Τσάμπα παιχνίδια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Παντως υπαρχουν πολλοι που ειναι τοσο εναντια στο EGS που ειναι να απορεις. Λες και ο τιμ θελει να μας παρει ολους υπο τον ελεγχο του με mind control και το EGS ειναι ο δουρειος ιππος που θα μας φερει στην σκλαβια. Σε λιγο θα φτιαξουν και τραγουδι οι παπαροκαδες "Ειναι ενα μαγαζακι τοσο δα που θα σε οδηγησει στην σκλαβια". Το τι σχολια εχω πετυχει στο interwebz δεν λεγεται, μεχρι και βρισιδια για οσους πανε στο egs.

Free is free και ειναι καλο να σπασει λιγο και το μονοπωλειο του steam. Λεφτα ακομα το egs δεν θα δει παντως απο εμενα.

Το μονοπώλιο του Στιμ θα έπρεπε να είχε σπάσει από το Γκογκ αλλά μας θαμπώνουν τα achievements και τα λοιπά φωτάκια του Steam launcher τόσο που αναγκάστηκε να ρίξει και το got κάτι αντίστοιχο Στην αγορά, και κατά την γνώμη μου πολύ ανώτερο, για να συμβαδίσει. Βέβαια μετά βγήκαν οι ίδιοι που κλαιγανε να μας πούνε ότι μέσω του gog galaxy χάθηκε το DRM free.

Ποιος είπε ότι χάθηκε το DRM-free λόγω του galaxy? Μπορείς να κατεβάσεις DRM-free installers για όλα τα games του GOG. Αυτό που κάποιοι πιστεύουν ότι η προσθήκη επιλογών υποβαθμίζει μια υπηρεσία, να το κοιτάξουν λίγο, μπορεί να τους το γυρίσει σε δυσκοιλιότητα.

Χαίρω πολύ, αλλά αυτά είναι δύσκολα πράγματα για τον φασαιο που έχει μάθει να ανοίγει τον launcher και να πατάει download όσο πιο ακούραστα γίνεται. Επίσης, χωρίς galaxy δεν έχει τα features για τα οποία κλαίγεται.
Γενικά πάντως θα έλεγα ότι όλο αυτό τοoc master race συνάφι χαρακτηρίζεται από δυσκοιλιότητα

Το μονοπώλιο του Στιμ θα έπρεπε να είχε σπάσει από το Γκογκ αλλά μας θαμπώνουν τα achievements και τα λοιπά φωτάκια του Steam launcher τόσο που αναγκάστηκε να ρίξει και το got κάτι αντίστοιχο Στην αγορά, και κατά την γνώμη μου πολύ ανώτερο, για να συμβαδίσει. Βέβαια μετά βγήκαν οι ίδιοι που κλαιγανε να μας πούνε ότι μέσω του gog galaxy χάθηκε το DRM free.

Ε ειναι και το οτι δεν εχει ολα τα παιχνιδια το GOG, αλλιως σιγουρα θα ειχε μεγαλυτερο ποσοστο χρηστων,

Κάτσε ρε Χρόνο, γνώρισες ποτέ στη ζωή σου φασαίο που να ξέρει τι διάολο είναι το DRM-free, για να παραπονεθεί κιόλας μετά; Όχι να νοιάζεται, απλά να ξέρει. Μου φαίνεται μπλέκεις διαφορετικούς δυσκοίλιους μεταξύ τους. Άλλο η δυσκοιλιότητα από το πολύ φαΐ, άλλο η δυσκοιλιότητα επειδή δεν έχεις να φας.

Δεν είμαι ειδικός στο κλύσμα. Ότι διαβάζω στα ίντερνετς μεταφέρω και κυρίως σε αντίστοιχα suberiddits, οπότε μην περιμένεις να κάτσω να ψάξω το πώς και το γιατί του καθενός.
Εγώ ένας απλός χωρικός είμαι. Επιλέγω το κατάστημα βάσει του συμφέροντος της τσέπης μου και Ακούω τα κοκόρια να τσακώνονται την αυγή

Σημερα ο γκου κοιμάται δίκαιος και άνετος. Αύριο ξυπνάει ληστεύοντας, δικάβαλο με τον Ρορονοο τον χαρτοφύλακα νοικοκυραίου στον δρόμο για να βάλουν pre paid back για ΑΑΑ αποκλειστικό στο EGS. Καταληγουν σε φυλακες με τον Θεο και κουρέματα 1982

τα πιξελοπαίχνιδα είναι σκτ και δεν είπα να διαλέξω τι θα μου χαρίσει, είπα ότι μόνο τέτοια έχει δώσει για ένα event που τάχα μου θα έκανε την διαφορά.

Παντως υπαρχουν πολλοι που ειναι τοσο εναντια στο EGS που ειναι να απορεις. Λες και ο τιμ θελει να μας παρει ολους υπο τον ελεγχο του με mind control και το EGS ειναι ο δουρειος ιππος που θα μας φερει στην σκλαβια. Σε λιγο θα φτιαξουν και τραγουδι οι παπαροκαδες "Ειναι ενα μαγαζακι τοσο δα που θα σε οδηγησει στην σκλαβια". Το τι σχολια εχω πετυχει στο interwebz δεν λεγεται, μεχρι και βρισιδια για οσους πανε στο egs.

Free is free και ειναι καλο να σπασει λιγο και το μονοπωλειο του steam. Λεφτα ακομα το egs δεν θα δει παντως απο εμενα.

Ευκαιρία να προμοτάρω το άρθρο που είχα γράψει για το θέμα.

τα πίξελ είναι για boomers, εμείς οι μεταξύ μιλένιαν και σκατένιαν έχουμε τριγωνικά βιγζιά.

Δεν είναι παράξενο ούτε ασυνήθιστο το γούστο του nitro παιδιά, πολύς κόσμος δεν γουστάρει τα πιξελωτά indie games. Σε σχετικό poll στο resetera το 70% ψήφισε ότι παίζει μόνο AAA.

το γούστο του nitro

στο resetera

Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω, τα μισά να μου έλεγες...

Gamers στο resetera είναι περίπου ένας στους εκατό, οι υπόλοιποι δεν ξέρουν πώς ανοίγει ένα PC ή μια κονσόλα, είναι εκεί για να νιώθουν παρέα συντετριμμένοι με την έλλειψη trans representation στην μεσαιωνική Βοημία.

έφαγα τα νιάτα μου με τα πίξελ, ονειρευόμουν αληθοφανείς κόσμους και που θα φτάσουν τα γραφικά στο μέλλον.
Και τώρα θα πάω να παίξω πάλι πιξελόπραμα; Ε ΟΧΙ!

Μαγκιά τους όσοι τα βγάζουν και σαν μορφή τέχνης, αλλά ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ!

ρε παιδιά έλεος με το derail :p θέλει να το μαζέψει κάποιος σε νέο thread για τα πίξελ; :p

Εν τω μεταξύ φωνασκείς για τα πίξελοπαίχνιδα αλλά η υπογραφή σου είναι τόσο boomer

Ρε παιδάκια, το φελέκι μου μέσα, boomer ξέρετε ποιοι είναι τελικά ή το βαράτε όπου έρθει;
The Baby Boom generation is most often defined as those individuals born between 1946 and 1964

Τότε μόλις που είχαν αρχίσει να έχουν έγχρωμη τηλεόραση καλά καλά, τι πίξελ μου λέτε;

Back