Γιουροβίζο.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Xωρίς Ισπανία αποχωρώ κι εγώ από τη φετινή γιουροβίζιον, γεια σας.

Η ιντερβίζιον αν δεν διευρύνει τους ορίζοντές της και να κόψουν τις μλκς περί σεβασμού στα ήθη και τις παραδόσεις, προκοπή δεν θα δει. Παράδειγμα το παρακάτω δώρο της Ισπανίας προς την ανθρωπότητα, που δεν θα έβλεπε ποτέ το φως εκεί.

Μπα, δεν νομίζω να γίνει ποτέ αυτό.

Απλά εαν το Ισραήλ κερδίσει την Eurovision το 2026 αγοράζοντας πάλι ψήφους, το βλέπω λίγο χλωμό να συμφωνήσουν οι περισσότερες χώρες να πάνε εκεί το 2027. Οι μισές θα πούνε οχι. Και θα μείνει η Intervision που θα τρέχει κανονικά με όποιες χώρες θέλουνε να είναι εκεί.

Αρκεί να μην δείχνουν κώλο ή στην περίπτωση του Λούτσιο να μη δίνουν κώλο. Δυνατές απώλειες για το θεσμό και τα δύο όπως και να έχει. Ακόμα και ο μαυρούλης του θρυλικού Αλέ Ολά Ολέ που τον κουνούσε τόσο παιχνιδιάρικα φαντάζομαι θα έτρωγε άκυρο από την ιερά εξέταση της ιντερβίζιον. Ευκαιρία πάντως να θυμηθούμε Λούτσο και Τζέσι, γιατί κανείς δεν έχασε κάτι ξαναβλέποντάς τους σε δράση.

Σήμερα στις 9 ο πρώτος ημιτελικός για να δούμε πιο υπερέπος θα στείλουμε φέτος στη γιουροβίζιο. Λογικά, αν ξεκινήσει η αρχηγάρα ο Μπακασέτας, θα το δω απ' το πρώτο λεπτό!

Δεν με νοιάζει αν θα είναι ο Κιμ, ο Βλαντιμίρ ή ο Ντόναλντ.

Ας το πατήσει κάποιος να τελειώνουμε.

Η φίλη μου η Αλεξάνδρα τραγουδάει πρώτη, Alexandra take my energy.

Ακύλας ερμηνεύει Σάτι, πάμε λίγο.

ιμχο το μονο που αξιζε.
κι επισης σοδα, ωραια συμφτωση. κι ο λουτσιος αρχιζε στο πιανο περσι και μετα πηγαινε την βολτα του.
κριμα που θα βγαλουν τον τυπο με τις τριχωτες μποτες. αλλά τετχοια θελει η γιουροβιζο.

Revery - The Songwriter

wtf? Fifth element called, Milla want her outfit back.
Σε άκουσε και άλλαξε ρούχα:p

Moυ άρεσε πολύ αυτό χθες. Κέρδισε πολύ από τη φυσική παρουσία

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι φίλες μου πάλι δεν πέρασαν

Last edited:
Ο Ασκύλας σα στυλάκι είναι για πολύ ξύλο σε κάνα στενό το βράδυ. Αλλά επειδή αυτοί είμαστε, θα νικήσει άκοπα στο τέλος.

Ο Ασκύλας σα στυλάκι είναι για πολύ ξύλο σε κάνα στενό το βράδυ. Αλλά επειδή αυτοί είμαστε, θα νικήσει άκοπα στο τέλος.

Ω!! Της ηλιθιότητας!!! Η αντίδραση μου μόλις το άκουσα!!! Αλλά δεν νομίζω να νοιάστηκε και κανένας!!!!

Διάβασα Ακιλόνια και περίμενα βασισμένα σκηνικά, Κόναν κλπ. Τελικά ούτε μπολόκι του Γιαγκόναν ο φίλος.

Μόνο τα σημερινά έχω ακούσει και το φέρτο, πάρτο και ψηφίζω...

Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι!

Δεν περίμενα να μην περάσει!
Ανετα θα μπορούσε να κερδίσει Eurovision το συγκεκριμένο

Η αλήθεια είναι ότι έχει Γιουβιζινιακα προσόντα. Αν και το κοινό έχει μετατοπιστεί τελευταία.
Παρόλα αυτά παραειναι ίδιο με το με περσινό.

Η Εurovision είναι ένας θεσμός που λειτουργεί ως ένα καλά σχεδιασμένο πλυντήριο των εγκλημάτων του Ισραήλ μέσω της τέχνης. Μέσα από τη Eurovision το καθεστώς εποικιστικής αποικιοκρατίας Ισραήλ επιδιώκει να προβληθεί στη διεθνή κοινότητα ως ένα “κανονικό κράτος” ενώ την ίδια στιγμή συνεχίζει να διαπράττει γενοκτονία, εθνοκάθαρση και ισχυροποίηση του απαρτχάιντ στην Παλαιστίνη υπό το μανδύα της “εκεχειρίας”.

ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ της EUROVISION όσο συνεχίζει να συμμετέχει το γενοκτόνο Ισραήλ.

Αναμενόμενα, θα μας εκπροσωπήσει ο γιαρμάς ο Αττίλας τελικά. Δεδομένου του τσίρκου που είναι ο διαγωνισμός ίσως και να τα πάει καλά, θα είναι σίγουρα στο στοιχείο του.

Τα σχολια κατω απο το βιντεο ειναι διθυραμβικα. Σιγουρα θα σαρωσει στο Τικ Τοκ

Back