Eaglos
Mind-flayer
Μονο φαινομενικα ειναι σπασμενη (ΧΑ, νικη, βελοπουλος κλπ). Ιδεολογικα ειναι ψιλο μπετον.Τέλος, η δεξιά δεν είναι τόσο κατακερματισμένη.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Μονο φαινομενικα ειναι σπασμενη (ΧΑ, νικη, βελοπουλος κλπ). Ιδεολογικα ειναι ψιλο μπετον.Τέλος, η δεξιά δεν είναι τόσο κατακερματισμένη.
Έχει μαζέψει τόσους ακροδεξιούς και τόσους καθυστερημένους πολιτευτές η ΝΔ που πλέον τραβά και αυτόν τον κόσμο.Μονο φαινομενικα ειναι σπασμενη (ΧΑ, νικη, βελοπουλος κλπ). Ιδεολογικα ειναι ψιλο μπετον.
Ειναι ενα φαινομενο αμπωτης και παλλιροιας με τους δεξιουςΈχει μαζέψει τόσους ακροδεξιούς και τόσους καθυστερημένους πολιτευτές η ΝΔ που πλέον τραβά και αυτόν τον κόσμο.
Ώπα, ο δικός μας παπάς είναι ΚΚΕ!Και κάποιες κοινωνικές ομάδες, πως να το κάνουμε, βρέξει χιονίσει δεξιά θα ψηφίσουν. Ένστολοι, στρατιωτικοί, παπάδες.
Έτσι στο ξαφνικό δεν βολεύτηκε/γ@μ¥$€ κανείς. Πρέπει να είσαι γαλάζιο παιδί για να σε πάρουν στα σοβαρά. Ήτοι, να κολλήσεις ένσημα δύο τρεις φορές σε δίπλωμα και μοίρασμα σταυρωμένων, να κάνεις αντίστοιχες κουβέντες στο καφενείο και στο Facebook κτλ.που θα πάμε να βολευτούμε και εμείς ρε παλικάρια;![]()
ξέρω, ήταν ο πατέρας μου γαλάζιο παιδί, παίζει να είμαι ακόμα γραμμένος στην ΟΝΝΕΔ...Ώπα, ο δικός μας παπάς είναι ΚΚΕ!
Έτσι στο ξαφνικό δεν βολεύτηκε/γ@μ¥$€ κανείς. Πρέπει να είσαι γαλάζιο παιδί για να σε πάρουν στα σοβαρά. Ήτοι, να κολλήσεις ένσημα δύο τρεις φορές σε δίπλωμα και μοίρασμα σταυρωμένων, να κάνεις αντίστοιχες κουβέντες στο καφενείο και στο Facebook κτλ.
Προφανως και δεν υπαρχουν 4,1εκ που ταΐζονται απο την ΝΔ.
Δεν μιλάω με κόσμο οπότε δεν ξέρω πραγματικά αλλά αυτό που έχω δει είναι ότι υπάρχει κόσμος που ακόμα και τώρα φοβάται την «ακυβερνησία». Το άλλο θέμα είναι ότι είναι τόσο εξωπραγματικά κάποια πράγματα που συμβαίνουν που απλά δεν τα πιστεύουν για αυτόν τον λόγο.για 41% εγραψα, για ποσοστό, οχι για αριθμο ψηφων. το ξερω οτι ειναι γυρω στα 2 μυρια οι ψηφοι. και παλι δεν μου βγαινουν. ποσοι πια εφαγαν απ τον οπεκεπε?
που θα πάμε να βολευτούμε και εμείς ρε παλικάρια;![]()
υπάρχει και το θέμα με τα ασυνόδευτα ανήλικα που δεν πρόκειται να το ερευνήσει κανείς. Πάντως έχει γίνει γνωστή η σχέση με το θέμα Έπστην και με ανήλικα από την Τουρκία.Εν αν σπρωχνατε ανηλίκα σε άριστους θα παίρνατε και εσείς απευθείας αναθέσεις, ο Μίχος πόσες πήρε με το ψιλικατζιδικο είπαμε;
ωπα; εχεις καμια αξιοπιστη πηγη;υπάρχει και το θέμα με τα ασυνόδευτα ανήλικα που δεν πρόκειται να το ερευνήσει κανείς. Πάντως έχει γίνει γνωστή η σχέση με το θέμα Έπστην και με ανήλικα από την Τουρκία.
όχι μόνο αυτά που είναι γενικά γνωστά πχ:ωπα; εχεις καμια αξιοπιστη πηγη;
τι εννοείς τόσο καιρό δε το είχε; αφού μας έχει τρελάνει...![]()
Î ÎδÏÎ½Î¹Ï ÎεÏÏÎ³Î¹Î¬Î´Î·Ï Î±Î½Î±Î»Î±Î¼Î²Î¬Î½ÎµÎ¹ Ïο ÏαÏÏοÏÏλάκιο ΨÏÏÎ¹ÎºÎ®Ï Î¥Î³ÎµÎ¯Î±Ï
Î ÏομÎÎ±Ï ÏÎ·Ï Î¨ÏÏÎ¹ÎºÎ®Ï Î¥Î³ÎµÎ¯Î±Ï ÎµÎ¯Î½Î±Î¹ εξαιÏεÏικά ÏημανÏικÏÏ Î³Î¹Î± Ïην κÏβÎÏνηÏη, γεγονÏÏ ÏÎ¿Ï Ïο αÏοδεικνÏει και Ïο ÏÏÏÏÏαÏο νομοÏÏÎδιο με Ïο ÏÏνολο ÏÏνwww.naftemporiki.gr
Ούτε οι ''τρελοί'' δεν του δίνουν το χαρτοφυλάκιό τους.
Για να μαθαίνουν οι γνωστικοί......
EDIT:
Έχει καταλάβει πολύ καλά και εις βάθος, αλλά δίνει επιχειρηματολογία και αναχώματα για τη γνωστική ασυμφωνία των ψηφοφόρων.Είναι τόσο χα#!@#!#λα η Βούλτεψη, που δεν έχει καταλάβει ότι η δουλειά, έγινε ΕΔΩ από δικούς μας δικαστές, που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και με την συνδρομή ΔΙΚΩΝ μας υπηρεσιών!!!