Ελλάδα, που το απεύχομαι, θα εξαφανιστούμε σαν έθνος εαν κρίνω απο το τι κάναμε με τον covid.

40-75% θνησιμότητα.
Στην Ινδια, με το εκει συστημα υγειας και τους εκει κανονες υγειινης. Οπως εγραψε και @Adhan, οι ανθρωποι εχεζαν και χεζουν κυριολεκτικα οπου θελουν.

Ρε φίλε οκ διάσημη σούπα λέει στο Παλάου, όπου κι αν είναι αυτό, φαντάζομαι κάπου ανατολικά της Αμερικής, αν και δυτικά πιο κοντά θα βγαίνει. Και η νυχτερίδα είναι ολόκληρη μέσα στο πιάτο όπως τη γέννησε η μάνα της με το τρίχωμα, τα μπαλάκια της, όλα. Συμπαθητικός τυπάκος, να ζήσουμε να τον θυμόμαστε.

🙃Δεν το κατάλαβα
Το λεει ξεκαθαρα, "πως θα απαλαγουμε απο του φτωχους στο συνολο τους".

Τι αλλο εκτος απο παγκοσμιο προγραμμα εθελουσιας με τρελες αποδοχες ωστε να γινουμε ολοι πλουσιοι; :p

Τωρα εσυ θα σκεφτεσαι θεωριες για απελευθερωση θανατηφορων ιων και τετοια ε;

Δεν ήμουν σίγουρος αν εννοούσες αυτό ή αν σου έβγαλε κάτι το κυβερνητικό σάιτ της πιο πολύ ελευθερότερης χώρας του κόσμου.

Επί του θέματος, δεν ξέρουμε σε τι αναφέρονται τα καλόπαιδα, οπότε να ξεκαθαρίσω την θέση μου ότι δεν το συνδέω με τον COVID 19. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να μην κάνω την συσχέτιση στο μυαλό μου με την κάψα που είχε ο Βασιλάκης εκείνη την περίοδο και γενικότερα την εμπλοκή του με τον WHO.
Επίσης, δεν μπορώ να μην σταθώ καχύποπτα απέναντι σε οτιδήποτε παρόμοιο στο μέλλον, ειδικά όταν η ΑΙ φτάσει πράγματι στο σημείο όπου θα μπορεί να αντικαταστήσει ορισμένους επαγγελματίες.

Είμαστε σε επιφυλακή εδώ και 2 μέρες, ήτοι ξύσιμο καράφλας και έχω βρει πολύ ψωμί εκεί μέσα. Σε σημείο που με κάνει να αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να ζωσθω με εκρηκτικά ή να γίνω ερημίτης.
Επίσης, έχω παρατηρήσει μια ασυνέχεια μεταξύ του τρόπου που είναι γραμμένα τα μεηλ. Λες και ο Τζέφρι βαριέται να γράψει ώρες ώρες. Όπως επίσης και περίεργα timestamps, τα οποία μάλλον είναι προϊόν μαγειρέματος.

ΧΟΥΝΤΟΪΟΣ

Ο πρόεδρος της εταιρείας λοιμώξεων είπε πως δεν υπάρχει πιθανότητα πανδημίας άρα έχουμε πεθάνει ήδη όλοι.

ΧΟΥΝΤΟΪΟΣ

Ο πρόεδρος της εταιρείας λοιμώξεων είπε πως δεν υπάρχει πιθανότητα πανδημίας άρα έχουμε πεθάνει ήδη όλοι.
Παιζει να κινδυνεψα περισσοτερο απο το συντακτικο και το υφος γραφης του αρθρου τα οποια ηταν κατι αναμεσα σε παραγοντα Πανσεραϊκου και AI μεταφραση Temu ad στο youtube.

Παιζει να κινδυνεψα περισσοτερο απο το συντακτικο και το υφος γραφης του αρθρου τα οποια ηταν κατι αναμεσα σε παραγοντα Πανσεραϊκου και AI μεταφραση Temu ad στο youtube.
Το newsit νομίζω έχει καιρό που κάνει AI text generation, παίζει να είναι από τα πρώτα, και αυτό δε το λέω για καλό 😅

Back