Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Φοβερά τα babysitters, είχα αποθεώσει κι εγώ το μεγαλείο τους όταν τα είχα δει.
 
Το πρώτο ήταν αρκούντως διασκεδαστικό. Ψιλοσπλατεριά και κάφρικο χιούμορ που έφτυνε κατάμουτρα την κορεκτίλα.
Για το 2ο η αλήθεια είναι πως είχα δει το τρέηλερ και δε μου γέμιζε το μάτι (γενικά τα sequel σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως δεν έχουν την σπιρτάδα των ορίτζιναλ), οπότε το ανέβαλλα. Να του δώσω μια ευκαιρία αφού λέτε ότι αξίζει.
 
Oκ για τους πιο δύσπιστους οφείλω να μοιραστώ μια σκηνή του σήκουε του μπέημπισιτερ. Σε κάποιους πολιτισμούς θεωρείται μέγα σπόιλερ, αλλά στους ίδιους πολιτισμούς < REDACTED >

 
Δεν φταίει η Marvel που είστε γέροι και άσχημοι. Οι μίζερες ταινίες που βλέπετε φταίνε. Μαζί με το γεγονός ότι ούτως ή άλλως ήσασταν γέροι και άσχημοι.
Ημουν και ειμαι γερος και ασχημος αλλα τα γκομενακια που περασαν απο την αγκαλια μου και οχι μονο, Η Marvel θα πληρωνε εκατομμυρια για να τα εχει. Δεν θα μιλησω για τα γκομενακια που επαιζαν στις παλιες ταινιες και κανουν τα σημερινα να δειχνουν σαν κινεζικοι νυχοκοπτες γιατι σε αυτο το σημειο θα φερω την ανατροπη.

To Avengers end game εξηγησε με καταπληκτικο τροπο το παραδοξο του χρονου, Μονο για αυτο, αξιζει καποιος να το δει.
Δεν ηταν αλλη μια παπατζο-εξηγηση οπου με ενα αστειακι, λιγο χαζοχαρουμενες φατσες σε κανει να ξεχασεις τι πατατα σου πεταξαν στα μουτρα.
Κριμα που δεν το ανεφερες φιλτατε Admiral. Εισαι σιγουρος οτι εχεις δει τις ταινιες; Πολυ δυνατο επιχειρημα εναντια στην λεξη σκουπιδι.
Και ενα για τον Borracho
lmanonearth1.jpg

Θα δωσω μια ευκαιρια στις προτασεις του φιλτατου Soad, τσαμπα το πληρωνει το netflix ο αδερφος μου;
Νομιζω οτι το babysitter το εχω δει; το εχω κραξει; ειπα θα το δω αλλα πηγα για υπνο;
οφείλω να μοιραστώ μια σκηνή του σήκουε του μπέημπισιτερ.
Εννοεις την σκηνη στο 0:13 και 0:21;
 
σε αλλα νεα, μια απ τις ελαχιστες ταινιες που αν θυμαμαι καλα, ενωσε τις 2 εχθρικες φυλές του ρεηκουί (μαμμακυθους και γεροντάρες) ηταν το knives out. καθολικη αποδοχη.
το νετφλι αγορασε τα δικαιωματα για τις 2 συνεχειες του. δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο για την ταινια, αλλα (τωρα πια) ξερω που γυριζεται το σήκουε.

 
σε αλλα νεα, μια απ τις ελαχιστες ταινιες που αν θυμαμαι καλα, ενωσε τις 2 εχθρικες φυλές του ρεηκουί (μαμμακυθους και γεροντάρες) ηταν το knives out. καθολικη αποδοχη.
το νετφλι αγορασε τα δικαιωματα για τις 2 συνεχειες του. δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο για την ταινια, αλλα (τωρα πια) ξερω που γυριζεται το σήκουε.


Στηρίζουμε Rian Johnson. Μακριά από το Star Wars μόνο.
 
Ημουν και ειμαι γερος και ασχημος αλλα τα γκομενακια που περασαν απο την αγκαλια μου και οχι μονο, Η Marvel θα πληρωνε εκατομμυρια για να τα εχει.

Άσε με να μαντέψω, η κυρά Φρόσω η περιπτερού που βαρέθηκε να σου πουλάει χαρτομάντηλα και η προβατίνα του γείτονα που αν είχε μιλιά και Twitter τώρα θα ήσουν πρώτη μούρη στο #MeToo.
 
Άσε με να μαντέψω, η κυρά Φρόσω η περιπτερού που βαρέθηκε να σου πουλάει χαρτομάντηλα και η προβατίνα του γείτονα που αν είχε μιλιά και Twitter τώρα θα ήσουν πρώτη μούρη στο #MeToo.
Δεν θελω να σε πληγωσω φιλτατε και η αρνηση μου να μειωνω τους φιλους μου ειναι solid. Βεβαια αυτοι που πανε γυρευοντας θα βρουν αυτο που ψαχνουν. Εχουμε εναν συναδελφο ragequitωτη ο οποιος εχει γνωση.
 
Η μαγισσα. (Τhe witch), με την Ανια τεηλορ τζοη, που μαλλον αγαπησατε στο κουηνς γκαμπιτ. Δες μονο την μαγισσα, αγνοησε τους υπολοιπους. Δεν ξερουν.
 
