Let's Play XCOM! Εκδήλωση ενδιαφέροντος και επιλογή παιχνιδιού

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Αν ξεμείνεις από φαντάρους βάλε και μένα. Ήταν σύντομη η σταδιοδρομία μου στον πόλεμο με τους εξωγήινους.

War of the Chosen μπας και το βάλω και γω κάποια στιγμή! Εννοείται μέσα!

Update! Θα κάνουμε κατά πάσα πιθανότητα ένα playthrough του War of the Chosen με μια ενδιαφέρουσα συλλογή από mods που προσθέτουν πολλά ωραία πραγματάκια. Το Long War 2 δεν τρέχει ακόμα με το War of the Chosen (υπάρχει σχετικό mod αλλά είναι ακόμα σε beta) και οι βελτιώσεις του expansion δεν μεταφέρθηκαν ποτέ στο origjnal οπότε θα είναι κρίμα να τις χάσουμε.

Σχετικά με τη δυσκολία: Ο δημιουργός του mod (μια συλλογή που λέγεται A Better Everything) προτείνει να τεθεί το επίπεδο δυσκολίας ένα κλικ πιο κάτω από εκεί που θα παιζόταν το vanilla War of the Chosen, οπότε θα επιλέξω μάλλον το τρίτο επίπεδο (Commander). Έπαιξα την πρώτη αποστολή δοκιμαστικά 4-5 φορές και δεν την τελείωσα καμία φορά χωρίς θάνατο, οπότε ετοιμαστείτε να μπείτε στην κρεατομηχανή.

Τρόπος παρουσίασης: Δοκιμάζουμε το ενδεχόμενο streaming αλλά μέχρι τώρα τα αποτελέσματα δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Αν τα καταφέρουμε τότε οι αποστολές θα streamάρονται στο twitch (και μετά θα ανεβαίνουν φυσικά στο Youtube), ειδάλλως θα πηγαίνουν απευθείας στο Youtube. Τα διαδικαστικά (base management, μενού κλπ) θα ποστάρονται με περιγραφή και screenshots ώστε να έχουμε ταχύτερα updates και να μπορείτε να συμμετάσχετε σε διάφορες κομβικές αποφάσεις στην campaign.

Πότε θα ξεκινήσει: Δεν ξέρω ακόμα γιατί πειραματιζόμαστε με τα του βίντεο, θα ενημερωθείτε εγκαίρως ώστε να σφίξετε τους πρωκτούς σας καταλλήλως για το επερχόμενο probing.

Το "πρόβλημα" με το streaming ενός παιχνιδιού όπως είναι το XCOM, είναι πως τα μη "αρρωστάκια" με το παιχνίδι ίσως βρουν κουραστική τη διαδικασία που ακολουθείται για κάθε κίνηση, ιδίως στα υψηλότερα επίπεδα δυσκολίας που κάθε κλικ μετράει. Σε μας θα είναι το ίδιο πωρωτικό, γιατί είναι το ίδιο συναρπαστικό να βλέπεις την όλη διαδικασία που θα ακολουθήσεις, απλά αντί να βλέπαμε μόνο το αποτέλεσμα αυτής όπως θα γινόταν σε ένα βιντεάκι στο youtube στο οποίο θα "έκοβες" τα πιο χρονοβόρα σημεία.

Προσθέστε και εμένα στον αγώνα κατά των εξωγήινων που ήρθαν να μας πάρουν τις δουλειές και τις γυναίκες :p
Το "πρόβλημα" με το streaming ενός παιχνιδιού όπως είναι το XCOM, είναι πως τα μη "αρρωστάκια" με το παιχνίδι ίσως βρουν κουραστική τη διαδικασία που ακολουθείται για κάθε κίνηση, ιδίως στα υψηλότερα επίπεδα δυσκολίας που κάθε κλικ μετράει. Σε μας θα είναι το ίδιο πωρωτικό, γιατί είναι το ίδιο συναρπαστικό να βλέπεις την όλη διαδικασία που θα ακολουθήσεις, απλά αντί να βλέπαμε μόνο το αποτέλεσμα αυτής όπως θα γινόταν σε ένα βιντεάκι στο youtube στο οποίο θα "έκοβες" τα πιο χρονοβόρα σημεία.
+ Την επιλογή ταχύτητας στο playback (βλέπω τα πάντα σε x1.5) και κυρίως το on demand view

