Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τέλος, η δεξιά δεν είναι τόσο κατακερματισμένη.
Μονο φαινομενικα ειναι σπασμενη (ΧΑ, νικη, βελοπουλος κλπ). Ιδεολογικα ειναι ψιλο μπετον.

Μονο φαινομενικα ειναι σπασμενη (ΧΑ, νικη, βελοπουλος κλπ). Ιδεολογικα ειναι ψιλο μπετον.
Έχει μαζέψει τόσους ακροδεξιούς και τόσους καθυστερημένους πολιτευτές η ΝΔ που πλέον τραβά και αυτόν τον κόσμο.

Έχει μαζέψει τόσους ακροδεξιούς και τόσους καθυστερημένους πολιτευτές η ΝΔ που πλέον τραβά και αυτόν τον κόσμο.
Ειναι ενα φαινομενο αμπωτης και παλλιροιας με τους δεξιους :p Φευγουν για λιγο και μετα επιστρεφουν και αναπληρωνουν.

Και κάποιες κοινωνικές ομάδες, πως να το κάνουμε, βρέξει χιονίσει δεξιά θα ψηφίσουν. Ένστολοι, στρατιωτικοί, παπάδες.
Ώπα, ο δικός μας παπάς είναι ΚΚΕ!
που θα πάμε να βολευτούμε και εμείς ρε παλικάρια; :p
Έτσι στο ξαφνικό δεν βολεύτηκε/γ@μ¥$€ κανείς. Πρέπει να είσαι γαλάζιο παιδί για να σε πάρουν στα σοβαρά. Ήτοι, να κολλήσεις ένσημα δύο τρεις φορές σε δίπλωμα και μοίρασμα σταυρωμένων, να κάνεις αντίστοιχες κουβέντες στο καφενείο και στο Facebook κτλ.

Ώπα, ο δικός μας παπάς είναι ΚΚΕ!

Έτσι στο ξαφνικό δεν βολεύτηκε/γ@μ¥$€ κανείς. Πρέπει να είσαι γαλάζιο παιδί για να σε πάρουν στα σοβαρά. Ήτοι, να κολλήσεις ένσημα δύο τρεις φορές σε δίπλωμα και μοίρασμα σταυρωμένων, να κάνεις αντίστοιχες κουβέντες στο καφενείο και στο Facebook κτλ.
ξέρω, ήταν ο πατέρας μου γαλάζιο παιδί, παίζει να είμαι ακόμα γραμμένος στην ΟΝΝΕΔ...

να πάνε να γαμηθούν τα παλιόσκυλα, θα τα καταφέρω μόνος μου.

Προφανως και δεν υπαρχουν 4,1εκ που ταΐζονται απο την ΝΔ.

για 41% εγραψα, για ποσοστό, οχι για αριθμο ψηφων. το ξερω οτι ειναι γυρω στα 2 μυρια οι ψηφοι. και παλι δεν μου βγαινουν. ποσοι πια εφαγαν απ τον οπεκεπε?

καλα, να θεσω αλλιως την απορια μου γιατι ακομα διαβαζω για τους απογοητευμενους που κοροιδεψε ο τσιπρας. αυτοι οι απογοητευμενοι γιατι ΣΗΜΕΡΑ (πληζ, μην διαβασω παλι για αλ6...) παραμενουν στην ν.δ συμφωνα με τα γκαλοπς? βλεπουν οτι κανει καλη δουλεια το γκουβερνο? αν ειναι ετσι, εκτος απο απογοητευμενοι, σχωρατε με, ειναι και ηλιθιοι, οποτε δεν υπαρχει ελπιδα ουτε τωρα, ουτε στο μελλον. να ξεκιναω στα γεραματα μου να ψαχνομαι για εξωτερικο? να παω να βρω τον καουτσούκο να κυνηγαμε ταρανδους στο χιονι?

-------------------

σε αλλα σημερινα νεα, αμ τους πιασανε με τη γιδα στο χερι, αμ βγαινουνε να μιλησουν κιολας. ασε ρε μεγαλε, μην κανεις δηλωσεις, χειροτερα τα κανεις ετσι. ο ενας ελεγε χτες "δεν θυμαμαι τετοιο τηλεφωνημα", ο αλλος σημερα λεει αυτολεξεί:
"Δεν ζήτησα από τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ να προβεί σε παράνομη πράξη. Ζήτησα να αποκατασταθεί μια αδικία".

εχμ, μπρο, αυτο ειναι το προβλημα. αυτο που λες εσυ αδικια, οι αλλοι οι χαζοι οι κουτοφραγκοι το λενε παρανομια, γιατι υπαρχει για καποιον/ους οικονομικο οφελος.
ο ιδιος τυπος κανει τον χαζο η μας θεωρει ζωντοβολα εντελως. δεν περιλαμβανεται, λεει, τ ονομα μου στην δικογραφια της Ε.Ε.
ναι, μπρο μου, αυτο συνεβη για τυπικους λογους. η ερευνα της ΕΕ σε ξεβρακωσε και σενα, απλα η πραβαση καθηκοντος δεν ειναι στην αρμοδιοτητα της, και μεταφερθηκε η διωξη σου στην εισαγγελια αθηνων για να μην ξεφυγεις.
καλα το πας και συ. σχετικο λινκ:

σε αλλα αυριανα νεα, οι περισοτεροι αναρωτιουνται γιατι σκουπισε και τον κέλλα, τον μεχρι σημερα υφυπουργο, αφου τ ονομα του δεν αναφερεται καν σε καμμια απ τις 2 δικογραφιες. ακουγεται λοιπον οτι θ ακολουθησουν κι αλλες δικογραφιες, κανείς δεν ξερει πόσες κι οτι μεσα πρωταγωνιστει ο κελλας.
σε λιγο θα ψαχνουμε με φαναρι βουλευτη της νδ που να μην κατηγορειται. ενα καλο ειπε σημερα στη βουλη η ζωάρα: "κανονικα πρεπει να ονομασετε το κομμα Νεα Δικογραφια". μπέιζντ.