εμενα παλι με συγκινουν παντα οι ιστοριες με τα κορίτσα της διπλανης πορτας και τις γειτονισες (παντρεμενες κατα προτιμηση).
αλλά ΠΟΤΈ δεν πιεζεις τον κουνέλο, και θα δωκει απντέιτ αν και όποτε το θελησει.

απλα να πεταχτω σαν φαλλος οφτοπικάροντας σκληρά και να πω οτι θα ηθελα καποιο closure στο θεμα με τη φουρναρισα.... (η οχι κλόζουρ. αν απλα συνεχιζει να σερνεται/υφισταται, επισης μου κανει μια χαρα. μια παλια παροιμια των σεγιέν λεει: "κανενα θεμα δεν θεωρειται τελειωμενο, αν δεν το θεωρεις ΕΣΥ τελειωμενο". σοφοι αθρωποι οι σεγιέν.))
 
Χλωμό εκτός κι αν ήταν φαναρτζής.
Φαναρτζης/Φαναριωτης ΔΕΝ ειναι το φιλτατο μελος, αλλα εχει γνωση επειδη τα λεγαμε εκτος rq. Τον τελευταιο καιρο εχει ψιλοχαθει.
Ρε πατε καλα; ενας κουνελος παρεα με σαβουροκαμπια; μονο triple A. Τις δικες σας τις μπαλοτσες δεν τις ειδαμε. Οι κουνελισιες καταστασεις δεν χωρανε τρολαρισμα. Μεγιστη αποτυχια του Ναυαρχου. Μπορεις και καλυτερα.


θα ηθελα καποιο closure στο θεμα με τη φουρναρισα.
Εφυγε για τα εξωτερικα φιλτατε. Κουνελα και αυτη, αν και δειχνει προτιμηση εις τας Ευρωπας, δεν καθεται σε ενα μερος και δεν αφηνει να της πιουν το αιμα οι αξεστοι τσομπανοβλαχοι εργοδοτες. Ηταν στην μοναδικη Ευρωπαικη χωρα που θα ηθελα να επισκεφτω και πηγε στην τελευταια Ευρωπαικη χωρα που επισκεφτηκα.
Στο θεμα παντρεμενες, δεν ξερω τι εχει γινει και οι γυναικες των φιλων μου εχουν αρχισει να χανουν τα μυαλα τους με τον κουνελο.
Σε λιγο δεν θα εχω φιλους (παντρεμενους) και δεν κανω τιποτα, απλος θεατης ειμαι.
Η τελευταια περιπτωση εχει φτασει στο οριο για να τιναξει το σπιτι της στον αερα. Δεν μασαει τιποτα.
Παιζει καμια ταινια με αυτη την θεματολογια;
Που να ημουν και λυκος αντι για κουνελος.
 
σ αυτα τα θεματα δεν εχωμε να προτεινωμε ταινιες λελο.
μονο ιστοριες απ την ρημαδα την rl.
αν βρεθουμε ποτες και περασουμε τις 100 μπυρες (σημειο τυφλης εμπιστοσυνης (αθροιστικα μιλω, οχι στο ιδιο βραδυ 🤪)) θα τις ακουσεις. και θα πεις τις δικες σου.
 
Ηταν στην μοναδικη Ευρωπαικη χωρα που θα ηθελα να επισκεφτω και πηγε στην τελευταια Ευρωπαικη χωρα που επισκεφτηκα.

Ώπα, αυτό ακούγεται σα γρίφος. Δώσε κάνα στοιχείο παραπάνω... :Ρ
 
Τις δικες σας τις μπαλοτσες δεν τις ειδαμε
Δεν τις είδατε γιατί τις κλειδώσαμε στο σπίτι μη τις χάσουμε και για να σας διευκολύνουμε να λοκάρετε κάνα "ΑΑΑ".

on topic


 
Last edited:
Ώπα, αυτό ακούγεται σα γρίφος. Δώσε κάνα στοιχείο παραπάνω... :Ρ
Ιρλανδια και Ολλανδια φιλτατε με την Ολλανδια να βρισκεται Νο1 στην λιστα με την δηθενια.


αν βρεθουμε ποτες και περασουμε τις 100 μπυρες
Τι περιμενεις; τον κανονισμο οτι για να βγουμε εξω πρεπει να εχουμε ιατρικο εγγραφο που να γνωστοποιει οτι εχουμε 75,01% αντισωματα;
Το sad δεν ηταν απαραιτητο επειδη ολα ειναι υποδεεστερα της γυναικος μου.

Δεν τις είδατε γιατί τις κλειδώσαμε στο σπίτι μη τις χάσουμε και για να σας διευκολύνουμε να λοκάρετε κάνα "ΑΑΑ".
Ετσι σε θελω, να ζεις με την σκια του φοβου :p . Για να ξερεις, δεν φταινε αυτες και εννοειται ουτε εγω, οι συζυγοι φταινε....


H πρωτοτυπια εχει μια κουτσαμαρα αλλα το ταινιακι ειναι καλο. Δεν ενοχλησε τα γουστα μου.


 
Back
Top