Τσάμπα παιχνίδια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Οι προσφορές συνεχίζονται στο επίκουρο κατάστημα όλων των εποχών. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι θα μου χαλάσει το high score στα τερματισμενα διότι τα λες και σαβουρα

Πως ακριβώς θα σου χαλάσει το high score των τερματισμένων; Αφού το εκιπουρικό δεν έχει achievement ούτε τίποτα. Επίσης into the breach σαβούρα δεν το λές.

Το μόνο σκορ που μετράει είναι αυτό με τα παιχνίδια που μπαίνουν στην άκρη επειδή τελεψαν. Τα achievements καλά είναι δεν λέω, αλλά δεν αποτελούν αυτοσκοπό.

Πραγματικά τελείωσαν τα λεφτά έτσι; τι είναι αυτά που έχει δώσει μέχρι τώρα; αυτά τα μαζεύω σε 2 μήνες από free promos....

Πραγματικά τελείωσαν τα λεφτά έτσι; τι είναι αυτά που έχει δώσει μέχρι τώρα; αυτά τα μαζεύω σε 2 μήνες από free promos....

Μάλλον κατάλαβε σιγά σιγά ο Τιμ ότι δίνει τσάμπα λεφτά.

Μάλλον κατάλαβε σιγά σιγά ο Τιμ ότι δίνει τσάμπα λεφτά.

Είχα πολύ καλή ατάκα, για απάντηση αλλά δεν γράφεται σε ένα σοβαρό φόρουμ, όπως αυτό!!!!! :p :p :p

Γουετεβα Αβανέζος σεντ. Μια χαρά μας έχει μπουκώσει με παιχνιδάρες μέχρι τώρα ο Σουίνης

Καλά εννοείται αυτό αλλά μιλάμε για τίτλους που θα έκανε κάποιος install!

Καλά εννοείται αυτό αλλά μιλάμε για τίτλους που θα έκανε κάποιος install!
οπότε σχεδόν τίποτα από ότι δίνει τελευταία ο σουίνης; πάλι πιξελοπαπάγια σήμερα.

Nitro, δεν ξέρω τι κόλλημα έχεις με τα pixels, πάντως Into the Breach και Celeste είναι από τα καλύτερα games του 2018. Εκτός κι αν πρέπει να δώσουν τζάμπα το Red Dead Redemption 2 (που δεν μπορείς να τρέξεις :trollface: ) για να καταδεχτείς να κάνεις install.

Last edited:
Δεν γουστάρω τα πιξελοπαίχνιδα, με το ζόρι παίζω τίποτα retro τίτλους και μόνο γιατί έχω ένα κάποιο connection λόγο του ότι τα είχα παίξει και μικρός και νοσταλγία και έτσι.

Δεν θέλω ΑΑΑ, αλλά σίγουρα υπάρχουν τίτλοι να δώσει κάποιος αν θέλει να το παίξει ιστορία και απλοχέρης, τώρα απλά φαντάζει γύφτουλας.
Και στην τελική, υπάρχουν και ΑΑΑ of the yesteryear, μια χαρά παίζουν παιχνίδια της δεκαετίας και σήμερα.

αλλά το έκαναν θέμα με το 12 days of free games για αυτό κάνω έτσι, σιγά τα games.... το gog έδωσε καλύτερα.

Nitro, το post σου είναι ο ορισμός του entitlement. Και όχι τίποτα άλλο, με βάζεις να υπερασπιστώ τον παπάρα τον Σουίνι και την παράγκα του χριστουγεννιάτικα.

Άμα εσύ δεν θες να παίξεις ένα εξαιρετικό tactics game και ένα εξαιρετικό platform (τα οποία btw, αυτή τη στιγμή κοστίζουν 18 ευρώ στο Steam) επειδή pixels, κι εγώ μαζί σου, το ίδιο νιώθω για τα anime graphics. Αλλά να χαρακτηρίζεις "σιγά τα παιχνίδια" το Into the Breach και το Celeste, είναι αστείο. Και φυσικά, κι εγώ θα ήθελα να διαλέξω τι θα μου χαρίσουν, αλλά όχι και γύφτουλας όποιος χαρίζει πράγματα που δεν συμφωνούν με το γούστο μου.

Last edited:
βασικά μια χαρά είναι τα pixelοπαιχνιδα κλπ. κυρίως το celeste πολύ καλό. αλλά μάλλον ο σουινης πάει σιγα σιγα για ανακύκλωση των παιχνιδιών που έχει δώσει έως τώρα γιατί πριν κάτι μήνες το είχε ξαναδώσει. (δεν ξέρω λόγους ίσως δεν είχε τλκ την απήχηση που ήθελε? θέλει γενικά να σταματήσει τα free games γιατί έχει αποκτήσει το fanbase του? who knows και στην τλκ κλαιν μαιν)

Μιλάμε για το καλύτερο παιχνίδι του 2018 σύμφωνα με το PC Gamer (και ίσως τον υποφαινομενο, αλλά ποιος χέζει τον δεύτερο) και ένα από τα καλύτερα platformer που έχουν βγει στη δεκαετία (και για το οποίο έχουν κάνει ολόκληρες αναλύσεις για το πόσο ιδανικά σχεδιασμένο είναι). Και μας πειράζει το pixel art...

Δώστε μια ευκαιρία και παίξετε για τη χαρά του χόμπυ σε κάποια στιγμή. Δεν είναι όλα 4Κ Odyssey, επειδή είχαμε απωθημένα που δεν μπορούσαμε να έχουμε την 3D Virge της Creative στα δεκατέσσερα...

Back