Ποιο είναι το καλύτερο Resident Evil;

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ποιο είναι το καλύτερο RE;

• Resident Evil

• Resident Evil 2

• Resident Evil 3

• Resident Evil - Cove: Veronica + Code: Veronica X

• Resident Evil (2001) + HD Remaster (2015)

• Resident Evil 0 + HD Remaster

• Resident Evil 4

• Resident Evil 5

• Resident Evil 6

• Resident Evil: Revelations

• Resident Evil: Revelations 2

• Resident Evil 7

• Resident Evil 2 (2019)

• Εκείνα του Paul Anderson...

• Residen Evil 3 (2020)

• Resident Evil: Village

• Resident Evil 4 (2023)

• Resident Evil: Requiem

Results are only viewable after voting.
Λεπτομερής κ κατανοητή η απάντησή σου Αντχαν. Μέχρι εδώ που έφτασα, βλέποντας ταυτόχρονα walkthrough με alt+tab τα κατάφερα.
Επίσης, κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι τα γελοιωδώς εκνευριστικά bosses. Δεν είναι δύσκολα από τη φύση τους. Ο χειρισμός είναι που τους κανει δύσκολους. Ειδικά εκείνη η τεράστια νυχτερίδα..... Για καλή μου τύχη, τον Proto tyrant τον νίκησα με την πρώτη προσπάθεια (thank you Dark Souls)

Ειδικά εκείνη η τεράστια νυχτερίδα
Αν βγεις από το παρεκκλήσι και ξαναμπείς (αν θυμάμαι σωστά έχει ένα δωματιάκι που κάνεις save εκεί μέσα), την κάνει μάλλον επειδή βαρέθηκε να σε περιμένει. Οπότε μπορείς να σκιπάρεις εύκολα το μπος ΛΟΛ.

Φαίνεται ενδιαφέρον αυτό. Λίγο αμήχανο όταν προσπαθούν οι Γιαπωνέζοι να στήσουν True Detective με τη δική τους αισθητική, αλλά ό,τι τρέηλερ έχω δει, στάζει ποιότητα.

Έχει πλάκα πάντως πως από αυτό

φθάσαμε σε αυτό

Αν σκέφτηκες, χμμ αυτή μου θυμίζει τη Maika Monroe, έπεσες μέσα. Capcom going in hard και τα σχετικά.

Ας κάνω μια εξομολόγηση. Δεν έχω παίξει ΠΟΤΕ κανένα Resident Evil (εκτός από ένα demo κάποια στιγμή που είχε δώσει το PCMaster) και κανένα Silent Hill. Θέλω κάποια στιγμή. Οψόμεθα.

Ας κάνω μια εξομολόγηση. Δεν έχω παίξει ΠΟΤΕ κανένα Resident Evil (εκτός από ένα demo κάποια στιγμή που είχε δώσει το PCMaster) και κανένα Silent Hill. Θέλω κάποια στιγμή. Οψόμεθα.
Απλά μη ξεκινήσεις από το 0 όπως εγώ. Μπορείς να διαβάσεις μερικές σελίδες πίσω για την φάκα που έφαγα με δαυτο κ το παράτησα. Ναι, αφήστε, ξέρω Χ

Αυτή τη στιγμή τρέχει bundle resident evil στο fanatical.

Εγώ αγόρασα το πακέτο με τα Revelations και το Devil May Cry HD

Για κάποιον που δεν έχει παίξει ποτέ κάποιο παιχνίδι της σειράς, είναι το πρώτο το σωστό/ιδανικό για να ξεκινήσει κάποιος; Ή έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο;

Από όσο έχω καταλάβει το πρωτο παιχνίδι είναι αυτό

Για κάποιον που δεν έχει παίξει ποτέ κάποιο παιχνίδι της σειράς, είναι το πρώτο το σωστό/ιδανικό για να ξεκινήσει κάποιος; Ή έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο;

Από όσο έχω καταλάβει το πρωτο παιχνίδι είναι αυτό

Ναι αυτό είναι, απλά δεν είναι σίγουρος αν είναι πλέον η κατάλληλη εκκίνηση με δεδομένο ότι η Capcom έχει τα remakes που έχουν αρκετά διαφορετικό gameplay. Αν δεν έχεις σκοπό να παίξεις όλα τα παλιά και μετά όλα τα remakes, ίσως θα ήταν καλύτερο να ξεκινήσεις απευθείας από το Resident Evil 2 του 2019.

Να πεταχτώ να πω :D πως το συγκεκριμένο είναι στην πραγματικότητα remake του παιχνιδιού του '96 και κατά πολύ διαφορετικό από εκείνο, όχι μόνο οπτικά.

Το "hd remaster" που κουβαλάει στον τίτλο είναι γιατί έχει κάποιες βελτιώσεις όπως εναλλακτικό τρόπο χειρισμού, panning camera και υψηλότερη ανάλυση, σε σχέση με το παιχνίδι του Gamecube του 2001 στο οποίο βασίζεται, που επίσης ονομαζόταν... Resident Evil.

Και σωστά, όπως είπε ο Αλέξανδρος, διαφέρει από τα αντίστοιχα των 2-4 που βγήκαν πολλά χρόνια μετά, σε χειρισμό και τρόπο απεικόνισης.

Θα πρότεινα να το προμηθευτείς από το θείο του Σρε, για να δεις αν σου κάνει το gameplay (edit - ξέχασα το refund, εναλλακτικά το αγοράζεις και παίζεις λιγότερο από δίωρο, αρκετός χρόνος για το συγκεκριμένο να βγάλεις συμπέρασμα).

Last edited:
Bάλτε το Ρέκβιεμ στη λίστα, θέλω να αλλάξω την ψήφο μου. Βαρέθηκα να έχω εκείνα του Πωλ Άντερσον στην τοπ τριάδα.

τα παλιά δεν νομίζω ότι κρατάνε την μπογιά τους στο 2026, αν το remake είναι έστω και λίγο πιο μοντέρνο σε gameplay θα έλεγα να ξεκινήσει με την σειρά τα remakes.

Back