Έκανα μια δοκιμαστική εγγραφή και θα ήθελα feedback ως προς τα επίπεδα ήχου, δηλαδή αν η αναλογία φωνής/gameplay είναι οκ ή αν πρέπει να κατεβάσω/ανεβάσω κάτι, φυσικά και οτιδήποτε άλλο θέλετε να σχολιάσετε κάντε το ελεύθερα. Μην εγγραφείτε τσάμπα σε αυτό το κανάλι, τα κανονικά βίντεο θα ανεβαίνουν στο επίσημο κανάλι του site.

Έκανα μια δοκιμαστική εγγραφή και θα ήθελα feedback ως προς τα επίπεδα ήχου, δηλαδή αν η αναλογία φωνής/gameplay είναι οκ ή αν πρέπει να κατεβάσω/ανεβάσω κάτι, φυσικά και οτιδήποτε άλλο θέλετε να σχολιάσετε κάντε το ελεύθερα. Μην εγγραφείτε τσάμπα σε αυτό το κανάλι, τα κανονικά βίντεο θα ανεβαίνουν στο επίσημο κανάλι του site.

Μια χαρά μου φάνηκε η ποιότητα του βίντεο, να σημειώσω όμως ότι η προβολή έγινε σε κινητό με handsfree. Ίσως ένα κλικ πιο χαμηλά την μουσική αλλά αυτό είναι προσωπική προτίμηση που το κάνω σε όλα τα παιχνίδια.
Ιιιιιιιιισως και μια τρίχα πιο κάτω το mic σου

Last edited:
rip okinwande :( Αν έπαιζε με m/k o commander σου, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ, ίσως και να επιβίωνες.

Αρκετά καλή η ποιότητα, προφανώς καλύτερα θα ήταν 1080, αλλά καθώς θα μεγαλώνουν οι αποστολές κρίμα θα είναι να κάνεις κανά διήμερο να ανεβάζεις επεισόδιο. Και ο ήχος καλός μου φάνηκε, ίσως κανά κλικ πιο κάτω η μουσική του παιχνιδιού να θέλει.

Συμφωνώ με @mike299 και @Bathory.
Ο Okinwande πήγαινε γυρεύοντας εκεί που έκατσε. Ίσως να φταίει που πήγε εκεί με gamepad.
Πέρα από την πλάκα, μια χαρά ήταν. Έτσι μου' ρχεται να το ξαναρχίσω παράλληλα και γω.

Καταρχάς δεν είναι κοινό κονσολοgamepad, είναι Steam Controller! Και δεύτερον χρειάζομαι το mouse για να ελέγχω το πρόγραμμά εγγραφής στη δεύτερη οθόνη οπότε το gamepad βολεύει για να είναι ξεχωριστά τα controls παιχνιδιού και capture.

Λοιπόν, η campaign θα ξεκινήσει αμέσως μετά την εισαγωγική αποστολή καθώς η πρώτη ομάδα είναι random. Το καλό είναι ότι το mod μας δίνει 12 στρατιώτες εξαρχής (4 squaddies και 8 rookies) οπότε μπορούμε να βάλουμε αρκετό κόσμο στο παιχνίδι με τη μία, με τη σειρά που δήλωσαν συμμετοχή. Μόλις μπουν όλοι οι forum users θα βάλουμε και τους συντάκτες. Κατά συνέπεια, καλούνται άμεσα να υπηρετήσουν τον αγώνα για την απελευθέρωση του πλανήτη μας οι εξής:

