Που σκορπάτε αλόγιστα τα λεφτά σας; (Ποιο game αγοράσατε πρόσφατα;)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πού σκόρπισα τα λεφτά μου;
Πρώτη αγορά για το 2026, σχετικά δυνατή, ήταν τα εξής:
Πιεσόμετρο
Οξύμετρο
Μετρητής σακχάρου

Έχω κάτι συμπτώματα της ηλικίας, ελπίζω να μην έχω και τις παθήσεις.

Α ναι, έβαλα και γυαλιά. Πώς το λέει ο Καζαντζίδης; Το τελευταίο βράδυ μου απόψε το περνάω.

Last edited:
Την πίεση καλό είναι να τη μετράς 3χ μέρα και μετά από κάνα έξι μήνες πάνε σε καρδιολόγο, δείξε του τις τιμές και ζήτα να κάνεις υπέρηχο καρδιάς μήπως και βρεθεί καποια υπερτροφία και ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα για τυχόν abnormalities του ρυθμού. Στις αιματολογικές που θα γράψει σίγουρα, ζητά του και μία HbA1c (δείχνει την μέση τιμή ζαχάρου τους τελευταίους 3 μήνες.

Διατροφή, μείωση τα ξιδια, κάπνισμα τέλος και περιορισμός του στρες (αν γίνεται). 50€.

Postal 4
Postal Brain Damaged
Watchmen: The End is Nigh 1 & 2

Δεν είχα ιδέα πως είχαν παιχνίδια οι Watchmen εν τω μεταξύ 🤔

Τσίμπησα το Fable 3 για το Χ1 στα 6,50€ απο το οφισιαλ στορ της μικροαπαλής. Είχε και κάποια αδιάφορα κοζμετικς ντιελσι δωρεαν πακετο, ανεπαίσθητου μεγέθους, οπότε τα κατέβασα και αυτά. Ήλπιζα να είχαν μείνει κρατημένα τα saves από την εποχή του 360, αλλά φευ, οπότε έκανα ενα νιου γκέιμ να θυμηθώ τα παλιά. Παιχνίδαρος μπάιδεγουέι, η προσμονή για το νέο κεφάλαιο είναι στα ύψη.

Στις γιορτές σχεδίαζα να ξαναπιάσω Mass Effect αλλά σε μιά στιγμή παραφροσύνης και γενναίας έκπτωσης πήρα τα Tomb Raider I-III remastered, IV-VI remastered και τα τρία τελευταία. Οπότε ξεκίνησα δειλά δειλά την πρώτη τριλογία για να θυμηθώ και τα νιάτα μου, χρόνος δεν υπάρχει πολύς αλλά είμαι μια πίστα πριν τελειώσω το III. Τα I & III τα έβγαλα με πολύ υπομονή αλλά στο II χρειάστηκα σε 3 σημεία οδηγό για το που πάω ποιός είμαι που βρίσκομαι. Κόστος 28 ευρώ.

Χθες, την ώρα που είχα κολλήσει σε μιά ουρά χτύπησα το Dino Crisis Bundle στα 8 κ κάτι ψιλά.

Και επειδή ζήλεψα απο όλα τα Lego που πήρα στα ανήψια, αποφάσισα να πάρω ένα για ένα μεγαλύτερο παιδί (εμένα), Οι τιμές των αυθεντικών ήταν απαγορευτικές οπότε πήρα ένα fake lego batman tumbler από Aliexpress στα 100 ευρώ. Το αυθεντικό έχει 270. Το περιμένω να έρθει στην ζεστή αγκαλιά μου απο μέρα σε μέρα.

Και επειδή ζήλεψα απο όλα τα Lego που πήρα στα ανήψια, αποφάσισα να πάρω ένα για ένα μεγαλύτερο παιδί (εμένα), Οι τιμές των αυθεντικών ήταν απαγορευτικές οπότε πήρα ένα fake lego batman tumbler από Aliexpress στα 100 ευρώ. Το αυθεντικό έχει 270. Το περιμένω να έρθει στην ζεστή αγκαλιά μου απο μέρα σε μέρα.
ΉΡΘΕ!!!

Κρομ θέλοντος και τα 2049 ξεχωριστά κομμάτια θα είναι μέσα.

Πολλά διαφορετικά σακουλάκια και ένα πολύ ωραίο manual.

Θα ενημερώσω για την ποιότητα και το τελικό αποτέλεσμα.

ΉΡΘΕ!!!

Κρομ θέλοντος και τα 2049 ξεχωριστά κομμάτια θα είναι μέσα.

Πολλά διαφορετικά σακουλάκια και ένα πολύ ωραίο manual.

Θα ενημερώσω για την ποιότητα και το τελικό αποτέλεσμα.
Το δέμα τι μας το δείχνεις ρε; το κουτί δείξε :p

Το δείχνω για να ξέρει όποιος ενδιαφέρεται να παραγγείλει πως θα του έρθει. Σε αυτόν τον τομέα οι Κινέζοι είναι αλλοπρόσαλλοι. Παρήγγειλα μπόλικα πράγματα. Ένα εύθραυστο εκπαιδευτικό ηλεκτρονικό κιτ το έστειλαν σε ένα απλό σακουλάκι. Ένα μαγνητικό tray για βίδες που δείχνει αλεξίσφαιρο μου το έβαλαν σε ένα εντυπωσιακό bubble wrap. Το fake lego άνηκε στην πρώτη περίπτωση, δείχνει να ήρθε καλά, θα το ανοίξω πλήρως στο σπίτι.