τελος, δεν ξερω αν ειμαι κακος αθρωπος, αλλά ειδικα στον αχ.καραμ. και την παπακωστα θελω να πεσουν οι μεγαλυτερες δυνατες ποινες. ετσι ρε παιδι μου, προσωπικο βιτσιο.

για 41% εγραψα, για ποσοστό, οχι για αριθμο ψηφων. το ξερω οτι ειναι γυρω στα 2 μυρια οι ψηφοι. και παλι δεν μου βγαινουν. ποσοι πια εφαγαν απ τον οπεκεπε?
Δεν μιλάω με κόσμο οπότε δεν ξέρω πραγματικά αλλά αυτό που έχω δει είναι ότι υπάρχει κόσμος που ακόμα και τώρα φοβάται την «ακυβερνησία». Το άλλο θέμα είναι ότι είναι τόσο εξωπραγματικά κάποια πράγματα που συμβαίνουν που απλά δεν τα πιστεύουν για αυτόν τον λόγο.

που θα πάμε να βολευτούμε και εμείς ρε παλικάρια; :p

Έλα ντε!!! Προσπαθώ τόσα χρόνια και ούτε και εγώ το έχω καταφέρει !!!!

Μη σου πω, ότι την αδικήθηκα και από Αριστερά και από Δεξιά!!!!!

Εν αν σπρωχνατε ανηλίκα σε άριστους θα παίρνατε και εσείς απευθείας αναθέσεις, ο Μίχος πόσες πήρε με το ψιλικατζιδικο είπαμε;

Εν αν σπρωχνατε ανηλίκα σε άριστους θα παίρνατε και εσείς απευθείας αναθέσεις, ο Μίχος πόσες πήρε με το ψιλικατζιδικο είπαμε;
υπάρχει και το θέμα με τα ασυνόδευτα ανήλικα που δεν πρόκειται να το ερευνήσει κανείς. Πάντως έχει γίνει γνωστή η σχέση με το θέμα Έπστην και με ανήλικα από την Τουρκία.

υπάρχει και το θέμα με τα ασυνόδευτα ανήλικα που δεν πρόκειται να το ερευνήσει κανείς. Πάντως έχει γίνει γνωστή η σχέση με το θέμα Έπστην και με ανήλικα από την Τουρκία.
ωπα; εχεις καμια αξιοπιστη πηγη;

Σωστός!

Εγώ βέβαια παρανοησα και νόμιζα πως υπήρξαν ενδείξεις και για τον Κούληντη Βούλτεψη και την αγαπηδακη που είχαν δημιουργήσει την γενική γραμματεία ασυνόδευτων ανηλίκων με την υπόθεση επσταιν

τι εννοείς τόσο καιρό δε το είχε; αφού μας έχει τρελάνει...

Ούτε οι ''τρελοί'' δεν του δίνουν το χαρτοφυλάκιό τους. :ROFLMAO:
Για να μαθαίνουν οι γνωστικοί......

EDIT:

Last edited:
Ούτε οι ''τρελοί'' δεν του δίνουν το χαρτοφυλάκιό τους. :ROFLMAO:
Για να μαθαίνουν οι γνωστικοί......

EDIT:

Είναι τόσο χα#!@#!#λα η Βούλτεψη, που δεν έχει καταλάβει ότι η δουλειά, έγινε ΕΔΩ από δικούς μας δικαστές, που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και με την συνδρομή ΔΙΚΩΝ μας υπηρεσιών!!!

Για τον απλούστατο λόγο, ότι πλέον υπάρχει μια κρίσιμη μάζα λειτουργών του Δημοσίου, που έχει πλέον σιχαθεί, να κάνουν κουμάντο τέτοιου είδους ζωντόβολα, σε όποια κομματική απόχρωση και εάν ανήκουν!!!

Άντε επιτέλους με το κάθε μπλε, κόκκινο και πράσινο τσόκαρο!!!!

Είναι τόσο χα#!@#!#λα η Βούλτεψη, που δεν έχει καταλάβει ότι η δουλειά, έγινε ΕΔΩ από δικούς μας δικαστές, που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και με την συνδρομή ΔΙΚΩΝ μας υπηρεσιών!!!
Έχει καταλάβει πολύ καλά και εις βάθος, αλλά δίνει επιχειρηματολογία και αναχώματα για τη γνωστική ασυμφωνία των ψηφοφόρων.

Τα έχει καταλάβει όλα μια χαρά.
Απλά έχει αποθρασυνθεί τόσο πολύ που πλέον πουλάει τρελίτσα ξέροντας οτι δεν θα υπάρχουν συνέπειες από τους έλληνες δικαστές για όλη την υπόδικη παρεούλα της.

Last edited:
660782674_18022951562809849_356746803066213774_n.webp

Back