DOOM: THE DARK AGES

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το Field of View δεν είναι επιλογή για γραφικά να "πρέπει" να την έχεις maxαρισμένη. Τώρα άμα τη βάζεις συνειδητά σε Sιngle Player παιχνίδι και δε σε ενοχλεί αυτή η παραμόρφωση της πιο ευρείας οπτικής, πάσο.
Προσωπικά είμαι υπέρ του μεγάλου FOV. Για την 1440p που παίζω, εξαρτάται κι από το παιχνίδι βεβαίως, συνήθως από 80-100 είναι η ρύθμιση που ψάχνω. Γενικά θέλω να βλέπω χώρο δεξιά-αριστερά (όχι σαν κάτι κονσολοπαίχνιδα της γενιάς ps3-xb360 που ήταν χαμηλό και σε έπιανε ναυτία), αλλά όπως είπες να μην ξεπερνάει ένα όριο και γίνεται το λεγόμενο fish eye view. Ο άρχοντας Σρε σε προηγούμενη ζωή μπορεί να ήταν ψαράνθρωπος.
 
Στα τρίτης προοπτικής (που μαντεύω ότι θα το επιζητείς αυτό) το FoV μετακινεί απλώς κοντά/μακριά την κάμερα και δεν έχεις παραμόρφωση. Στα πρώτης είναι το πρόβλημα.

Μου θύμισες ωραίες εποχές Unreal Tournament 2004, όπου μαξάραμε κάπου στο 110 (αν θυμάμαι καλά) και λιώναμε InstaGIB.

Θα σε πάω πιο πίσω. :D

PCM και tips για "multiplayer ρυθμίσεις" στο Quake 3 Arena από Νίκο Κόντη. Λογικά 2000 ή 2001?

Τότε θυμάμαι είχα πρωτο-ακούσει το FOV. Μάλιστα στο Q3A πήγαινε σε full 360 μοίρες.:giggle:
 
Το fov το βαζω max οπως και τα γραφικα. Το 2001 εκανα την πρωτη μου αναβαθμιση pentium 4 και TNT2 32 MB. Ηδη απο τοτε τα εβαζα ολα ma γραφικα και fov. Διαβαζα ακι εγω pc master οταν ημουν μικρος ξεκινησα να διαβαζω απο το 2002.
 
Το 75% της ομάδας της Id πήρε το πουλί... τρέμω την ώρα που το επόμενο doom, quake ότι πιάσουν στα χέρια τους, θα γίνει vibe coded σε Unreal Engine...
 
Ναι είμαι προκατειλημμένος αλλά δεν μπορώ να μην το πω: μυρίζομαι δάκτυλο AI.
Ακόμα και με κάργα καπιταλιστικούς, κοντοφθαλμους όρους δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση για το σακάτεμα της id. Πέρα από τις βαρβάτες IP, έχεις ίσως την πιο optimised, βουτυράτη FPS μηχανή στο τσεπακι σου και την πετάς στα σκουπίδια ελαφρά τη καρδία; Άντε πες ότι το κομπιουτεράκι και τα spreadsheets της μανδάμ έδειξαν ότι σε ορίζοντα π.χ. πέντε χρόνων συμφέρει περισσότερο να πληρώνουν την Epic αντί να αναπτύσσουν την id tech. Αρκεί για να προβείς σε μια τόσο φαινομενικά παράλογη κίνηση; Δεν το νομί.
Στοιχηματίζω ότι σύντομα θα μάθουμε για κάποια υπερσούπερ AI-powered solution που έχει έτοιμη η MS ή κάποιος συνεργάτης της και θα μας κερνάει slop της κολάσεως για την επόμενη δεκαετία σε ΚΑΘΕ game. Μακάρι να βγω ψεύτης.
 
Last edited:
Ναι είμαι προκατειλημμένος αλλά δεν μπορώ να μην το πω: μυρίζομαι δάκτυλο AI.
Ακόμα και με κάργα καπιταλιστικούς, κοντοφθαλμους όρους δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση για το σακάτεμα της id. Πέρα από τις βαρβάτες IP, έχεις ίσως την πιο optimised, βουτυράτη FPS μηχανή στο τσεπακι σου και την πετάς στα σκουπίδια ελαφρά τη καρδία; Άντε πες ότι το κομπιουτεράκι και τα spreadsheets της μανδάμ έδειξαν ότι σε ορίζοντα π.χ. πέντε χρόνων συμφέρει περισσότερο να πληρώνουν την Epic αντί να αναπτύσσουν την id tech. Αρκεί για να κρίνεις σε μια τόσο φαινομενικά παράλογη κίνηση; Δεν το νομί.
Στοιχηματίζω ότι σύντομα θα μάθουμε για κάποια υπερσούπερ AI-powered solution που έχει έτοιμη η MS ή κάποιος συνεργάτης της και θα μας κερνάει slop της κολάσεως για την επόμενη δεκαετία σε ΚΑΘΕ game. Μακάρι να βγω ψεύτης.
Microslop being Microslop μάλλον δε θα βγεις ψεύτης...

Το θέμα είναι τι θα πράξει ο κόσμος. Αν ο κόσμος συνεχίζει να ψωνίζει, θα συνεχίζουν να πουλάνε. Απλό είναι.

Όπως με τον άλλον που τον έχεζαν online που έβγαλε παιδικό βιβλίο που δεν έφτιαξε τίποτα αυτός, τα κείμενα ΑΙ, εικόνες ΑΙ... αν ο κόσμος το αγοράζει όμως;
 
Back
Top