Παίζετε τα free games που μοιράζονται;

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Πόσα από τα δωρεάν games έχετε παίξει;

• Κανένα, "καίω" τον κωδικό και μετά δεν ασχολούμαι

Votes: 2 7.4%
  • Λίγα, μόνο όσα ανήκουν σε genre που μου αρέσει

Votes: 19 70.4%
  • Αρκετά, μου αρέσει να δοκιμάζω και δεν έχω να χάσω τίποτα

Votes: 5 18.5%
  • Πολλά, το τζάμπα είναι πιο γλυκό

Votes: 0 0.0%
  • Όλα, ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει

Votes: 1 3.7%

• Total voters
    27
θες 2-3 ζωες για να παιξεις τα παιχνιδια που θες.
περισευει κανα νεκρονομικον μπας και παιχτει κανα lichdom?

Necronomicon από τα Lidl μόνο δυστυχώς, ποιο πιθανό να προκαλέσει δυσκοιλιότητα παρά αθανασία.

Καλά, μη φας, έχουμε γλαρόσουπα :p.

Αυτό το new year's resolution το έχω πάρει καμιά 10αριά φορές. Και εντάξει, έπαιξα κάποια παιχνίδια που ήθελα, αλλά τελικά κι αυτό ψυχαναγκασμός είναι. Πλέον δεν ασχολούμαι, άμα θέλω θα παίζω το τελευταίο AAA, άμα θέλω θα παίζω κάτι που κυκλοφόρησε το 1993 ή κάποιο καμένο indie που βγήκε χτες αλλά μοιάζει σαν να κυκλοφόρησε το 1993, κι άμα γουστάρω θα βγάλω τη χρονιά λιώνοντας μόνο Heroes of the Storm, πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως αρνούμαι να αντιμετωπίσω το backlog σαν υποχρέωση. Υποχρεώσεις έχω πολλές, το gaming είναι για να γουστάρω, και άμα ξόδεψα και μερικά φράγκα παραπάνω για παιχνίδια που δεν θα παίξω ποτέ, κλάιν, μακάρι αυτή να είναι η χασούρα στη ζωή μου. I'd do it all over again.

Μπα, δεν το βλέπω ψυχαναγκασμό, το βλέπω "ρεμάλι βάλε την ζωή σου σε τάξη" :p

Games που αγοράστηκαν σε bundle και δεν με ενδιαφέρουν, συνήθως δλδ Indie σαχλαμάρες, τα κάνω giveaway. Κάποια τα οποία δεν είχα σκοπό να παίξω αλλά φαίνονται ενδιαφέρον από trailer και ανήκουν συνήθως στο είδος που παίζω τα κρατάω και τα παίζω κααααποια στιγμή στο μέλλον.
Πχ, το bundle Νοεμβρίου από humble περιείχε ta spyro, crash and CoD ww2. Από αυτά είχα σκοπό να παίξω μόνον τα δύο πρώτα, αλλά θα παίξω και το κοντ. Τα υπόλοιπα το πιθανότερο να καταλήξουν σε giveaway εδώ μέσα...όταν πάρω πισι.

Είμαι ανάμεσα στο "Λίγα" και το "Αρκετά", αλλά τείνω περισσότερο στο δεύτερο. Μπορεί να δίνω προτεραιότητα στα RPGs, αλλά αν πάρω τσάμπα κάτι απλό και κάζουαλ που να φαίνεται λιγάκι "περίεργο", το δοκιμάζω αμέσως στο laptop και συχνά κολλάω και το παίζω πιο πολύ και από το "main" game μου.

Τα τελευταία τσαμπέ που έπαιξα ήταν τα RE2/The Division 2 (η Radeon VII είχε κωδικούς), τα Metro:Exodus/Outer Worlds (ο 3900Χ είχε τρεις μηνες Xbox pass) και αν και όχι ακριβώς τσαμπα, το A Plague Tale: Innocence, από το Origin Premium Access. Από τα τσαμπέ του σουίνι δεν έχω παίξει ακόμα κάτι. Πριν χρόνια είχα πάρει από reddit giveaway το chains of satinav και το έπαιξα σχεδον αμέσως όπως και τα Red Faction Armageddon, Saints Row the third απο εκείνο το φοβερό THQ humble bundle το 2012. Εχώ παίξει και μερικά από τα Playstation Plus ( Bloodborne, Detroit Become Human, Zombi και μερικά ακομα) αλλα και αυτά είναι αποτέλεσμα συνδρομής επίσης. Γενικά οι συνδρομες με έχουν κανει να περιορίσω τις αγορές indie/AA από steam γιατί μετά από λίγο έρχονται στο Origin (Vampyr, they are billions, frostpunk μετανοιωσα που τα πήρα).

Είμαι ανάμεσα στο "Λίγα" και το "Αρκετά", αλλά τείνω περισσότερο στο δεύτερο. Μπορεί να δίνω προτεραιότητα στα RPGs, αλλά αν πάρω τσάμπα κάτι απλό και κάζουαλ που να φαίνεται λιγάκι "περίεργο", το δοκιμάζω αμέσως στο laptop και συχνά κολλάω και το παίζω πιο πολύ και από το "main" game μου.
Αυτή η μάστιγα, και εγώ σταμάτησα Crysis 2 στη με΄ση γιατί έβαλα Spore να δω τι είναι και κόλλησα :p

εχμ ναι, είναι που θα σταμάταγα να μαζεύω πιξελοσαβούρα... πήγα και το πήρα αυτό το πιξελιασμένο εκεί σου σουνίνι του μικροτσούτσουνου

Σαβούρα, παιχνίδι με συγγραφική συμμετοχή του Avellone* (μεγάλη η Χάρη του);;; Θα πέσει φωτιά να μας κάψει!

*
Ναι, εντάξει, το ξέρω πως έχει γράψει για τα μισά παιχνίδια του 2019. Και πάλι. Avellone!

Back