@Hank Chinnaski
@soad667
@kara
@Bathory
@Myrmidonas
@Dim Gian Bot
@tinapeis
@Savatar
@Артём
@jonirenicus13
@Miden Agan
@ccwr

Παρουσιαστείτε! Από όλους σας θέλω να μου πείτε κάποια στοιχεία εμφάνισης για να σχεδιάσω ανάλογα τον χαρακτήρα σας:

Όνομα (το nickname στο forum ή κάτι άλλο
Γενική εμφάνιση (φύλο, χρώμα δέρματος και μαλλιού, κόμμωση και πιθανά αξεσουάρ)
Τα χρώματα της στολής σας (δύο, primary και secondary)

...και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να τα υλοποιήσω.

Last edited:
Πέρα από την πλάκα, μια χαρά ήταν. Έτσι μου' ρχεται να το ξαναρχίσω παράλληλα και γω.

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Λίγο θέλει γενικά να σε ψήσει για ένα ακόμη run (έχω χάσει το μέτρημα)

Καταρχάς δεν είναι κοινό κονσολοgamepad, είναι Steam Controller! Και δεύτερον χρειάζομαι το mouse για να ελέγχω το πρόγραμμά εγγραφής στη δεύτερη οθόνη οπότε το gamepad βολεύει για να είναι ξεχωριστά τα controls παιχνιδιού και capture.

49b6d051b34e8c00842ccd911282c8e9.gif

Παρουσιαστείτε! Από όλους σας θέλω να μου πείτε κάποια στοιχεία εμφάνισης για να σχεδιάσω ανάλογα τον χαρακτήρα σας:

Όνομα (το nickname στο forum ή κάτι άλλο
Γενική εμφάνιση (φύλλο, χρώμα δέρματος και μαλλιού, κόμμωση και πιθανά αξεσουάρ)
Τα χρώματα της στολής σας (δύο, primary και secondary)

...και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να τα υλοποιήσω.

1)Bathory
2)φύλλο κρούστας ή χωριάτικο Female, Caucasian, αν παίξεις τελικά με mods για customization θέλω κάτι σε anarchopunk, με κανά τατού για αξεσουάρ
3)Μαύρο/Μωβ ή Ροζ/Μωβ, surprise me.

Όνομα: JonIrenicus
Εμφάνιση: αν παιζει balaclava, οπωσδήποτε θέλω. Τα πάντα όλα μαύρα. Αν δεν εχεις κατεβάσει το mod με τις εμφανισεις το οποίο μπορείς να βρεις εδω Steam Workshop :: Capnbubs Accessories - WotC, τότε παλι ολα μαύρα με μπερέ. Αν και δεν θυμάμαι αν υπαρχουν στο vanilla ή μόνο μεσω mods. Ποτέ δεν έχω ξεκινήσει campaign χωρίς το συγκεκριμένο.
Κατά τ' άλλα, βάλε ότι μαλλί και χρωμα δερματος θες. Εννοείται ρσενικο όμως.

Διατάχτε Ναύαρχε:

Όνομα: Dim Gian Bot
Γενική εμφάνιση: Άρρεν, λευκό χρώμα δέρματος, μαλλί καστανό, κοντό με μουσάρα (τύπου Γκοσρικόν: Αγριότοποι), αξεσουάρ όχι
Χρώμα στολής: μωβ/μπλε αεροπορίας ή μαύρο/μωβ (δεν θυμάμαι ρε γμτ τι σκινς έχει το παίγνιο)

Επειδή έχω ήδη συμμετάσχει στο Enemy Within, για καθαρά λόγους RP θα ήθελα την ίδια εμφάνιση αν γίνεται. Με μόνη διαφορά την armour μου να έχει βαφτεί κόκκινη από το αίμα των εχθρών κάτι παντζάρια που καθάριζα πριν.

XCOMEW2.jpg

@Admiral Ναι μου αρέσει πολύ!

Status
Not open for further replies.
Back