Βάζω και ένα βίντεο ενός τύπου που με έπεισε να δώσω τα λεφτά.

(στα 7:28 το μυστικό των επιτυχημένων γάμων)

Με όλους αυτούς τους 3d εκτυπωτές, θα περίμενε κανείς οι τιμές να πέσουν αρκετά χαμηλά

Με όλους αυτούς τους 3d εκτυπωτές, θα περίμενε κανείς οι τιμές να πέσουν αρκετά χαμηλά
δε ξέρω που είναι τώρα, αλλά πριν 5 χρόνια το κόστος εκτύπωσης δεν ήταν και τόσο χαμηλό και σίγουρα δεν άξιζε για να βγάλεις ξέρω εγώ 1000 τουβλάκια να φτιάξεις το Χ lego

Τελευταία κατάχρηση χώρου, το υπόσχομαι

Ασχολήθηκα κάνα 4ωρο το Σάββατο και 10 ώρες την Κυριακή. Πέρασα καταπληκτικά. Βγήκε το παιδί απο μέσα μου (το γράφω αν και ξέρω που θα καταλήξει η φράση). Έλειπε μόνο ένα μικρό κομμάτι που κάνεις προσπάθεια για να το βρεις. Η ποιότητα ήταν αρκετά ικανοποιητική αλλά η εμπειρία μου είναι μόνο απο τα Lego των ανηψιών. Κόλλησα σε δύο τρία σημεία αλλά ήταν περισσότερο δικό μου θέμα κατανόησης. Το συνοδευτικό βιβλίο ήταν πολύ καλό. Το βαφτιστήρι μου το ζαχαρώνει αλλά έφαγε άκυρο, του είπα κάτι αόριστο, όταν σηκώσει ο Αλαφουζ πρωτάθλημα οπότε τυπικά θα το κρατήσω για πάντα. Καλά ήταν, πίσω στην ενήλικη ζωή.

Από ποιότητα υλικών-συνοχής και "δεσίματος" μεταξύ τους πώς τα βρήκες; Έχουν την απαραίτητη ομοιογένεια κατασκευαστικά ή τα μισά πέφτουν επειδή δεν "κλιπαρουν" σωστά;

Από ποιότητα υλικών-συνοχής και "δεσίματος" μεταξύ τους πώς τα βρήκες; Έχουν την απαραίτητη ομοιογένεια κατασκευαστικά ή τα μισά πέφτουν επειδή δεν "κλιπαρουν" σωστά;
Πολύ σημαντικό αυτό.

Από τις φωτό φαίνεται δεν έχει την ποιότητα lego στα πλαστικά, αλλά δε νομίζω να νοιάζει ένα παιδί κάτι τέτοιο. Το ερώτημα είναι κατά πόσο τηρεί τα πρότυπα κατασκευής που να είναι το πλαστικό ασφαλές στα παιδιά και όχι τσερνομπίλ ξέρω εγώ.

Τα τουβλάκια μεταξύ τους έδεναν καλά. Όταν χρησιμοποιούσα τα μπλε, γκρι και κόκκινα τσουτσουνάκια που λειτουργούν σαν σύνδεσμοι δυσκολευόμουν σε σημεία. Απο κάποιο σημείο και μετά χρησιμοποιούσα tweezers για να κλείνω την άκρη και να μπαίνουν πιό εύκολα. Και σε τέσσερα σημεία που δεν έμπαινε με τίποτα έβαλα baby oil για να γλιστράει (γιατί τα γράφω αυτά;). Δεν ξέρω όμως αν είναι θέμα κινεζιάς, η μόνη μου εμπειρία είναι με τα lego των μικρών που έχεις μία αίσθηση ότι είναι κάπως πιό μαλακά. Το είπε και ο τύπος στο βίντεο που είχα ποστάρει. Η τελική μου ετυμηγορία είναι θετική, έλειπε μόνο ένα ασήμαντο δευτερεύων κομμάτι (του τύπου του έλειπε ένα από το εξωτερικό κέλυφος). Έκανε 100, το αυθεντικό στο Amazon 270-280, όλα τα κομμάτια χωρισμένα σε σακουλάκια ανάλογα με το στάδιο της κατασκευής. Και έχει αμέτρητα σχέδια, ζαχαρώνω και ένα viper (battlestar galactica). Και θεωρητικά, αν σου λείπουν ένα δύο κομμάτια επικοινωνείς με τον πωλητή και στα στέλνει. Δεν ξέρω αν ισχύει, οι πιό πολλοί το γράφουν. Αυτά. Να δω τώρα που θα το βάλω γιατί πιάνει το μισό γραφείο.

Σκέψου πόσα lego έχει φτιάξει για να βρουν 25 μπουκάλια baby oil στο σπίτι του

Link!!!! Link !!! Link!!!

Και ελπίζω να θυμάσαι και αυτό τι είναι 😜

Back